Då var helgen slut!

Johan har precis åkt och lämnat Bella hos dagmamman för att sedan åka till hallen och träna. Själv ska jag byta om från pyjamas och ta ut hundarna på en långpromenad. Nya veckan har börjat!

Helgen blev lugn. Superskönt tyckte jag medan Johan var lite mer rastlös. Hehe.
I lördags blev det stor matshopping på Ica, lunch på Ikea och sedan hade vi filmkväll.
Ica hade litet jippo för barn medan man gick runt i butiken. (Tog en evighet innan vi kunde börja göra det vi kom dit för men Bella hade roligt!)

Igår åt vi lunch (och lite glass såklart) på Kajens. Det var vi och alla som festat under lördagsnatten. Man kom knappt fram åt något håll för det var så mycket folk! 

På eftermiddagen åkte vi ut till Hökåsen gropen så hundarna fick bada lite. De betedde sig som om de aldrig varit utomhus tidigare. Helt tokiga!!


Sista lediga helgen närmar sig

Ligger i sängen och är helt slut efter dagens inventering på Lagerhaus i 6,5h! Jisses vad prylar det finns alltså.

Samtidigt som man räknat som en tok så har en irriterande huvudvärk smugit sig fram. Och som om inte det räckte så tar vi lite regn på det också! Haha, värsta klagomuren här.
Tror jag behöver en natt med ordentlig sömn. Det är alltid lite trögt när hockeyn drar igång för det tar några matcher innan man är inne i hela svängen med olika sovtider. Nu lär det bli ännu värre då min kropp inte alls vill som min knopp. Frustrerande.

Så i helgen blir det inte många knop. Vi ska ta det så lugnt det bara går då det är vår sista lediga helg tillsammans. Myspys för hela slanten!




Minigolf

Rastlösheten smög sig på igår så vi drog till Djäkneberget för lite minigolf. Det gick superbra för Bella men mindre bra för oss vuxna. När Johan börjar bli irriterad så vet man att man kan ha en liten chans att vinna. (Jag låg bara 2 poäng efter!)
Men självklart så sumpade jag chansen genom att få 7 slag på sista. Det som jag blev arg över var att även Johan fick 7 slag! Duktiga Isabella klarade det på första...haha!



Vila

Ni vet när man inte är så pigg. Man är inte sjuk men man har en olustig känsla i kroppen. Så har jag just nu. 
Då är det skönt (speciellt lediga dagar som idag) när Johan tar över lekstunderna med Bella och jag bara kan få ta det lugnt.



Trerätters

Johan fick stå för middagen idag och denna gång gick han in på en trerätters meny. 
Min mage håller på att explodera av mättnad men det var ju så gott! Jag borde faktiskt låta honom laga mat oftare. 
En toast skagen med alldeles för mycket gott gojs på!

Franskt med hjärta

Enkla franska naglar med ett litet hjärta.



Uppdatering

Måste bara meddela att jag skickade ett mejl till huvudkontoret till O'Learys efter händelsen där senast. Igår fick jag svar från regionschefen som bad om ursäkt och att de nu vidtagit vissa åtgärder då jag inte varit den enda som klagat.

Känns bra att de tagit tag i problemen! Nu kanske man skulle gå dit en sväng i höst när killarna har match...


Enkelt och gott

Johan är iväg på match i Hallsta så jag och Bella lyxade till kvällsmaten med lite aptitretare. Så goda och enkla att göra!
Nachochips med gräddfil, kaviar och gräslök

Kaos i stan!!

Nu har man lugnat ner sig lite efter det sjuka som hände på Ikea igår!! Jag kan fortfarande inte förstå hur man kan göra något liknande?!
(Det ska vara själva fan att man inte ska kunna leva sitt liv tryggt och säkert utan konstant tänka en extra gång om man vill göra något)
Hade de misstänkta varit ute efter en specifik person så hade det blivit en helt annan sak men nu...att de bara tog någon helt random som råkade vara på fel plats vid fel tillfälle. Man är inte säker någonstans! Jag blir bara förbannad och orolig när jag tänker var allt är på väg! Det känns som att det blir värre och värre i varje stad...

Tankarna går till de anhöriga och alla drabbade.

Solsken!!

Äntligen lite värme i landet! Egentligen skulle hösten kunna smyga sig på men samtidigt är det så skönt med sol efter en rätt så regning och grå sommar.
Idag åkte vi ut till Hökåsen och badade lite i gropen. Efter någon timme så anslöt även Fanny och Co. Riktigt mysigt att bara ligga ner och njuta av vädret.



Dumplings

Jisses vilken craving jag haft på dumplings! Jag har tänkt på det i flera dagar så jag blev tvungen att ta tag i saken. Ordentligt! 
Denna gång fick de innehålla fläskkött, salladskål, morötter, ingefära, rödvinsvinäger, ägg och salladskål.
Före kokning...
Sedan var det bara att äta. Så gott!!


Ispremiär och middag

Igår var det den officiella ispremiären för killarna."Slangen" hyllades för sina 15år i VIK tröjan. Det var nog inte många torra ögon i ishallen vid det tillfället.

Efteråt var vi ett gäng som drog till Olearys. Herregud vilken katastrof!!
Jättekul att träffa alla efter sommaren och även bekanta sig med nya ansikten men till Olearys går jag aldrig igen. Jag gillar deras mat men personalen på stället borde söka nytt jobb. (Läs :chefen)
Nonchalant och otrevlig! 
Johan och Eddie fick vänta på sin mat i nästan en timme! Två hamburgare... 
Jag hade förstått om stället varit fullt att det kunde blivit något misstag men det var bara vi där. (Och hade ett misstag skett så ska det meddelas)
Chefen- ja hon satt ute och hade trevligt med sitt sällskap istället för att jobba och lösa problemet. Nä, vi kommer inte gå tillbaka till Olearys i Västerås!

RSS 2.0