Mors dag och bröllopsdag❤️

Igår firade vi mors dag. 
Johan var på Inter Sport i några timmar medan jag, Bella och Josefine sprang runt inne på Erikslund. Ebba följde med en stund och gjorde Bellas dag genom att bjuda på Chillbox.

Sedan åkte vi hem till mamma med en blomma och efter det ut till Skultuna för att äta middag.
Mors dag bukett

Idag så har vi bröllopsdag. 1 år!! 
Det är tydligen bomullsbröllop så Johan hade följt temat.

Fick även en superfin vas.

Nu har vi precis ätit frukost ihop. Johan åkt nyss på träning, Bella är hos mormor och jag ska passa på att gå ut i det fina vädret med Josefine. Måste köpa blöjor...#momlife 

Ha en bra måndag!!3 månader

Idag blir lillfisen 3 månader! 

Igår fick hon sina sprutor så nu slipper jag gå och tänka på det. Jag får så ont när man ser dem gråta och skrika för allt de har. Men...Johan fick hålla i henne då vi ville prova "the hold" och se hur fort det verkade.
(Ni kanske sett på fb om läkaren som hittat ett sätt att hålla i barnen så de glömmer bort smärtan efter sprutorna och slutar därefter att gråta.)
Det tog kanske två skrik sedan blev hon knäpptyst och började le. Sköterskornas miner var oslagbara!! De hade hört talas om det men aldrig sett någon göra det.


Sista månaden

En månad kvar tills Johan har semester. 

Vi började första nedräkningsveckan veckan med att vara nere på stan förra lördagen på Västerås barnfestival. Vi hade lovat Bella ponnyridning och ansiktsmålning. Hon fick göra det och mycket mer därtill.


Det är perfekt med såna här tillställningar som enbart fokuserar på barnen. Bella var nöjd och rätt trött efter dagen.


Trötthet hej!

Ibland har jag lust att åka iväg för att få sova en hel natt och ladda batterierna ordentligt.
Josefine tycker visst att 15-20 min 3-4ggr/dag räcker för henne med sömn. Någon dag kan jag ha turen att hon sover i 1h men det är de gångerna man passar på att göra så mycket som möjligt.
"Ja men vila istället då!", tänker ni nu. Lättare sagt än gjort. Jag kan inte!! Om jag vet att diskhon är full så kan jag inte slappna av. Lika bra att få det gjort liksom.
Det där hade inte varit fel just nu...

Dansföreställning

Igår hade Bella sin avslutning på dansen. Det innebar en föreställning på Carlforsska. Jag imponeras av hur lugn, exalterad och ordentlig hon är. Det är inte lätt att stå på en scen och dansa inför en stor publik. Att hon dessutom går i en grupp med äldre barn imponerar mig ännu mer. Hon hänger med riktigt bra! #stoltaföräldrar 

Jag kommer själv ihåg hur det var. Man var nervös nå så fruktansvärt!! Visst, jag var lite äldre men ändå. Tur att hon fått sin pappas lugn.

Efter dansen så överöstes hon med blommor!!Frukosthäng och sommarvärme

Vi var ett litet gäng tjejer igår som träffades och åt frukost tillsammans. Det var trevligt att bara umgås en stund på förmiddagen..

Vädret har varit hur härligt som helst! Rena rama sommaren!! Lite synd att vi inte kunnat utnyttja det till fullo då Bella varit lite krasslig. Dessa förkylning har har gått runt sedan i vintras. Det tar liksom aldrig slut men vi klarade oss hyfsat bra ändå. (Peppar peppar!)

Jag har dessutom fått leka lite med naglar. 
Nude, pastell, lite glitter. Enkelt och fint är vad som gäller nu!RSS 2.0