Växjö-SSK

Helt sanslöst!!!
Den här matchen var en av de mest nervpirriga jag varit med om på länge. Slutsiffrorna blev 5-1 och nu är det bara 4 matcher kvar. Nu kan jag inte låta bli att leka med tanken om de skulle gå upp. Elitserien..gah!

Bebis!

Japp, då var det dags för mig och J att skaffa en liten familjemedlem.

Johan var den, som för en gång skull, inte kunde hålla tyst. Alla som känner oss vet att det i vanliga fall är jag som inte kan hålla tyst. Ombytta roller för en stund!
Detsamma gäller shopping...denna gång kom han till mitt jobb med en liten påse. Bebisskor. Tror nog jag får sätta stopp för hans shopping snart. Skor, kläder, vagn, vad bli härnäst? Haha!

Ett par blå Replay skor (inte för att vi vet om det är pojke eller flicka än- så ni vet!)
We´re having a baby!!
It´s usually me that can´t keep my mouth shut but this time it was JJ that had problems. Just so you know!
He bought blue babyshoes today..not that we know if we´re having a boy or a girl yet.


SSK- Växjö

Sitter med en tallrik kvällsmat och ser reprisen av killarnas match från ikväll. Jobbade till halv nio och såg endast tredje perioden hos Therese. Ska man ändå få i sig lite krubb framför tv:n så kan man se det man missat av matchen.

Det var nära att de tog 3 poäng idag men 2 är bra det med. Skoj skoj!!

Hälften av kvalserien är spelad och snart är säsongen över. Hur spännande det än är med kvalserien så ska det faktiskt bli skönt när den är över. Jag tror vi alla behöver en liten break. Att det skulle sluta med elitserien är ju inte helt fel.

I´m eating my dinner now..kinnda late but what you gonna do? The guys had an important game that I watched at Thereses place. They got 2 points so that´s really good!
They´ve played 5 out of 10 games so all points are sooooo important!

Even if the kvalserien is fun I´m gonna be glad when it´s over. We all need a break from hockey.

Modo- Växjö

Efter en lång arbetsdag igår kunde jag äntligen slänga mig ner i soffan och se en av de viktigaste matcherna för killarna. Modo stod för motståndet och jag måste säga att jag inte alls var imponerad av dem. (Med tanke på alla skriverier och att de "ändå är ett elitserielag") Killarna tog ialla fall en poäng vilket är bra då alla poäng behövs!

Amy var så snäll och kom över med lite tilltugg. Hennes supergoda spenatdipp! Denna gång hade hon lagt den i ett bröd som sedan fick stå i ugnen för att få den härliga krispiga ytan. Brödet hon grävt ut åt vi sedan dippen med. Mumsigt!

I could finally throw myself on the couch after a long day at work. The guys played against on of the eliteteams- Modo. They didn´d win but they got one point so that´s good cos we need all points we can get!

Amy came to watch the game and she had her famous spinach dip with her. It´s so yummie!!


Ombre ombre!!

Då var det dags för en ny touch på håret...det måste fixas till varje årstid och denna gång blev det ombre. Jag tror inte att min förklaring kommer att göra er smartare så mitt tips är att googla det. (utifall att ni vill se hur det ser ut)
Det typiska är att håret blir ljusare längre ner mot topparna.

Mitt hår blev så här:

It was time to do something with my hair. Amy helped me with my "ombre hair" and it looks so good! Thank you Amy for helping me (or doing everything)!!

Det var väl på tiden!

Växjö förlorade alla matcher, i grundserien, mot Örebro. Igår möttes de igen och denna gången vände det.
Örebro tog förvisso ledningen men det gjorde inte så mycket då killarna kvitterade och vann sedan matchen med 4-2.
Nu är det bortamatcher som gäller och det är mot båda elitserielagen. Nu är det bara att hoppas på det bästa!Växjö has lost all 4 games against Örebro. They met them again yesterday and could finally win the game.
Score: 4-2

Jisses!

Det blev en väldigt lång dag idag...att jobba på 2 platser på samma dag blir rätt jobbigt och det känns när man kommer hem. Mina fötter är i stort behov av massage!

Det roliga var att när jag cyklade till City, för att överraska vår chef på hennes födelsedag, så sken solen och det var vår ute. När jag slutat på Face, och går ut genom gallerian, så är det vitt ute. Det har snöat! Minst 5 cm snö täckte gatorna i Växjö. Vintern är tillbaka men vi får hoppas att det blir kortvarigt!

Kvalserien

Då har kvalserien börjat!

Den första matchen spelades igår och killarna mötte Mora hemma...då jag fått ett till jobb (och gallerian har öppet till 20!) så såg jag inte mer än sista perioden. Tydligen den mest avslagna perioden också då det stod 4-1 till Växjö efter 2 perioder.
Fast hur mycket jag såg är egentligen ointressant så länge de vinner!

Förra året var allt nytt och spännande gällande kvalerien och förväntningarna var, enligt mig, redan uppnådda med att bara ta sig dit. Det gick riktigt bra men i år vill jag att det ska gå bättre.
9 matcher kvar att spela...
Kvalserien has started!
The guys played their first game, against Mora, yesterday and they won with 5-1. I just got a second job so I didn´t see more than the last period. But who cares about how much I saw as long as they are winning the games!
9 more games to play...


NY HEADER!

Natalie, min kära syster. Nu har jag bytt header.
Hoppas du blir nöjdare med den här en förra!
Säg till annars :)
KLICKA→HÄR←KlLICKA
för att komma till min blogg
/VICTORIA!♥

Pink cupcakes

Har haft en riktig slöardag med tanke på vädret idag..snö, regn och blåst.

I eftermiddags fick det gå i det rosa tecknet. Måste ju få tiden att gå och när man har en gottegris i huset så var inte beslutet så svårt. Muffins dags!
Och det blev en himla massa rosa. Sabrinas mamma hade med sig lite bakjox från USA som jag fick som tack för att ha varit hundvakt. Idag kom de till användning. Kakmix och frosting..

The weather has been really bad today so I decided to make some cupcakes. All in pink!
Sabrina gave me a cake mix and frosting so the choice was kinnda easy. Pink cupcakes:)

Happy!

En riktigt bra dag idag...så himla bra!!!


Västerås

Var hemma hos mamma idag och ville få hälp av syrran för att fixa min header. Jag är alldeles för otålig för att hålla på med allt det där och är inte särskilt duktig på det heller! Men jag tror inte att Vicki heller visste vad hon höll på med...nu måste hon fixa allt så man inte blir helt snurrig av att läsa inläggen. Jobbet måste avslutas!

Innan vi åkte till mamma så släppte vi ut hundarna på tomten så de fick springa av sig lite grann. Och trötta blev de efteråt.

We went to my mums place today for some dinner this evening.
But before that we let the dogs run on the yard for a bit. Just because we wanted them to play and get tired while we were away. And believe me, after running for one hour, they didn´t do anything else besides sleeping.

Vi måste bort!

Imorse kröp en iskall snubbe ner i sängen efter resan hem från Leksand. Imorgon är det den sista matchen i grundserien. Ska bli så skönt att slippa lite hockey ett tag och bara njuta av de dagarna...i tron om att de nu får ledigt. Ingen skillnad i detta lag heller..

Jag kan räkna på en hand på de i laget som har långt att åka hem så lite ledighet behövs! Vi vill också kunna åka hem och få komma till ett ställe där man gör ingenting och får träffa familjen.

RSS 2.0