Två matcher kvar

Vi hade ett gäng på 20+ med trumma och matchtröjor (ett mixat gäng av ex spelare, ledare, sponsorer m.m) som hejade på och fick med sig hallen under kvällens match. Riktigt bra initiativ av dem att göra något sånt. Hade inte de varit där så hade det varit knäpptyst.
Det tråkiga med det hela är när man sedan går in på sociala medier. Suck...

Så här ligger det till. Vi vet att säsongen inte gått som man velat. Det har inte undkommit någon. Men att när det väl går bra sen så ska det ändå gnällas från olika håll.
När det kom till klacken ikväll så var de på fel sida av ishallen, de var säkert inhyrda etc. Men för tusan!!! Det är faktiskt fritt fram för var och en att heja. Att sedan vissa inte väljer att göra det men sedan har mage att klaga på de som faktiskt gör det. Ja, enligt mig säger det en hel del!! Nog om det...

Det kommer bli en kamp in i det sista om åttonde platsen. Vi fick dessutom resultat med oss ikväll så nerverna kommer få sig en svängom innan söndag. Hoppas bara att ungen inte väljer att ploppa ut mitt i allt...

Jo just det!- matchen vanns med 7-1. Hattrick av Jan. Tjoho!!

Hockey-bebis-hockey-bebis

Jag har alltså på mig varannan dag att föda ifall jag vill ha med Johan. Visst, det går ju egentligen vilken dag som helst nu men med 3 matcher kvar (och rätt viktiga om allt går vägen) så vill jag ju självklart att han ska spela. Tur är väl att det är två som är hemma och Leksand borta är inte jättelångt bort.

Igår så försvann det en liten chans till playoff då de spelade som...ja det kan bara gudarna veta. (Tror knappast de själva hade koll) 1 skott efter första perioden och 5 skott efter andra. Inte bra...
Äntligen!!

Tog mig till ishallen för att se matchen ändå. Trodde inte jag skulle orka men hoppades kanske lite på att mina nerver får det hela att sätta igång. Sedan var jag även nyfiken på att se spelet efter alla ändringar. 

Nervös som en dåre tog jag mig igenom hela matchen. Så himla skönt att de kunde vinna! Det hade kanske inte skadat om de gjort fler mål på de 49 skotten de sköt men ikväll räckte det med ett mål. Tänk att tur inte är något vi har haft på vår sida. Tur att slit lönade sig och att de tog 3 poäng. Det var viktigast!

Sedan var det inte mycket folk i hallen men de som var där skötte sig utmärkt!! Stöttade och hejade in i det sista. Bra jobbat!
Nu kanske jag låter tråkig men hellre lite publik som stöttar än en full hall som sitter knäpptysta...eller har jag fel?


Morgonpigg...not!

Har legat och glott på mobilen i snart en timme. Jag har för ont för att orka kliva upp för att fixa frukost. Så då får det bli sängen i stället...(det värsta är att magen börjar kurra) Jag är sååå trött men h*n är så aktiv vid den här tiden att det inte finns en chans att somna om just nu.

Ikväll är det match igen. Kan hända att det blir sista matchen för min del. Jag hoppas att det blir det! För att få gnälla av mig så är jag less på att vara gravid nu. Sammandragningar, förvärkar, ryggont och spänningar gör att jag bara vill ha ut pyret! Kanske inte så konstig tanke med mindre än en vecka kvar innan beräknad bf. (Jag vill verkligen inte gå över tiden för mitt tålamod klarar inte av så mycket mer)

Falskt alarm

Igår efter matchen la vi oss i sängen och tittade på film. Plötsligt började jag känna av smärta i ryggen. Har haft så två kvällar tidigare men igår var de kraftigare. Det höll på i en halvtimme med jämna mellanrum så till slut ringde vi Johans mamma så hon skulle komma för att vi tänkte åka in till förlossningen.
Tji fick vi! Lika fort som smärtan kom så försvann den...typiskt!!

Jag har ingen lust att hålla på så här i möjligen 3 veckor till utan hoppas att dessa smärtor är ett tecken på att det är på gång (och det snart!!)


Alla 💗 dag

Dagen började med Johan som hade träning och jag gjorde mina sista naglar innan bebisen ska komma.

Sedan åkte vi ut till Skultuna för lite lunch och fika. Bella hade samma tur, som vanligt, och vann på sin Trisslott som hon fick i Alla hjärtans dag boxen. En överlycklig unge!

Vi kom hem och började med middagen och efterrätten. Men innan jag hunnit klart så kom Bella med ett litet fyrkantigt paket som var från henne och Johan. Örhängen!!
Bortskämd och glad mamma i huset!

Mermaidglitter

Att kunna sitta ner en stund och få hålla på med lite naglar gör att mina tankar går till annat en stund. Riktigt skönt att få skippa alla andra sysslor/tankar även om det är för en kort stund.

Fick äntligen hem mitt mermaidglitter så självklart blev jag tvungen att prova det. Mamma blev först ut.
Supersnyggt skimmer som pressas på nageln.Ibland brister det för en

Sitter i gungstolen och häller i mig hallonbladste. Har en fix idé att det kommer hjälpa mig få igång lite värkar. Haha! Allt sitter i huvudet men just nu tar jag allt för att få det att känna som att timmarna går fortare. 
Igår kväll hade jag det lite kämpigt. Det sparkade som tusan i magen och sammandragningarna kom alldeles för tätt inpå. Det i kombination med en trötthet fick det att brista för mig. Efter några timmar så slutade bökandet och jag kunde äntligen få sova några timmar.  Tjejkväll

Energin är inte som den var förut. Börjar känna av pyret mer och mer så nu får den gärna snart komma ut så man kan få röra sig som förut! Rätt drygt med en mage som sticker ut...

I onsdags hade vi en trevlig kväll med tjejerna i laget. Riktigt skönt att bara få sitta och snacka en massa strunt och skäppa hockeyn för några timmar. Det blev rätt sent men det var det värt! (Man är ju inte direkt 20 längre, hehe)


RSS 2.0