Sportbyte för en kväll

Vi passade på att titta på basket istället för hockey ikväll. Vi var ett gäng på 10st + Bella. Södertälje var det bättre laget och vann rättvist. Det var rätt roligt att komma iväg och se något annat än hockey. 
Men imorgon är det dags igen! Karlskrona hemma. Jag kommer med halva min familj så fort jag jobbat klart så det ska bli roligt. 
(mamma har i stort sett varit portad från matcher tillsammans med mig sedan Johan spelade i Timrå, haha!) 
Glitter

En ledig onsdag blev plötsligt fullbokad. Naglar på morgonen och jobb på eftermiddagen tog upp dagens alla timmar.

Ljusrosa med en nagel i glitter 

En vanlig söndag

Ligger och smålatar mig efter middagen. Är så himla trött efter den här veckan.
Igår åkte vi till Västerås i några timmar. Johans farmor fyllde år och vi hade lite saker som skulle lämnas. Det var trevlig att träffa alla även om det inte blev så långvarigt...

Veckan som kommer blir ialla fall lite lugnare. Lite hockey, jobb i helgen och en massa vila!

Ge mig helg!

Ska alldeles snart åka jobba. Det var länge sen jag jobbade så här mycket så nu längtar jag efter helgen! Precis som alla andra..

Och en sak till..
Killen, som tacklade Johan, har nu blivit avstängd och jag förstår inte missnöjet bland vissa. Tacklingen är ful och han har ingenting där att göra, sedan hur Johan mår idag kvittar. Det kunde faktiskt ha varit värre så jag är glad för att det inte blev så. 
De som har bedömt hela situationen anser att "straffet" är rimligt. Jag tycker det säger allt om situationen.


Magen

För första gången på länge så känner jag ingenting i min mage. Inget ont, inga kramper...peppar peppar!

Jag har provat mig fram och kan inte äta laktos eller ägg. (Äggen till frukost igår gav mig kramper under hela jobbdagen) Så nu hoppas jag att det bara är tillfälligt då min inflammation i magen inte har läkt än. Tydligen.

Blir det inte bättre efter medicineringen så blir det till att göra ännu fler tester men just nu är det bara att hoppas att kramperna håller sig borta!


Hockeylivet

Jag borde inte skriva när jag är så här irriterad men vad är annars bloggen till för?!
Killarna hade bortamatch mot Västerås idag och det slutade med att de förlorade...inte helt rättvist men nu är det så. Men det har ingenting med min irritation att göra.

Johan får en riktigt ful smäll mot huvudet. Han står längs sargkanten med en spelare från Västerås när en annan spelare plötsligt får för sig att komma i full fart och smälla till Johan i huvudet med armen. Domaren gör ingenting...
Som flickvän blir man orolig och samtidigt förbannad.

Jag tror inte att folk förstår hur jobbigt det är att vara vid sidan om. Att leva ett liv på kontrakt men ändå försöka ha ett "normalt" liv. 
Det är rätt komiskt när man läser eller hör folks åsikter. Hur lite de egentligen vet och hur de gissar sig fram. 

För mig kommer familjen i första hand och att få en vardag att fungera är verkligen en utmaning. Det är verkligen ett pusslande med hockey, jobb och familj...
För att vara lite mallig så är jag rätt nöjd med hur vi har fått ihop det. (För en gång skull) 
Jag är väldigt tacksam över att våra familjer ställer upp så mycket som de gör. De får agera båda hund- och barnvakt när vi inte klarar av det själva.Surpuppa

Alla dagar kan inte vara bra..
Skrika sig hes!

Idag var det extra roligt att gå på match! När vi kom till hallen så var parkeringen full (bara det gör att man hoppas på lite tryck) sedan måste lillan ha hörselskydd för det är så livat..som om inte det räckte så vann killarna på övertid. 

Det är alltid mer tryck när lag som Djurgården kommer på besök. Det leder även till att jag blir lite mer högljudd- speciellt när killarna gör det onödigt spännande! 2 poäng som borde varit 3 men alla poäng är välkomna.
Klättringen har börjat...

Bella hejade på för fullt med en halsduk!

Nya klor

För att hinna göra allt så måste man ibland göra vissa saker på obekväma tider. 
Då jag älskar att ha fina naglar så blev jag tvungen att ägna hela kvällen till att fixa mina. Allt "onödigt" får man passa på att göra när Bella sover.

Nyårsnaglarna började växa ut ordentligt så nu fick de bli ljusare och lite mer diskreta naglar.Klassiskt med franskt

Lina fick nya naglar idag och vi tog det mest klassiska som finns. Fransk manikyr är alltid ett säkert kort!
Jobbhelg

Äntligen måndag och ny vecka! Jag avslutade förra veckan med att jobba hela helgen. Johans föräldrar var här och passade Bella då Johan hade bortamatch mot Oskarshamn. Vinst i den matchen och nu har vi lämnat botten!

Mitt i allt så kom det även massor med snö. Jag älskar vintern så mig gör det inget att den kom i januari även om jag önskat lite under julen.Bröllopsplanering

Matchen igår gav en poäng. 3 poäng hade varit perfekt men just nu är alla poäng bra så man får helt enkelt ta vad som ges.

Efter matchen så tog jag tag i bröllopsplaneringen. På riktigt. Jag känner att tiden går alldeles för fort och för att det inte ska bli alltför stressigt så börjar jag lite smått nu. Dekorationer, inbjudningskort, blommor..you name it!

Isabella hade i alla fall roligt. Hon fick kluddar och sudda bort min planering. (Med all rätt egentligen då det är hennes tavla)Vinst!!

Det blev visst två svängar till akuten. Andra gången fick jag dropp och morfin för smärtan ville inte ge med sig. Men efter en massa olika tester så blev vi inte klokare- vi kunde dock utesluta vissa saker. Då det inte fanns plats på sjukhuset så fick jag åka hem och avvakta. 
Nu har jag ätit medicinen jag fick och har även fått i mig lite mat så det går åt rätt håll.

Så klart var det match igår också..jag kommer faktiskt inte ihåg när jag missade en hemmamatch sist. Det är flera år sedan så jag var inte alls nöjd med att sitta hemma. 
Fast det är tydligen där jag ska vara. Inte nog med att killarna nollade Karlskoga- Johan fick även göra första målet! Så himla typiskt när jag inte är på
plats men 3 jätteviktiga poäng och nu ska vi bort från botten!
Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från akuten och har fått sova lite. Jag har en liten inflammation i magen så nu ska det ätas medicin i några veckor och så ska allt bli bra. Vilken start på det nya året....

Vill önska alla en god fortsättning! Vi hade jättetrevligt på nyår med Jennie, Mike med hela Jennies familj och Jake och Krissy. 


Sämre blev första dagen på 2014...jag har haft ont i magen i några dagar men idag slog det till ordentligt- så just nu sitter jag i väntrummet på sjukhuset och väntar på läkaren. Vilken start på 2014.

RSS 2.0