Nude med glitter

Nya naglar! Denna gång på mig själv...


Ses i helgen?

Som vanligt är vi uppe med tuppen! Det känns som att man borde vänja sig vid dessa tidiga morgnar men icke då...ögonlocken är tunga som bly!

Johan har 2 matcher den här veckan och jag jobbar. Vi säger både "hej" och "hej då" vid ytterdörren. Vi får helt enkelt ses i helgen..


Söndagsnöje

Brorsan spelade match (amerikansk fotboll) i stan idag så vi åkte en sväng och tittade. Sist jag såg en match var när vi bodde i Uppsala så det var ett tag sen...


Lek & Bus

Idag var både jag och Johan lediga. Det händer inte ofta! Vi passade på att åka ut till Nacka och gå på leklandet med Amy, Dustin och Georgia.

Det var full rulle! Tjejerna sprang omkring och ville utforska minsta lilla vrå medan vi föräldrar följde efter snällt.


En paus

Nu är vi på väg hem från Sanda. Vi passade på att åka iväg en sväng och bara ta det lugnt. Isabella hade fullt upp med barnen Hellström så nu sussar hon gott i bilen.


Fixa och dona

Man märker hur fort tiden flyger iväg när man går in på bloggen och ser när man skrev sitt förra inlägg.

Just nu är det fullt upp med att få Isabellas säng klar. Hon gillar verkligen inte sin spjälsäng så vi var och köpte en vanlig säng. Hon skulle ju ändå fått en till slut. (Vi trodde bara det skulle dröja något år till) Så nu håller Johan på att snickra ihop en sänggavel.


RSS 2.0