Vad blev ställningen?

Vi har varit hos min mamma i 2 dagar och blivit lite ompysslade. Vi hade det riktigt trevligt trots den dumma förkylningen vi åkte på.
Johan hade match i Enköping mot Västerås så vi åkte dit för att titta. Det blir lite annat med barn. Maten ska fram, skydden ska sitta på huvudet och man ska få ungen att inte bli alltför uttråkad. Det finns lättare jobb här i världen!
Sakta men säkert

Vissa har turen att tappa alla sina mammakilon redan på bb medan andra kämpar än..
Jag är utav den senare kategorin. Enligt min mamma så är det så i vår familj. Tack!
Nu börjar det äntligen hända något, sakta men säkert. För att få lite extra hjälp så har Johan fixat ett litet träningsschema som ska utföras 3 gånger i veckan. Jag har införskaffat mig en kompis:


Norrköping

I lördags kväll blev vi sugna på att hitta på nå skoj på söndagen. Det landade på en liten roadtrip till Norrköping. Det var ett tag sedan vi sågs och nu bor vi så nära att det inte finns några ursäkter att inte träffas.
Isabella och Emilia hade fullt upp med varandra och alla leksaker. Det blev en helt ny leksaksvärld för Isabella så hon hade fullt upp. Hon satt t.om ensam i Emilias rum och lekte.
 
 
 

1,2,3,4,5,6,7,8,9....

Jag ser mig själv som en person med rätt bra tålamod. Sedan finns det gånger då man bara vill rycka bort allt hår på huvudet! Just nu är det ett sådant tillfälle..
Isabella älskar att äta med händerna så varför inte låta henne göra det. Man skulle kunna rabbla upp en rad olika anledningar men i slutändan så inser man att man inte har en chans. Allting handlar ju om henne och hennes utveckling så det är det bara att räkna till tio och sedan bära ungen till badkaret!


Nya gänget

I fredags hade vi en liten träff med laget. Vi åkte till en jättefin herrgård utanför Södertälje. En perfekt plats för lekar och bbq.
Isabella hade fullt upp med att titta på hundarna och charma varje person så det var kanske inte så konstigt att hon sov som en stock när vi kom hem.

Vem behöver leksaker?

Isabella tycker det är jätteroligt att hålla på med sånt som egentligen inte är hennes. (gissar att hon inte är ensam om det) Det är allt från galgar till tv-dosan.
Det som varit hennes sysselsättning idag är en flyttkartong. Man kan ju leka i den, sova, sitta, leka "titt-ut" och klättra upp på.
 
.
 
 
 
 

Södertälje

Nu har vi landat!
Det mesta är på plats och det börjar se ut som ett hem. Nästan.
Ibland kan jag känna att det skulle vara skönt att flytta utan alla möbler och bara få börja om. Alla lägenheter är ju så olika så det som passade i en lägenhet kanske inte alls fungerar i nästa. Allt detta pusslande! Tänk att kunna få börja på ruta 1...men för att det skulle kunna ske så måste jag vinna på lotto eller hitta ett träd som det växer pengar på!
 
 

RSS 2.0