Ny hårfärg och sminkning i grönt

Då var det dags igen! Som jag nämnt tidigare så ledsnar jag rätt fort på håret och måste då och då piffa till det på antingen ena viset eller det andra. Denna gång blev det den andra...ny färg! (Första är klippning)
Jag vet inte om det syns så bra men det är en mörk kastanj, så lite mörkare än vad jag hade innan.

Före


Efter

På denna bild är det en provsminkning med grönt som jag gjort. Jag måste ju prova mig fram med alla möjliga färgkombinationer så denna gång blev det grönt. Jag får se vad jag hittar på till idag.


Julpynt!

Helgen blev inte så lugn som jag trodde. Julpyntadet tog lite längre tid än jag planerat. Allt pynt har sin plats! Sedan fattas det 1000 saker (överdriver som vanligt!) som jag gissar är i Skultuna. Det hjälper inte mig...
En ny julgran ska ialla fall inköpas. Måste klura lite mer på den för den kommer få hänga med ett tag. Klassiskt grön, glittrig, en utstickande färg?
Vad tycker ni?

Jag fick ialla fall till vardagsrumsfönstret så det blev lite lite mer juligt och mysigt.


Vi var ner på stan för att titta på julskyltningen och strosa runt i affärerna. Vi var hemma hos Julle häromdagen på middag, TACKAR så mycket!!, och då fick vi se världens mysigaste raggsockor. Det blev vårt första stopp på stan- köpa oss raggisar!
Mindre kul var att larmet satt kvar så det pep om oss på stan.

Blått och lila av Felicia

Vi har haft en praktikant på jobbet, Felicia, i två dagar. Igår gick jag dit så att hon skulle få sminka mig. Träning är bra +att jag får lära mig lite samtidigt.

Hon gjorde en blå/lila skuggning och sen kladdade jag på lite glitter. Det syns tyvärr inte på bilden. Det är inte lätt att få en sminkning att se bra ut när man varit ute i vintervädret i en timme men ni ser på ett ungefär hur det blev. Felicis var riktigt duktig!


Snö!

Försökte vara duktig och ta kort på hundarna i snön men det var inte det lättaste!
De älskar snö så att få dem att inte springa för långt, lösa, är knepigare än man tror. Att man kan gilla att leka i snön  mycket?

Jag fick ialla fall några bilder.


Pixie ville till vänster och Kenzo till höger...



Lotta fick migrän idag så jag var tvungen att jobba idag. Det gjorde mig ingenting alls då jag tycker det är kul och det ger mig en chans att lära mig mer om produkterna. Som tur var så kunde Amy vara hundvakt och så var de så snälla att skjutsa ner mig på stan innan de åkte till hundparken.
Det värsta var att jag var helt slut då jag inte fått sova något inatt.
Det var män uppe på taket som skulle skotta bort snö. Halv fyra på morgonen!!!

Jag förstår att de måste tänka på säkerheten men jag har aldrig varit med om något liknande- inte ens när det kommit mer snö. Knas!
Hundarna förstod ju ingenting så de började skälla som galningar. Jag, som precis vaknat, trodde någon bankade på dörren eller att morgontidningsutdelaren fått fnatt.

Så, efter en låååång dag är det dags att krypa ner i sängen och sussa. God natt på er!!


"Sofi" undrade vad det är jag gör/ska göra i Växjö.
Eftersom ingenting är klart än så vill jag inte lova något men tanken är att jag ska göra naglar i Linnègallerian så fort företaget är registrerat- förhoppningsvis till jul. Jag jobbar även extra i butiken.
Hoppas det gav svar på frågan!


LYX!!

Idag har killarna match mot Bofors och på fredag Sundsvall. Då är det långresa som gäller. J har try out i "Fikagruppen" denna gång. Han fick ett erbjudande om att vara med i den gruppen, då hans förra missat att ta med fika, så han har bakat 2 tårtor. En till Bofors och en till Sundsvall.
En chokladtårta och en morotskaka.
Det som är allra roligast är att jag inte kan komma på någon gång då han bakat en tårta till mig! Och tanken räknas inte så killarna i "fikagruppen" ska veta att de har det bra.
(För er som inte vet vad som gäller så ska en kille baka något, till gruppen, till varje bortamatch)

Det har snöat i 2 dagar nu. Rätt skönt att det ligger kvar på marken men jag får nog med mig hälften in i lägenheten för hundarna vägrar gå in. De lägger sig på mage och där tar det stopp! 

Hundar + snö= Kul
Natalie +hundar +snö= mindre kul


Det var ett tag sedan!

Jag gjorde om naglarna för andra gången denna vecka och det är bara onsdag. Jisses!
Jag har haft långa naglar sedan jag började på nagelkursen men nu får det räcka för ett tag! Jag har inte tid att sätta mig ner och fixa till dem så nu blir det kort kort.


36h/dag

Det är precis vad jag skulle behöva. 36h/dag! Då skulle jag nog hinna med allt.

Ikväll är det match mot J´s förra lag Almtuna. Det ska bli kul att se och träffa lite folk man inte träffat sen i somras. Hoppas det blir en bra match också så det inte blir som sist...

Den här veckan har verkligen gått superfort! Jag har jobbat på FACE och fixat lite fler saker till företaget. Om allt går som planerat så borde det vara registrerat nästa vecka. Äntligen börjar saker å ting ta form.
Något som jag inte kan sluta tänka på är läppstift..Kan det vara så konstigt kanske, när det finn 3 kategorier och över 100 färger. Ingen panik!!


