Silver med diamond

Fick hem lite saker som jag beställde till naglarna. Det blev basutbudet men jag kunde inte låta bli att även ta en färg och ett glitter. Silver och diamondglitter.

Bilden gör verkligen inte färgerna rättvisa..


Den lilla klumpen i magen

Då kan jag på en gång säga att det inte handlar om någon bebis. Inte än i alla fall...
Den här klumpen har fått namnet "ovetandeklumpen". Jag har en ständig liten oro i min mage, gällande framtiden. Samtidigt som tillkommer det en liten irritation på det som resulterar i att jag blir en tjat- och surkärring. Johans tålamod får sig en prövning, haha!

Hockeyn är i princip vårt liv men jag har också ett jobb att tänka på och jag vill ha bort klumpen i magen!

Sedan skulle det vara trevligt att veta om man kan få någon semester också. Så om folk kunde se till att jobba på lite!!


Uppsala

Idag var jag ledig från jobbet och passade på att fylla den med en massa annat skoj!
Dagen började med en pw runt sjön, sedan hämtade vi bröllopsgrejer och avslutade dagen i Uppsala. Jag hade hoppats på lite shopping men när man väl får det tillfället så hittar man ingenting.

Bella och jag unnade oss en frozen yoghurt istället. Syns det att hon fick bestämma? Påsk i Västerås

Då var det dags att åka hemåt igen efter några dagar i Västerås. Bella har nog ätit godis så det räcker till nästa påsk!
Med kusinen Emilia 
Påskledigheten närmar sig..

Sista jobbdagen, imorgon, innan påskledigheten! Ska bli så skönt att vara helledig och bara få umgås med familjen. Vädret ska visa sig från sin bästa sida också så då kanske man hinner njuta lite av solens strålar!

Samtidigt så börjar jag få fler frågor än svar...
Mitt jobbkontrakt går ut sista april så det vore skönt att ha något klart så snart som möjligt. (planeringsfreak som man är!) 
Men det blir alltid en krånglig sits, man hamnar i, när det gäller min jobbsituation. Jag måste anpassa mig efter Johans nya kontrakt vilket innebär att jag inte kan planera något i förväg- vilket för mig tokig ibland!  Men vad gör man inte för kärleken?Tidig morgon

Imorse vaknade jag strax före sju..typiskt när man är ledig. Men vädret var fint, så jag tog hundarna på en pw runt sjön, så fick Johan och Bella sovmorgon. 
Ska vi hit, ska vi dit?

Nu är hockeysäsongen helt slut..äntligen!
Och det bästa av allt är att jag har fått hem hela min familj. Mannen, barnet och hundarna.

Nu återstår bara en sak. Var kommer vi att bo? 
Ibland känner jag att det ska bli skönt att flytta- att få påbörja ett nytt äventyr. Andra gånger hade jag gärna stannat längre..
Nu har Johans kontrakt gått ut och för första gången så vet jag varken ut eller in. 


Sista matchen för säsongen

Jag är ledig idag och vädret är inte det roligaste. Regnet öser ner så idag blir det film för hela slanten. Jag kommer inte ihåg när jag senast såg två filmer i rad som inte var Pippi Långstrump eller Smurfarna. Haha!

Johan är på väg till Stockholm för sin sista match för säsongen..äntligen närmar vi oss slutet! Jag gillar hockey men just nu känner jag att en paus skulle sitta fint. Vad händer nu?

Inorgon börjar min jobbhelg...suck!
Även om jag gillar att jobba så känns det inte alls motiverande för tillfället. Det beror nog mest på hockeyn. 
Imorgon spelas omgång 9 och är helt utan betydelse (för oss). Men det är även nu som silly season drar igång på allvar.
Var kommer vi hamna? Hur länge? Bla bla bla..så snurrar det runt i mitt huvud. Hur ska man kunna koncentrera sig på annat?Bella bakar

Bella bakade sina första chokladbollar idag. Hon mosade, blandade, rullade och åt i massor. 
Hon ställde stolt fram tallriken med godbitarna och alla fick smaka.
Åttonde omgången

Den här gången fick jag se hela matchen och ännu en gång så gjorde Johan en kanonmatch! Det är egentligen allt jag har att säga..de förlorade och chansen att gå upp är körd.

Bella hade fullt upp att leka med Emma så jag fick se det mesta av matchen. Ibland har man tur!

Även Lilla Gubben fick följa med på match...

RSS 2.0