En liten glimt av våren

Det har varit härligt väder de senaste dagarna. Idag passade vi på att ta en liten promenad med hundarna. Isabella ville absolut ha sina solglasögon på (som hon hatade till en början).
Fullt upp!

Nu går det undan! Det har sökts jobb, fixat lite till babyshowern, setts hockey och sedan är helgen fullbokad med nagelkunder och hockey.

På förra hemmamatchen var det riktigt bra tryck! Killarna förtjänade poäng då de var det bättre laget men det är så frustrerande att titta på för de kan inte göra mål! Sedan är det för många individuella misstag...men men, nya tag nästa match.


Kvalserien

Ligger i sängen och vägrar gå upp! Johan har åkt till hallen, Isabella sover och hundarna vilar. Då kan man gott unna sig en stund till i sängen..

Idag börjar äntligen kvalserien!! Nu är det allvar igen efter att det varit uppehåll från matcher i 1 1/2 vecka. Vi håller tummarna för vinst ikväll mot Leksand!


Var är respekten?

Det är inte ofta jag blir riktigt irriterad men igår kröp det i mig!
Ett gäng småglin står och hänger utanför en matbutik. Någon meter i från dem är en gammal liten hund bunden till en flaggstång. Han skäller till och då ställer sig några utan glinen och skäller tillbaka -alldeles för nära! Allt för att provocera. Sedan säger de fula ord till en äldre dam som är på väg in i affären.

Nu säger jag inte att alla barn är så här men vad hände med respekten?! Det gör mig så irriterad att de inte fått lära sig hur man beter sig mot människor och djur!


Sista matchen

Johan har sin sista match ikväll! Samtidigt som det är skönt att det är matchledigt i ungefär 2 veckor så vill man att kvalserien ska dra igång på en gång.


RSS 2.0