Lek och kräk!

Vi har fullt upp här hemma! Isabella är vaken i längre perioder och är konstant leksugen. Det resulterar i att mina tröjor är nerspydda stup i kvarten för lilltösen vill bara stå upp.
Det är så roligt att se hennes utveckling. Från att vara så liten och skör till att ta tag i sina leksaker och vrida sig på golvet.


Det riktiga livet

I morse åkte Johans mamma hem. Så nu kan man säga att vårt riktiga liv börjar eftersom hundarna är tillbaka.

Vi kände att det blev lite för mycket, direkt efter Isabella föddes, att ta hand om familjen och hundarna så Johans föräldrar ställde upp. Det har varit guld värt då det blir rätt mycket hockey i veckorna och jag bara har två armar. (bläckfiskvariant hade varit till hjälp)
Nu gäller det bara att lära sig gå med barnvagn och två hundar samtidigt.

Jag har även upptäckt att min hjärna gör lite som den vill. Ibland kommer jag knappt ens ihåg vad jag precis sagt eller så säger jag något dumt utan att egentligen mena det. Det är faktiskt lite läskigt. Att så mycket kan hända med ens kropp medan man väntar barn och efteråt. Jag kanske borde skaffa en varningsskylt..?
Någon som känner igen sig

The dogs are back and our life is starting all over again. We have to find a way that works with a baby, 2 dogs and JJ´s hockey but I think we will manage.
I´ve realized that my brain is living its own life. I´ve been told that it can be that way while you´re breastfeeding. It´s kinnda scary cos sometimes I don´t remember what I just said or I say something stupid without meaning it.

Massagedags!

Fast det är inte så lyxigt att jag ska få det utan det är Isabella. Man får väl försöka att övertala Johan!


Födelsedag

Johans familj är här och hälsar på så där har ni anledningen till att jag är lite trög när det kommer till bloggandet.
Johans pappa fyllde år igår så det blev en dag på Samarkand och sedan fika när vi kom hem.
Tårtan blev inte riktigt som jag tänkt mig men ändå helt okej!


Ser man på!

Lilltösen har börjat hitta sina ben. Hon gör allt för att försöka få tag i sina fötter. Det som gör det hela så roligt är att hennes armar fortfarande är för korta så hon måste verkligen ta upp benen högt. Det slutar med att hon ser ut som en liten köttbulle.


Allt som behövs är en stor och mjuk kudde

Trött som en stock idag och har varit smått irriterad på allt. (även om inte allt nämnts högt)
Det är väl kanske inte så konstigt då lilltösen vaknat hela natten, med jämna mellanrum, och varit hungrig. Skillnaden är bara att hon somnar lika fort som sin pappa medan andra kämpar...

Tur att J är en sån klippa, som är tyst när mitt humör inte är på topp, och fixar med det husliga. Med tanke på maten som bjudits de senaste två dagarna så säger jag inte nej till en fortsättning!


En gång, ingen gång

Jag är inte den sin lägger upp mina wordfeud spel så fort det gått bra men denna gång kan jag inte låta bli!


Sömntutor!

Idag har jag och Isabella varit på babymassage för första gången. Jag tyckte nog det var mer avslappnande än Bella. Hon hade fullt upp med att skratta och försöka titta på de andra bebisarna.

I vanliga fall brukar vi få Isabella i säng runt tio men igår ville hon inte allse somna. J satt uppe längre än mig men lyckades väcka mig mitt i natten..nu ligger de båda utslagna och sover!


Babyshower

Jag får nog sittsår i baken snart..har suttit vid datorn alldeles för länge och fixat allt möjligt! Imorgon är det datorförbud!

Dagen har varit allt annat än lugn..
Började igår med att fixa kakorna till babyshowern. Gick inte riktigt som jag planerat men det blev bra till slut. Oreobollar och oreokakor med choklad. #oreonörd.
Idag var det att fixa allt hemma hos Martina med dekorationer. Innan vi tog oss dit så skulle allt packas och alla ballonger hänga med på ett snöre samt få Isabella att samarbeta. Konstaterade när vi kom fram att jag verkligen behöver en ny jacka..long story!

Efter att fått allt på plats med ballonger, presenter och fika så var det bara att vänta in alla. Det fanns massor av gott att äta och sällskapet var super! En lyckad eftermiddag!
Den rundades av med att killarna vann sin match!


Blöjtårta


Amy


Presentdags!
TårtanIt was a busy day to prepare everything for Amys babyshower.
I did my cakes yesterday and discovered that I´ve become an oreo-nerd. But it´s sooo good!
We were 10 girls and 3 kids. We played games and ate a lot of food and cakes.
In the end it was a great afternoon and I hope that Amy liked her babyshower!

(Like that wouldn´t be enough the guys won their game today)
Prosit!

Nu har förkylningen äntligen släppt och man kan känna smaken på maten och andas ordentligt! Frihet.

Nu ska jag glo igenom alla favoritsidor och datashoppa lite! (när det är minusgrader ute så skippar jag fönstershoppingen)

Firade in det nya året..

..hemma hos Steve och Martina. Vi blev ett lagom stort gäng som firade in det nya året..3 gånger? Man kan inget annat än bara älska alla klockor som går olika!

När vi gick ut så möttes vi av 4 polisbilar. Först trodde vi att det hade hänt något men när vi sedan såg att de skålade med cola förstod vi att de också ville fira in det nya året. Inte varje nyår man har ca 10 poliser bredvid sig. Hehe

Det var synd att det var så mycket dimma ute med tanke på att utsiktsplatsen som annars är bland de bästa i stan.


Tjejerna


Killarna


Steve förbereder middagen
Lekar
SKÅL!!! GOTT NYTT 2012


RSS 2.0