Jag- rastlös?? Nä...

Sitter i min ensamhet (hundarna räknas inte när de sover) och försöker fördriva tiden lite. Jag är alldeles för pigg för att ens försöka sova och bebisen har hicka. Det underlättar inte direkt...
  Efter mitt misslyckade försök med att få hem väskan jag vill ha så klickade jag hem ett halsband istället. För jag behöver verkligen fler smycken!
  J är i Stockholm för match i morgon så jag tänkte gå ner på stan en sväng innan jag går hem till Sara för att se matchen. Det är väl lika bra att gå hemifrån tidigt då J har med sig alla nycklar till Sthlm. Varför!?
I can´t sleep so I decided to do some shopping online. Found a necklace!
JJ is in Stockholm for a game tomorrow. I´m watching the game at Saras place and I will have to walk there early cos JJ got all the keys with him. What was he thinking!?

Babyshower

I söndags så fick vi lukta på blöjor, fika, prata, tävla m.m...och allt detta för en liten bebis i magen!

Martina var snäll och lät oss vara i deras lägenhet då vi har hundar hemma hos. När jag kom dit så var Amy i full gång med att dekorera och ställa fram kakor. Vi hade nog behövt vara dubbelt så många för att allt skulle gått åt! Mumsigt var det!Sedan var det dags för alla tävlingar!

Lukta i blöjor och gissa "bajset"
Vi skulle gissa barnmaten. Inte det lättaste..


Presenter!!Tack alla för en rolig babyshower!

We had a babyshower for the baby in my belly. It was a fun day with Amy, Martina, Sarah, Ashley and Petra.
We played games, had coffee and cakes (it was yummie!), talked and opened gifts. Thank you girls for a fun babyshower!!


2 dagar kvar

Då var det bara två arbetsdagar kvar innan det är dags att vara hemma och vila innan bebisen ska ut. Det känns rätt konstigt att bara sluta jobba. Jag har inte riktigt ställt in mig på det hela...
Just därför kanske det är bra att jag får vara hemma och förbereda mig på allt som komma skall. Det är ingen liten omställning!

Johans mamma är på besök. Det roligaste var att hon hade med sig gardiner som hon sytt. De som såg henne på tåget måste ha undrat vad hon bar på.


I only have 2 more days at work before it´s time to stay home and rest before the baby comes. It feels weird..
JJ´s mom is visiting and she brought some curtains to the babyroom. The people at the train must have been wondering what she was carrying!


Barnvagn

Idag efter jobbet åkte vi och hämtade barnvagnen vi beställt. Nu är de viktigaste inköpen klara och det känns bra!
Jag har ingen lust att stressa in i det sista.


Hemmapremiär

Killarna började sin säsong med att möta Frölunda borta. Igår var det dags att spela i den nya ishallen. Denna gång mot Linköping. Det var fullsatt och stämningen var på topp!
(Det blev inga poäng denna gång men det kunde egentligen slutat hur som helst..)


Lasershow innan matchstart
Kramkalas efter Växjös första mål
Växjö had their first homegame in the new rink yesterday. It was a big difference comparing to the old rink. They didn´t win but it was fun to watch them play!Bortskämd!

Johan har gömt två stora paket i lägenheten i över en vecka tills de plötsligt stod inne i bebisrummet. (allt för att jag skulle se dem-retsticka!) Men ikväll fick jag äntligen öppna dem. Julafton den 16 september! Tack älskling!


Nu ska det bakas i huset!!


JJ gave me a Kitchenaid- Christmas in september! (I think he wants some cakes)Sitta, ligga, stå, gå..vad ska man göra?

Har bara tänderna kvar att borsta innan det är dags för sängen. Jobb imorgon.
Men jag tror inte att det finns en chans för mig att somna och vara utvilad. Jag har så fruktansvärt ont i höften ikväll. Det spelar ingen roll hur jag än vrider och vänder på mig- det gör ont!

Var på mvc idag för näst sista gången. Hoppas jag ialla fall. Barnet är fixerat och växer som det ska. Då var det 3 veckor kvar...Även om nätterna inte kommer vara som förut så längtar jag efter att få sova på mage (även om bara för 2 -3 timmar)I don´t know what to do!? My hips hurt like hell right now. Can´t the baby just come out?
If I´m lucky I only have one more appointment at the hospital - in 2 weeks.


Elitseriepremiär!!

Trampade hem som en tok i mini-stormen för att hinna hem till matchen. Att cykla fort, gravid, i stormen var ingen bra kombo för nu sitter jag fast i soffan men jag hann ialla fall hem till den tredje perioden.

Killarna förlorade med 2-0 men av det jag såg av den tredje perioden så kan jag inte påstå att de gjorde en dålig match. Bra kämpat!
(Får se hur det blir med att skaffa Canal+ för att kunna se matcherna hemma när jag inte kan vara i ishallen. En viss kommentator är så fruktansvärt bitter att jag i värsta fall få titta utan ljud...)


I had to go like crazy on my bike from work so I could see the last period of the game with Förlunda and Lakers. The wind is crazy!! (not a good combo if you´re pregnant too)
They lost with 2-0 but played good for being their first game in the Elitserie.

Skötväska


Tack älskade mamma för skötväskan!


Ut ut UT!!!!!!

Har alla det så underbart under sina graviditeter som de skriver?!
Varför får jag inte läsa om hur förbannat drygt det är när man inte sovit ordentligt på 3 dagar eller hur ont det kan göra när bebisen rör sig. Gah!!!

Idag har jag en riktig skitdag (såklart när man är ledig från jobbet). Inga kläder passar längre, sova en hel natt är omöjligt för det går inte att ligga på ett bekvämt sätt och jag vill bara ha ut ungen och slippa magen. Japp, så glad är jag idag över att snart bli mamma.


En månad kvar...suck!


I´m so freaking tired of reading blogs where girls are pregnant. They always seems to have the best days ever! How is that possible!? Why can´t they write about how enoying it is when you can´t sleep or how much it can hurt when the baby kicks?
I have  a shitty day today...I just want the baby to come out!!

Flowers


Älskar att få blommor!!


RSS 2.0