Sista veckan..tjohoo!

Dags för de sista arbetsdagarna innan semestern. Hur underbart som helst!

Räkningarna är betalda, packningslistan är klar och Johan har fått sina födelsedagspresenter. Han fyller inte förän i juli men vem orkar släpa med sig en saccosäck och en massa sommarkläder till Polen? När vi väl hittat allt nu så kunde han lika gärna få det och ha lite användning av det i sommarvädret.
The last week at work. Lovely!
JJ got his birthdaygifts today. I´ve already bought everything and it´s better that he´s using it now than I have to bring everything to Poland.


Midsommar

En väldigt lugn midsommar för mig och J. Det är inte lätt att göra så mycket mer när familjen bor långt bort och det är jobb snart igen..men vi fick ihop det ändå!

Vi började dagen med att rasta hundarna. Simone var där med lille Leo.Sedan har vi bara tagit det lugnt, ätit gott och varit på bio. (Bad teacher)

Jag har vaknat innan 6 varje morgon och är i stort behov av sömn. Konstigt att man inte kan somna om? Jag har hört att bebisen kommer vakna samma tid som den gör nu. Ingen sjusovare här inte!
We´ve had a good 2 days of. We had some good food, went to the movies and took the dogs to the dogparc. Simone just got a puppy so we met them there to play.

I really need some sleep. I haven´t slept for two nights! And I´ve heard that the baby is going to wake up the same time after it´s born. If that´s the case it´s going to be early mornings in this house!


Vem är ledig egentligen??

Har äntligen fått lite tid till att pusta ut- i soffan med datorn. Orken har inte riktigt funnits där under jobbdagarna men nu ska väl energin fyllas på. (man blir trött av att jobba, vara gravid, laga mat etc.)
Gallerian har stängt 4 dagar om året och midsommar är hälften av det. Rätt underbart!

Har varit dålig med att lägga upp bilder på min nya frisyr men nu när jag är ledig så ska jag ta mig i kragen och fixa det. (Vet att en person slipper tjata mer)

Dags för sängläge!

24 veckor

Det växer så det knakar just nu och det börjar verkligen att kännas. Det sparkar runt i magen och garderboen är begränsad till vissa plagg men som tur är så är det inga sparkar som gör ont. Inte än ialla fall..

It´s really showing that I´m pregnant now. We´re in week 24 and the baby is kicking more and more...Nya färger

Har haft Johans mamma på besök i en vecka och imorse åkte hon hem. Men så klart så skulle naglarna piffas till innan avresa. Har beställt hem lite nya färger så denna gång tog vi mörklila tippar med små vita prickar.Då graviditeten inte vill att jag ska ha naglar i mer än 2 veckor så blir det att göra om dem oftare än vad jag är van vid. Det leder till att fantasin får arbeta lite extra varje gång då jag vill variera dekorationerna.


JJ´s mom has been here for a whole week and before she left (this morning) she wanted me to do her nails. I´ve bought some new colors so we made her nails darkpurple with some white dots.
Since I got pregnant my nails only lasts for 2 weeks so I have to think harder every time cos I want different decorations.

Armband


Vill ha!!
kyssjohanna.se


Hundleksak

Johan passade på att retas lite med hundarna och lade en tennisboll i en bit avklippta jeans. Kaos!
JJ made a toy for the dogs.

Soliga och lediga lördag!

Äntligen var det min tur att få en solig dag när jag är helledig. Det gillas!!

Fast jag varit ledig så har vi faktiskt inte gjort så mycket. Promenerat runt sjön med hundarna, klippt och badat dem och sedan har vi solat lite. Johan har pysslat lite på den enorma uteplats vi har. Haha! Han är ialla fall sysselsatt i solen (som han inte alls gillar)
Han har även målat om i vardagsrummet så nu är det vitt med lite detaljer som ger en röd tråd med sovrummet. Han kan han!

Jo, jag har varit på ett besök hos frisören. (Inte ofta jag klipper mig i Sverige) Det roliga var att hon toppade håret. Ca 25 cm! Det är mer klippa av håret för mig. Eller vad säger ni?
Ska försöka hinna lägga upp en bild de närmsta dagarna.

Nu är det bara en månad kvar innan semestern och den längtar vi till. Efteråt så blir det förhoppningsvis lite enklare schema med bara ett jobb och kanske lite kortare arbetsdagar men det återstår att se. Vi tar en vecka i taget -än så länge...

I´ve finally had a day of- with sunshine outside!! Lovely!
JJ has been painting the livingroom and doing som gardening..haha!
I have finally taken some time to go to the hairdresser to cut my hair. It is now shoulder long and she told me that she had to cut 25 cm. That`s a lot of hair! I´m gonna take a picture some day to show you guys how it looks now.

RSS 2.0