Bild lånad från Annelle


Pappa



Grattis på Farsdag!!


Uschel dag!

Jag hade aldrig gått hem från en hockeymatch innan full tid förrän idag. Det känns inte speciellt bra men å andra sidan så blev jag riktigt less!
Örebro gjorde inga misstag alls i första perioden för de tog vara på Växjös. Vet inte vad som hände idag!? 
Det stod 4-0 efter 7 minuter. Sånt ska ju egentligen inte ske under en match mellan ettan och tvåan i tabellen. Men nu är den matchen över.

Denna söndag har varit för lång och gick jag till hallen i regn (för varför skulle det inte regna en dag som denna?) och sedan var matchen en katastrof. När jag kommer hem så har lampan gjort sitt på toa så det är bläcksvart där inne...nu tänker jag bara sitta här och göra ingenting. Kanske lika bra?

Blått!

Nu var det, förhoppningsvis, sista gången jag gjorde om mina naglar hemma. Nästa gång vill jag att det blir i butiken.

Det var en som undrade hur det ser ut när jag gör naglar. Nu orkade jag inte ta en bild för varje moment men i korta drag så ser det ut så här:


Filat bort gammal gel, filat kanter och lagt på ett lager med basgel.


Förlänger nageln med hjälp av en mall.


Efter att förlängningen filats till så väljer man dekorering, jämnar till nagelns form och avslutar med gloss.


Fredagsmys med bowling

Nu har man fått i sig lite mat och snart ska vi åka och bowla.
Jag är rätt trött efter att ha jobbat. Visst, det var bara halvdag men när man inte jobbat på ett tag, och det är första dagen man är själv i butuken så kan man känna sig lite trött i huvudet.
Hoppas bara jag gjorde rätt!!

Häromdagen så tog jag mig tid och lade en ansiktsmask. Rödlera från Arizona...man måste ju alltid prova!

 

Så här ser man ut med rödlera i ansiktet.
Kanske kunde ha sett lite gladare ut!:)

Jag brukar vara lite skeptisk till dyrare krämer/masker etc. Men man kände verkligen hur den verkade i ansiktet. det blev väldigt stelt men 10 minuter går fort. Len som en babyrumpa var man efteråt!


Fääärdig

Igår så bestämde jag mig för att måla klart tavlan. Orkar inte ha den ståendes halvfärdig för då kommer jag bara skjuta på målningen.
Det ska klistras på lite stenar och skrivas under och sen ska den upp på väggen. Om något kommer ta tid så blir det borrningen...
 

FASTER!!!

Inatt 01.33 så föddes lilla Emilia.


Sötnos!!


Fick lust att...

Johan fick ett ryck när vi var på stan förut. Han skulle absolut måla en tavla! Då passade jag på att också ta alla tillbehör till min tavla. Suget efter att få måla en kom tillbaka från i somras då jag skissade lite...

Nu har det blivit lite mer liv på duken. Eftersom jag varit bortrest i en vecka och jobbat idag så har det inte hänt nå mer. Jag är ledig imorgon så då tänkte jag passa på piffa till den med mer färg!


Dag 1



Dag 2


När jag kom hem från jobbet så hade jag fått ett litet paket. Det var ett par örhängen från Pilgrim som Jewel.se skickat till mig. Tack!


Vinst!

Nu när jag är tillbaka till min vardag så är det dags att ha koll på hockeyn igen

Idag hade killarna match mot Borså, som dem vann mot med 4-1. Jag gillar att Janne (tränaren) säger precis vad han tycker i intervjun efter matchen om händelsen i sista perioden. Raka rör!

Nästan match är på onsdag men den får jag se live!


Borta bra men hemma bäst!

Mysdräkten är på och jag sitter skönt i soffan med Pixie i knät. Äntligen hemma men saknar ändå Polen.

Jag vet inte riktigt hur bilresan hit gick för jag sov mestadels av resan. Rätt skönt med tanke på att jag bara sovit  3 timmar på båten. Vädret var inte det bästa. Båten gungade så mycket att billarmen gick på hela tiden.

Jag kunde inte låta bli att gå till min frisörska och göra en förändring. Lika bra att passa på! Eftersom jag färgade håret i somras så var det en klippning som var aktuell den här gången.

En lång och tjock lugg!!




Vicki och jag passade på att ta lite i bilder i parken då vädret var som bäst. Hösten är riktigt fin i Polen med alla höga träd i alla möjliga färger.





10 minuter vid en polsk dator

Sitter hemma hos min morbror och da passade jag pa att lana Darias dator for Vicki sitter vid den andra.

Imorgon ar det sista dagen hos mormor och morfar. Samtidigt som jag har sa mycket att gora hemma sa har det varit ratt skont att komma bort ett tag. Imorgon ar det dags for hemresa. Nattbaten vantar sa da slipper man rakna timmarna for dem sover vi bort.

Jag hade en dag da spralligheten tog over men det var inte sa mycket mer an att jag fatt jobb.
En dag i veckan men det passar mig perfekt!
Fjarilarna lever for fullt nar jag tanker pa det for det ar mycket som jag maste lara mig. Som tur var sa gav Lotta mig papper sa jag inte ar helt efter. Bra att man fatt trana lite pa mamma och syrran.

Nu ar det tydligen dags att promenera hemat i regnet..forhoppningsvis slipper jag regnet imorrn sa man hinner med de sista inkopen.

Tjingeling!




RSS 2.0