Jag tror inte många förstår...

Skitdålig match igår tydligen...men ny match på tisdag så det är bara att släppa förlusten och koncentrera sig på vinst. 8 matcher kvar.


Ibland kan hockeylivet göra mig galen alltså. Jag tror inte riktigt folk förstår hur svårt det är att få ihop allt.

Man kan tänka på det som en pizza uppskuren i bitar. Varje bit är en del av ditt liv. Jobb, släkt, vänner..ja ni förstår. MEN samtidigt så har vi hockeyn också.
Låt oss säga att pizzan har 8 bitar och alla uppfyller sin del. Då är hockeyn en nionde bit som ska passa in. Skitsvårt att få det att gå ihop. Och det går inte heller alla gånger. För att den biten ska passa in så måste en annan plockas bort just då. Så ser vårt liv ut!

Därför kan jag bli så irriterad på dumma kommentarer/åsikter från folk som inte har den blekaste aning. Om ni bara visste hur mycket jobb det är. Hur svårt det är med alla beslut som måste tas HELA tiden...

Aja, skulle kunna hålla på i en evighet att babbla om det här livet men nu ska det fixas våfflor. (Fick onda ögat av Bella igår för att vi inte hunnit äta våfflor på våffeldagen. Oops!)


Har inte tid att vara sjuk

Har varit vaken nästa hela natten och försökt kurera mig. Det hjälpte inte så nu måste jag vara hemma från jobbet! Så less jag blir!

Jag har liksom inte tid att vara sjuk...

Jag borde egentligen inte gnälla för jag är nästan aldrig sjuk men tajmingen var inte alls bra. Det är bara att försöka bli frisk så fort som möjligt nu. 
Jag missar ju även Johans match..typiskt!!


Veckan vi väntat på

Då var det måndag och veckan vi väntat på är här. Kvalet ska starta och mina nerver kommer sättas på prov ordentligt!! 

Johan har tränat på som vanligt så jag är skitnervös över det också. Inte lätt att vara jag inte.

Ska även jobba i helgen så det blir att stressa till ishallen på lördag. Det kanske är lika bra att jag inte är där från start. Hehe

Har även börjat få lite vårfeeling nu. Medan Bella tränade fotboll så tog jag mig en promenad till Plantagen för att kolla lite på växter och kanske hitta något till hemmet. Har blivit lite sugen på att fixa något på balkongen men har inte kommit underfund med vad. Måste kolla runt lite mer innan jag bestämmer mig.

Dags att sova nu så man orkar med morgondagen. Josefine sover i sin egna säng nu (jippie!) men det gör även att hon vaknar mellan 5.30 och 6....

God natt!


Josefine 1 år

Hela familjen har precis kommit hem från Carro och Petter där vi tittat på finalen i Melodifestivalen. 

Senaste 2 veckorna har varit fullt upp med kalas, jobb och allt annat som rör en vardag.

Johan har börjat träna igen så han har fullt fokus på det. Det gör knappast mina nerver lugnare!!

Josefines 1-års dag/kalas blev en lugn tillställning. Vi hade familj och vänner över på lite fika. Hon var superglad över alla presenter. Lekte på maxinivå som hon brukar.

Vi har även fått henne att sova i sin egna säng. Snacka om att det känns tomt i sovrummet. Man skulle kunna säga att jag har lite separationsångest! Allt går alldeles för fort. Det här senaste året har verkligen flugit iväg. Det är faktiskt sant när man säger att man nästan inte hinner med.
RSS 2.0