Glitter

Lolla var hos mig häromdagen och fixade sina naglar. Efter att ha kollat igenom alla dekorationer så blev det glitter med små paljetter- 2 olika färger.
Jag älskar glitter så senare på kvällen gjorde jag om mina i glitter jag med! Oktober månad närmar sig så det fick bli i en rosa nyans.
Lollos naglar


Mina naglar


Vingåker

Johan hade äntligen en dag ledigt så vi passade på att åka en sväng till Vingåker för att kolla in outlet. Vi räknade ut att det var ungefär 7 år sedan vi var där sist. Då bodde vi i Arboga så det var nära och bra!

Jag var inställd på att hitta en vinterjacka. Jag hittade många men det var hela tiden någon detalj som irriterade mig. Var det inte luvan så längden eller priset! 
Det slutade med att jag köpte ett par skor istället...Äntligen en vinst!

Förra året gick jag till nästan alla hemmamatcher. Anledningen var att de gånger jag gick så vann killarna.
Nu har jag gått två gånger och de har tagit poäng båda gångerna. Då går det inte att sluta...

Isabella var fullt påklädd i lagets färger men snart får varmare kläder åka på för det börjar bli kyligt ute. Gosunge!

Det är så roligt att se Isabella leka med Pixie. Hon ska dansa med henne, kramas och det bästa av allt- leka jaga.
Jag tror Pixie har roligt en stund men sen blir det nog lite för mycket människo-bus.Snakeskin

Efter 3 veckor gick det inte längre. Naglarna hade blivit klor, så det var bara att fixa om dem. 
Jag ville gärna prova på att göra snakeskin mönster. Nu är naglarna egentligen för korta för att få till det riktigt snyggt men det blev helt ok.
Det blev ingen bra bild men hoppas ni ser litegrann iafEn trevlig söndag

Det blev en händelserik söndag! 
Vi åkte ut till Taxinge Slott med Krissy och Jake. Det blev lunch/fika, tittade på djuren och gick en liten vandring längs vattnet.
På kvällen kom Jennifer och Sebastian förbi. Det var middag och skräckfilm på schemat. Fler såna söndagar!
Hemma igen!

Det blev lite stressigt när vi var tillbaka i stan. Vi hade 30min på oss att packa ur bilen, gå med hundarna, fixa allt till Isabella och sedan ta oss till ishallen.

Precis när vi satt oss så åker Johan ut på isen. Isabella skrek "pappa" tills hon tröttnade. Då var det dans, klappa händerna och ligga på golvet som gällde.

Det blev förlust på straffar men 4 poäng på 2 matcher är ändå godkänt.


Äntligen x2

Imorgon åker vi tillbaka till Tälje igen. Isabella har saknat ihjäl sig efter sin pappa och jag ligger inte långt efter. 
Det är även säsongens andra match som ska spelas. Igår mötte de Rögle (och vann) och imorgon är det Mora som står för motståndet hemma i Axa.


Gymnastik

Jag följde med mamma till min gamla högstadieskola idag. De brukar låna gymnastiksalen så barnen kan få leka och göra lite olika övningar. 
Isabella sprang runt och hade jätteroligt.  Lite svårt att förstå precis allt men hon gjorde sitt bästa!
5 dagar

Är hemma i Västerås i 5 dagar. Jag kände att jag behövde ett litet break och bara komma bort från stan. Johan har dessutom bortamatch i veckan så det är skönt att kunna få lite hjälp med både hundar och barn.


Kräftskiva

En helt vanlig onsdagskväll blev en trevlig kräftskiva. Vem säger att man måste hitta på sånt på helger? En lill-lördag funkar det med!
Jennifer hade fixat så vi alla var tvungna att ha på oss hattar och vi lurade henne att man måste smaka vattnet kräftorna ligger i. Vi skrattade gott åt det ska ni veta! (Och hattarna åkte av rätt fort)


RSS 2.0