1:a advent

Äntligen kan nedräkningen inför jul börja! Första advent idag har inneburit städning, lite pynt och hockeymatch.


Det är lite svårt att förstå att det snart är december, sista månaden på året, och att det är ungefär 5 grader varmt ute. När jag för en gång skull varit duktig och köpt Bellas vinterkläder i tid! Då är det vintern man får vänta på. Typiskt!

Matchen ikväll mot Löven gjorde mig nog lite gråhårig. Ialla fall i första perioden..men till slut så vann de på straffar så 2 poäng inkasserade. Bra bra!


Regnig onsdag

Kylan försvann och istället kom det regn. Just nu känns det bara väldigt grått...
Tur att man snart kan börja julpynta hemma och få lite julstämning därifrån ialla fall. Det är ju trots allt snart december!

Mamma och Bella fixade sina naglar igår. Mamma ska på julbord och efter 4veckor så behövdes det verkligen en liten makeover. Då vi hade lite bråttom så fick det gellack istället. Lite juligt fick det bli.
Bella hittade folie med disneyfigurer på så jag hade inte så mycket till val. Det blev till att fixa hennes också.

Kvällen sedan bestod av killarnas match. Ja, vad ska man säga? Jag hade nog kunnat säga en hel del..
De förlorade mot ett Leksand, som låg sist, och åkte hem utan någon poäng. Det känns som att det skulle behöva vågas lite mer. Från alla håll- för just nu känns det som ett ekorrhjul. Det bara går runt runt runt... Ibland kanske man måste kliva ut ur hjulet och göra en ändring för att få en annan effekt. 
Fast vad vet jag?Vintern är här!

Det gick verkligen från att vara några grader plus ute till minus 4-5 på en dag! Nu blev det helt plötsligt vinter (med ett snöfall so far)
Mig gör det ingenting. Jag tar gärna vintern nu och våren i mars. Jag hoppas på att det blir så i alla fall..

Inte en dag är tom i almanackan på det här året. Jag förstår inte hur vi kan få så mycket att göra?! Varje dag har någon form av aktivitet/händelse. Men det kanske är lika bra att allt sker nu för i januari-februari kommer jag nog inte ha möjlighet att göra allt.

Vi hann ner på julskyltningen, på stan, en liten snabbis igår. Bella fick köra lite bil, fiska ett godsedjur och spela på chokladhjulet.

Lördagen bestod av Bellas fotbollsträning och på kvällen så blev det bowling och middag på stan med tjejerna för att fira Malins 30-års entré! 
Födelsedagstjejen!
Sedan ska jag passa på att skryta lite med att jag vann bowlingen efter en full omgång. Det kommer nog aldrig att ske igen!


Första matchen avklarad!

Fy satan så nervös jag var hela dagen igår! Johan skulle äntligen få börja sin säsong. 22 matcher in i serien... För hans del gick det riktigt bra för att inte ha spelat en enda seriematch sedan april.
För matchens del då? Ja, det kan ha varit en av de konstigaste matcher jag någonsin sett! Jättemånga utvisningar, mycket mål, svajigt spel..ja, det var en riktig blandad kompott alltså!
Men killarna vann och nu är de på väg hem!
(Vilket är bra då jag har foglossning och lägenheten måste dammsugas, hehe!)Tedy Bear Toss och fotboll

Äntligen vann killarna en match igen! Denna gången blev det mot Pantern men den satt långt inne. Vi tar ledningen med 2-0 men lyckas vinna, till slut, med 3-2. 
Efter första perioden så hade vi Teddy Bear Toss. Alla i publiken hade med sig godsedjur, som ska doneras till sjukhuset, och som kastades in på isen i paus.

Efter matchen samlades hela laget på Allstar för middag och fotboll.
Sista tio var det full fokus på matchen!105 dagar kvar

Snart är vi nere på tvåsiffrigt!! Tjoho! Nu kan tiden verkligen få gå fortare. Det känns som en evighet till februari...

Vi satt och tittade igenom massa kort från när Bella var liten. Johan hittade en bild från den förra graviditeten. Nästan 24h innan värkarna satte i gång så tog han denna bild på mig med den stora magen.
Trött och less på att vara gravid... (40+2)

Jag hade totalt glömt bort hur jag såg ut med Bella. En sak som är säker är att jag ser större ut än vad jag kände mig och tur var väl det!


En regnig måndag

Det skulle ha blivit lite shopping på stan men vädret var inte på vår sida. Man vill inte strosa runt i duggregn i flera timmar så shoppingcentret fick bli alternativ två.

Jag fick några julklappar köpta och så var vi självklart tvungna att äta vår obligatoriska sushilunch. Några trevliga timmar senare så var vi helt slut. Det tar på krafterna att shoppa!


Igår var vi i Norrköping och firade Emilia som fyller 5 år (idag).

Karatekid

Som det sparkar i magen! Både natt och dag.
Jag har inget minne av att Bella var så här aktiv när hon låg i magen. Nu är det rena rama karatesparkarna som delas ut. Får hoppas att mina revben håller hela vägen för som det är nu så finns det en chans att de kommer få några ordentliga smällar!

Idag är det kontroll hos barnmorskan som gäller.
Vem behöver sömn?

Har varit uppe i över en timme nu...Johan sover som en stock bredvid mig och jag blir nästan lite irriterad för jag vill också sova! Vem vill vara uppe från 4 på morgonen utan någon anledning liksom?

Igår kom Johan hem utan sitt gips!! Så himla skönt att handen läkt och att han äntligen kan påbörja sin rehab.
Sista matchen före uppehållet är i kväll så hoppas på en vänd trend och att killarna kan vinna!
RSS 2.0