Julen 2016

Julhelgen var då över för detta år. Vi hade en väldigt lugn jul. Så himla skönt att slippa stressa över saker å ting.

Varje jul senaste åren så har vi firat minijulafton hemma efter julgröten. I år hade visst en tomtevätt varit på besök. Bella kunde inte förstå hur det gått till!

Sedan fortsatte julfirandet hemma hos Johans föräldrar. Bella höll god min när tomten kom och hjälpte honom med alla julklappar. Så fort han gått så sa hon "jag vet att det där var farfar"
Haha! Störtskön som inte avslöjade honom på direkten!

Efter Kalle var det dags för julfirande nr 3. Hemma hos min mamma med alla syskon och deras familjer.

Vid 21 så började vi bli trötta. Vi hade hållt igång sedan 7 på morgonen. Vi tackade för oss och åkte hem.
Bella var så nöjd med julen. "Bästa dagen på hela året" skrek hon när vi kommit hem. På morgonen var hon uppe med tuppen för att leka med sin julklappar.
Precis så ska det vara för ett barn under julen!


Sista dagarna före jul

I vanliga fall brukar årets pepparkakshus stå klart vid andra advent. Men då känns det inte som att man skulle vilja äta upp det. Så i år gjorde vi den igår, dvs 5 dagar före jul.

Jag och Bella samarbetade i år.

Mamma kom förbi med mormor igår för att fixa om naglarna. 


Jag fick prova en utav mina nya färger. Mamma hade med sig en liten kartong med nagelsaker som jag beställt. Det är alltid lika kul att öppna paketen. Det är som en minijulafton!


Vad det svänger!

Snön kom (om även för bara 2 dagar) så vi passade på att gå till pulkabacken en stund. Vilken tur att vi gjorde det för idag så är nästan all snö borta.

Vädret svänger nå väldigt!
Det känns som att det kommer bli som de senaste åren. Att snön kommer lagom till det nya året och inget till jul.

Julkorten har äntligen kommit så nu ska de bara läggas på lådan. Hoppas att alla hinner få dem före jul. Speciellt dem som ska utomlands.


Josefine har tagit sitt gående till nästa nivå. Nu släpper hon själv sitt stöd och försöker gå. Tiden går så fort! Om 3 1/2 månad är hon ett år. Panik...Trööööööött

02.41...fy satan vad less jag är på att inte få sova om nätterna!! Mina påsar under ögonen har fått egna påsar. Jippie...


Josefine får 1-2 ggr/ natt skrikattacker. Hon är näst intill otröstlig (för hon sover fortfarande) Man måste helt enkelt väcka henne för att lugna henne och för att sedan få henne att somna om. 
Först trodde jag der handlade om närhet. Det kan det säkert fortfarande göra. Sedan tänkte vi att det måste varit tänderna. Det kan vara så också... men eftersom ingenting av det är helt säkert så får man väl helt enkelt stå ut. Frågan är bara hur länge man ska orka?!

Har en förkylning på g känner jag. Kombinationen av dålig sömn med allt annat är inte särskilt bra känner jag. Det får bli en massa te imorgon. Hoppas det ger sig under mina 4h sömn som jag hoppas på att få! God natt! 


RSS 2.0