En månad kvar

En månad kvar...var tog tiden vägen?! Jag provade min klänning igår och sömmerskan nålade in det som behövdes och sedan var det klart. Den ska hämtas 3 dagar innan bröllopet.
Ahhh!!! Jag börjar inse att det faktiskt kommer ske nu och jag börjar bli lite nervös.

Snart så får dessa äntligen användas!


Den här tiden på året...

Igår fick vi finbesök av Stina, Robin och deras söta lilla dotter Ella. Jag hade kunnat sitta och mysa med henne hela dagen. En sån sötnos!
Bella lekte "doktor och patient"

Samtidigt som man längtar efter sommaren och att få en chans att ha ledigt med familjen så är det även en tråkig period. Många flyttar från stan eller slutar med hockeyn. Inget säger att  man inte kan träffas eller hålla kontakten men jag hade föredragit att ha kvar alla nära! En liten baksida med hockeylivet...



Nya naglar

Då var det dags för mamma och Åsa att få sina naglar fixade. Då båda har haft rätt färgglada och med mönster så körde jag på lite mer diskreta denna gång.



Ingen vila på en lördag

Lördagen började med att Johan fixade en supergod frukost åt oss. Tror vi alla hade lite ont i magen efteråt för att vi inte kunde sluta äta. Då har man lyckats!


Efter det var det stan i några timmar. Jisses som vi sprang fram och tillbaka mellan alla butiker för att hinna med allt! Johan köpte en skjorta till bröllopet så nu är han helt klar. Snälla mamma köpte en bh åt mig. Så nu är det fixat inför onsdag då klänningen ska provas och sys om.
Vicki hittade skor till både bal och bröllop. Sedan tryckte vi i oss en god sallad innan det var dags att åka hem till mamma för grillkväll och fira Vicki (som fyllde år i onsdags)
Bella insisterade på att Vicki också skulle ha haklapp. Haha!

SM guld för Växjö!

Jag och Johan har haft en barnfri kväll. Vi har lagat god mat och tittat på Växjö- Skellefteå. En bra kväll för oss men ännu bättre för Växjö. De vann nämligen matchen efter förlängning och tog SM guld!

Jag kan inte låta bli att imponeras av deras resa.
Men innan jag börjar med det så ska det sågas. Som vanligt, haha! 
Alla gnällspikar där ute med "de har bara importer" "hallen är belånad till max" bla bla bla. Gnäll hur mycket ni vill! Sånt här stör mig fruktansvärt mycket. Växjö har ju gjort allt rätt. Det handlar inte om vem som har minst importer i laget, hur hallen betalas etc. Det handlar om att vinna matcher! Enkelt. Precis det har Växjö gjort.

Tillbaka till resan...Vi var där deras sista år i Hockeyallsvenskan och gick upp med dem 11/12. Redan då kände man av engagemanget från alla håll i stan. Hur alla satsade allt för hockeyn. Både föreningen och alla runtom.
Och så nu 14/15 så är de bäst i landet. De gjorde det man skulle- vinna!
Bella är van vid ishallar!

Så här såg det ut då killarna gick upp säsongen 11/12

Vi börjar närma oss

Min syster hade jätteroligt åt mig igår kväll!
Johan packade om alla bröllopsprylar vi har hemma och medan han gjorde det så började jag gå in mina bröllopsskor. De är mycket högre än vad jag är van vid (men så snygga!!) så det blir till att gå in dem varje kväll nu. Men då det är ungefär 4 år sedan jag använde högklackat så har jag även ett par pumps med en lite lägre klack. Man måste nämligen arbeta sig uppåt så både fötter och ben vänjer sig.

Ialla fall, så för att inte grannarna skulle få en chans att klaga på klack-ljud så kom Johan på den brillianta idén...
...han dämpade dem!! (Dessa är mina övningspumps)

Så jag kunde, utan nå problem, gå runt i lägenheten sent på kvällen och träna. Fiffigt va? 
(Det sägs ju att man ska prova skor senare på dagen då fötterna alltid sväller lite)

USM i Jönköping

Då var vi tillbaka i Västerås igen. Det har varit en helg fylld med matcher.
Vi missade fredagsmatchen då det inte fanns hotellrum lediga men på lördagen var vi på plats. Tjejerna spelade riktigt jämna matcher som i princip avgjordes sista minuterna. Roligt men väldigt nervöst för oss på läktarplats.
Bella var redo för första lördagsmatchen!

