Näst sista pusselbiten

Johan och hans pappa håller just nu på med kaklet i köket. Nu börjar det äntligen likna något!

När det är klart så ska fläkten monteras och sen är vi nöjda!

Neon

Catta gick all in gällande färg. (Och med en gnutta hopp om att vi ska få någon sommar i landet)Köket

Igår kväll kunde vi äta kvällsmaten i köket! Äntligen!

Det är inte mycket kvar nu- golvet ska läggas, diskmaskin ska kopplas in, fläkten ska monteras och så ska väggen kaklas. Visst, det är några rätt stora moment men köket kan ändå användas.


Igår kopplades vattnet in till blandaren så nu slipper vi diska i badkaret. Hehe. Tänk vad glad man blir över att få kunna diska som vanligt.

Billigt att bli av med håret!

Då min frisörska sedan 11 år valde att flytta till Tyskland så har jag haft lite svårt att hitta en ny. 
Förra året hittade vi äntligen en frisör som var bra. Problemet är bara att han är bäst i stan och ryktet har spridit sig ordentligt! Nu måste man boka tid flera veckor i förväg. Inte bra...

Så för att lösa vårt problem så gick vi alla tre på olika salonger.
Summan för alla oss tre, enbart klippning, slutade på 150kr (inkl. dricks) Vi är alla supernöjda! Så alla som tycker jag är konstig för att jag väntar så länge på att klippa mig...här har ni svaret!


Folket visar sig när solen skiner

Det var länge sen jag såg så mycket folk på strandpromenaden! Det är riktigt roligt att se skillnaden på folkmängden under sommaren och resten av året.


Köpcentrumet är färdigbyggt och invigt. Tycker de lyckats bra med att gömma ett trevåningshus mitt i stan.
Vädret var inte det bästa idag men både Johan och Bella fick leka på stranden i någon timme. Haha!

Tanden

Äntligen är, ursäkta ordvalet, fanskapet borta! Jag har haft problem med samma tand i nästan hela mitt liv. Den har bara varit till besvär så idag drogs den ut! Nu får jag leva med min "glugg" men hellre det än en problematisk tand. (Det var långt bak så som tur var så det syns inte om man inte tittar in ordentligt i min mun- och det kommer knappast ske såvida du inte är min tandläkare) 

I samma veva som jag får tänder utdragna så kämpar Johan på i köket. Nu kan man äntligen kalla det för kök igen! Underskåpen är på plats, ugn och häll är klara att användas...allt börjar falla på plats.


Tröttmössa i solen

Jag trodde jag skulle gå sova ut ordentligt första natten i min egna säng men jag sov knappt någonting alls. Jobbigt värre för nu är jag helt slut! Huvudet hänger inte alls med och solen skiner på för fullt ute. Inte den bästa kombon kan jag känna...

Bella var för söt efter vi hämtat henne hos mamma. Hon skulle absolut dra upp väskan helt själv för trapporna. Men skam den som ger sig! Efter ett tag kom hon upp (och var helt slut. Haha!)

Dag 3

Oj vad våra fötter är slut! 4,5 mil har vi gått sedan vi kom hit i söndags. Nu ska det bli skönt att få vila ut inför hemresan imorgon.

Idag, efter frukost, gick vi till "Park Łazienkowski". Efter det blev det en snabblunch på Starbucks innan vi strosade runt i den "finare" delen av stan. 
En powernap, för Johan, på det och sen tog vi sista shoppingrundan (i nästan 3h!)
Kvällen avslutades självklart med U21 Final! Vi var ett gäng svenskar samlade på sportbaren och fick vara nervösa in i det sista.
GULD!!

RSS 2.0