8 oktober 2011

Igår var vi på det efterlängtade ultraljudet! Äntligen fick vi se vad det är som bökar runt i magen.
Jag hade kunnat ligga där i rummet hela dagen och tittat på krabaten som drack, sparkade och viftade med armarna. Vi fick aldrig se allt som skulle kontrolleras så vi ska tillbaka om 2 veckor igen. Krabaten vägrade nämligen att flytta på sig från sin sköna position.
This is the baby!
We went to the hospital yesterday and we could finally see whats playing around in the stomach. We couldn´t be able to see everything cos the baby didn´t wanna change position so we have to go back in two weeks.

Flytt!

En liten förvarning..jag kommer inte ha så mycket tid till bloggande denna vecka. Vi är nämligen mitt i en flytt och har massor att packa upp så vi får ordning i den nya lägenheten. Att jag jobbar och Johan börjar träna gör att vi har ännu mindre tid.


So much to do but so little time.


Dunk a dunk a dunk

Nu vet jag att jag verkligen är gravid. Låter kanske lite konstigt för någon som är i 17:e veckan men jag har haft svårt att förstå det. Men inte nu längre..
Igår fick vi äntligen höra det lilla livet som gjort att jag fått stiga upp ur sängen 2 ggr/natt. Det var riktigt häfitgt men det jag verkligen längtar till nu är ultraljudet som vi ska göra om en vecka. Tjoho!

Just nu håller vi (Johan) på att flytta alla saker till en större lägenhet. Att bo på 3:e våningen, utan hiss, kommer bli rätt bökigt när man har barnvagn och två hundar. Sedan finns det ingen plats för barnvagnen och förr eller senare skulle jag bli tokig på allt.
 
Nu kommer vi bo på markplan i en trea. Det blir perfekt första året.
Det bästa är att tv:n, soffan, köksbordet och sängen är de saker vi har kvar i den gamla lägenheten. Eller de mest användbara kanske jag ska kalla det.

We heard the babys heartbeat yesterday!
JJ is moving all the things to Dave and Sabrinas old apartment. We can´t live on the third floor with a baby and 2 dogs. I wil go crazy after a while.


Gah!!

Tänk vad alla sambos är snälla mot sina partners under graviditeten. Hur de gör allt för att de ska ha det bra! Johan gör också det...när han vill! Just nu är mitt humör inte på den goda sidan (dvs tålamodet) och han kan inte låta bli att trycka på knappen så jag tänder till. Allt för att han ska få sig ett gott skratt. Kan ju vara för att mitt tålamod tål allt i vanliga fall.

Bäst för solen att den visar sig på söndag för då är jag äntligen helledig!!
Some partners are nice to their pregnant girlfriends/wifes. JJ is that too, when he wants to! He is just loving that I lost my temptation and he is taking advantage of that whenever he can. We will see who is laughing when the baby needs a diaper change around 3am??

Mitt fel!

Blivit extremt dåligt bloggande på senaste tiden men jag har haft fullt upp och varit helt slutkörd när jag klivit in genom dörren. Trött trött...

Inte nog med att jag har fullt upp med två jobb man ska försöka hinna med allt runtomkring också.
Vi var en sväng till Västerås i veckan för Johans morfars begravning. När man är på begravningar så är man mer trött än vanligt. Det tar så fruktansvärt mycket på krafterna. Fysiskt och psykiskt.

Sedan åkte vi tillbaka till Växjö för jag ska jobba hela helgen. Turligt nog hade jag en sminkning idag så tiden gick fort.
Nu sitter jag i sängen och orkar inte göra ett smack! Ska baka lite scones och koka mig en kopp te. Sedan blir det en lång varmdusch innan sängen väntar. Skulle vara så skönt att få sova ut lite innan det är jobbdags igen.
I am so freaking tired! Two jobs, funeral, going to Västerås and back to Växjö in two days and then trying to live a normal life being pregnant. I feel sorry for myself sometimes cos I really need more time. 36 hour days maybe??
Sitting in the bed right now...I´m gonna take a long shower when I´m done and then jump in bed!


År efter år...

Det känns rätt konstigt när säsongen tar slut. Det är samma visa varje gång men ändå ska jag ha en konstig känsla i magen.
Den här gången blev det stort ståhej då killarna gick upp till elitserien och firandet höll på längre än vad jag är van vid. Det kanske är därför det inte känns likadant som alla andra år. Det är egentligen ett rätt osäkert liv man lever. Man vet inte var man är nästa år eller hur länge man kommer stanna.

Det kommer bli ännu viktigare med vilka beslut vi tar då vi även kommer ha ett barn att tänka på. Dags att bli riktigt vuxen!It´s just weird that I feel the way I feel after every season. It´s the same thing but I think that I will never get used to it.
This year was special just because the guys made it to the elite.
Now it´s time to make good decisions since we are having a baby. Time to really grow up!

Fest och hyllning

Jag hade tur sm var ledig två dagar i rad från jobbet för de dagarna kunde inte komma mer lämpligt. Fast om jag fick vila upp mig vet jag inte. Det blev rätt mycket ståhej när killarna blev klara för elitserien.
Runt halv elva på kvällen (söndag) åkte vi ner till stan för att möta killarna (som kom vid halv två...) Firande och mat blev det då.

Dagen efter hyllades killarna på Stortorget. Det var då jag förstod att vad de åstadkommit. Innan har det varit en stor sak men jag har inte känt något speciellt. Inte förän jag såg alla människor på torget...


Första gänget på plats


Precis före killarnas ankomst


Anders o Johan


Stortorget5000 personer på torget
It was good that I had two days of from work so I could celebrate with the guys that they made it to the elite. The celebration lasted for two days, First at a club in the city and then with the fans.
There were around 5000 people in the city. It was fun to see so many people there. And the weather was perfect!

Växjö i ELITSERIEN!!!

Det kan inte bli mer sjukt just nu...killarna vann (och resultaten gick deras väg) och nu är de klara för elitserien nästa säsong!!! GAH!!!

Det är två matcher kvar och det härliga är att jag slipper vara så förbannat nervös på onsdag. För omväxlings skull så kan det vara skönt att bara slappna av och njuta av vad de åstadkommit.


Bild lånad från expressen

1 april

Nu går det fort! Redan april...jisses!
Någon som blev lurad?

Jobb, naglar, hockey står på mitt schema inför nästa vecka. Skulle vara skönt om jag kunde sova också.
Sedan någon månad sen tillbaka har jag svårt att somna. Det spelar ingen roll hur trött jag är. Det är bara att glömma att jag kommer få sova en hel natt på ett bra tag. Det känns så nu ialla fall...
1 april today...the time is passing fast!

I´m having alot to do next week. Nails, work, hockey and I would be happy if there´s some time for sleeping between the shifts. Since I found out that I´m pregnant I´ve been having trouble sleeping and it doesn´t matter how tired I am. Enoying!


RSS 2.0