Tjejerna redo för semifinal!!

I semifinalen mötte de Lugi men förlorade. Sedan mötte de Önnered i bronsmatchen och förlorade tyvärr även den matchen. Det blev en fjärdeplats i Sverige för tjejerna! Riktigt bra kämpat av dem.
4:a i Sverige!


En kväll i Köping

Igår eftermiddag åkte vi ut till Köping för att hälsa på Jonte och Angelica. 
Åh vad jag gillade deras nya lägenhet. De flyttade in för ett halvår sen och har fixat om gjort precis som de vill ha det från början. Då har de fått den där röda tråden i alla rum som man vill ha.

Bella hade fullt upp med att pyssla och titta på tv medan vi andra lagade mat. Vi kom hem runt 22 och då var det bara att hoppa i säng. Det är ju usm i Jönköping idag!




Bra för fötterna

Johan blev less på mina träningsskor så vi åkte och köpte nya.
Då jag är ute och går med hundarna, en timmes pw varje morgon (nuförtiden, hehe), så får jag ont i benen. Mina sulor på de andra skorna är alldeles för tunna med knappt någon dämpning.

Så nu har jag ordentliga skor som är redo att användas!
Tack Johan!

Bröllopstårta

Vi börjar få ordning på saker och ting gällande bröllopet. 
Jag har bokat tid för provning nr 2 av klänningen och så har vi beställt bröllopstårta. 
Då vi har en budget att följa så har jag kollat runt i stan gällande priser osv.
Många tyckte att vi var sent ute med 6 veckor kvar och priserna drog iväg. Vi löste det enkelt genom att gå till Ica. Vi fick prata med en supersnäll tjej som gick igenom alla detaljer. Jag hade två olika smaker som jag var sugen på men efter några frågor så var valet enkelt. Choklad. Och de hade t.o.m utkörning. Perfekt!!

Det blir en vit tårta med en spetskant, pärlband i pärlemor och rosa pioner. Precis som jag ville ha det till ett jättebra pris!


Bröllopsnaglar

Jag har provat olika varianter på naglar fler gånger men aldrig fastnat för något. Vilken färg, vilken form och ska det vara dekorationer på?

Jag vet, jag hade kunnat gå till en salong men då kanske det inte alls blir som jag vill. Då är det bättre att göra det själv!

Sent igår kväll hittade jag en gel i min låda som kommer passa perfekt! Frosted pink it is.




Hejdå Johners!

Idag sa vi hejdå till familjen Johner. Imorgon är det dags för dem att åka tillbaka till Canada. Det har verkligen varit roligt (och en liten trygghet) att ha haft dem här den här säsongen.

Georgia och Bella hann leka en sista gång idag. Det gör ont i hjärtat när Bella frågar när hennes vän Georgia kommer tillbaka så de kan leka. Vi försöker förklara så gott det går men vi vet ju inte  när vi kan ses igen och hon är för liten för att förstå...




Fika med delar av gänget!

Många är på väg hem nu så vi "tryckte" in en fika för att hinna ses och snacka lite. Sedan ville vi alla se bebisarna också. Så små och söta! Det är verkligen svårt att förstå att man haft en sån liten hemma för 3 1/2 år sedan. Tiden går så fort!



Nya naglar inför våren

Mamma och Åsa har nu fixat om sina naglar inför påsken (våren).
Det är alltid kul med nya årstider för det märks på naglarna vilken årstid som närmar sig. Det blir mer ljusa och starka färger som pryder naglarna.



Avslutat säsongen 14/15

Säsongen är slut och nu börjar folk att åka hemåt...

Vi var ett litet gäng som tog oss till ishallen, på sista bokade istiden, och åkte lite skridskor.

Igår hade vi avslutningsmiddag med laget och föreningen. Riktigt roligt att samlas allihop efter en så lång och jobbig men samtidigt bra och spännande säsong. Det var en bergochdalbana. Så skulle man kunna förklara säsongen.

Nu får vi se vilka som kommer tillbaka, vilka som lämnar och vilka som blir de nya till säsong 15/16. Silly season är alltid lika intressant att följa!

Vi hann med en groupie, haha!

RSS 2.0