Evighet

Jättefin evighetsring från Erica Weiner
 
 
 

Finbesök

Idag kom bästa Sebbe och Angelica på besök för att fira Isabella. Det är inte lätt att hitta en dag då vi kan träffas då killarnas schema är så olika.

De kom med 2 jättestora paket och 2 mindre! Lika roligt varje gång Isabella ska inspektera paketen. Hon går direkt på snöret och glömmer bort allt annat!
En pulka, lego, en bok och en signerad Brynäs tröja...rena rama julafton!! Det slutade med att vi alla satt i Isabellas rum och lekte. Hon var nog lite förvånad över antalet vuxna i rummet.


Lördagsmatch!

Sitter i fåtöljen och kikar runt lite på nätet. Johan och hans föräldrar sitter och leker med sina mobiler och tittar på tv:n lite då och då. Vi är alla lite trötta efter kvällens match som spelades mot Djurgården. Det blev spännande in i det sista men killarna lyckades vinna till slut!
 
Imorgon får vi besök av Sebbe och Angie. Ska bli så kul att träffa dem igen!!
Då min banankaka inte dög har jag nu bakat sockerkaka så jag kan fixa en "riktig" tårta. Hoppas den duger. Hehe!
 
Hoppas ni haft en trevlig lördag och att söndag blir ännu bättre!
(glöm inte att ställa om klockan bara...)
 
 

Äntligen friska!

Nu har sjukstugan stängt för ett tag framöver. Vi blev alla riktigt förkylda och Isabella fick feber. Det var väl lika bra att vi fick det samtidigt.

Johan är i Oskarshamn för match så det har varit jag, Isabella och Pixie som umgåtts idag. Det har varit en fin höstdag idag. Solsken och 4 plusgrader. Isabella vill ju så gärna gå själv och titta på allt. Speciellt alla blad som ligger på marken..


1-års kalas

Det blev ingen vila efter Polen resan...
Massor att packa upp, hockeymatch och alla förberedelser inför kalaset. Det var lite stressigt på lördagskvällen med allt bakande men utan en sovmorgon dagen efter så hann vi med allt!
 
Vi firade Isabella på födelsedagsmorgonen med frukost och paket så i söndags var det famlijens tur att fira henne. Som med alla småbarn är snöret och pappret mycket intressantare och roligare än vad som döljer sig i paketet. (tills pappret och snöret är kastat och de inser att det finns massor med leksaker!)
 
På kvällen intog jag och Johan soffläge och Isabella somnade med kläderna på...
 
Tack alla för de fina presenterna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isabellas 1-års dag!

Idag var det verkligen ingen vanlig dag för det var Isabellas födelsedag!! 1 helt år har den lilla krabaten hunnit bli. Det är verkligen svårt att förstå hur fort tiden har gått. Innan vi vet ordet av det fyller hon väl 5..

Det blev firande på morgonen men frukost och paket. Självklart var snörena och pappret mycket roligare. I alla fall till en början. Det roligaste var draken med bollar i magen!


Sommar i oktober

Idag har det varit sommarväder! 26 grader på stranden- vi kunde inte låta bli att gå dit en sväng.
Isabella var så liten sist så då njöt bara jag och Johan av stranden. Denna gång var det Isabella som hade det bäst.
Hon ville då gärna jaga fåglarna men insåg väldigt snabbt att det inte gick. Men som hon kämpade!

Vi var även i parken och promenerade ( kan inte låta bli för det är så fint där) och sedan gick vi till en lekpark och busade lite. Inte konstigt att hon somnade i affären...


En promenad i parken

Idag blev det en liten promenad i parken. De senaste 2 åren har de kämpat med att få den fin. Det är inte helt klart men det är inte mycket kvar. De fina stigarna, svarta bänkarna och gammaldags lyktorna gör att det inte känns som man är i Polen. (Inte som man kommer ihåg den från förr iaf)

Isabella ville gärna provsitta alla bänkar.


RSS 2.0