Använder min reserv?

Jisses vad jag är trött! Det blev inte många timmars sömn på båten. Vi spenderade nog för lite tid i lekrummet för Isabella var alldeles för pigg när det var sovdags. Hon pratade på med sitt "dada dada" tills hon somnade. Hon är ju för go!

Lillfröken charmar mormor och morfar så mycket hon bara kan och det gör hon helt rätt i! Det behövs en massa skratt just nu...

Imorgon blir det vagnjakt!


Missoni

Jag ville gärna köpa ett set, till Isabella, från Missoni kollektionen som Lindex lanserade idag. På internet blev allt slutsålt på en kvart så jag chansade på att det skulle vara lite folk på stan.
Jag är glad över att Södertälje är en mindre stad. Det stod max 50 personer i kön utanför butiken och de hade ögonen på damkläderna. Jag gjorde mina andra ärenden först och gick sedan in i butiken. Jag fick det jag ville till Isabella, betalade och gick hem. Enkelt!
Kan tänka mig att det var värre i större städer...


En liten paus...

Sitter och väntar på att Johan ska komma hem med Isabella. De har sovit i Västerås inatt. Han skulle ändå åka dit och då passade han på at ta isabella med sig så jag fick några timmar för mig själv.
 
Vad gjorde man innan man fick barn?
Efter att ha fixat all barnmat och städat hennes rum så tog jag mig en promenad runt sjön, lyssnade på hög musik (och dansade samtidigt- en självklarhet!) tog en lång dusch och satt sedan i sängen och glodde på tv resten av kvällen.
Det behövs inte många timmar för att ladda om batterierna. Nu har jag gjort det så nu är jag redo för min underbara familj!
 
 
 
 

Söndag i Arboga

Johan var ledig igår så vi passade på att hälsa på Elin å Danne i Arboga. Och självklart, Wille, Klara och Viggo -även om de hade fullt upp med sitt. Isabella är ju fortfarande så liten så för henne blev det lek inomhus och en himla massa tittande på allt och alla. Vi var ju på ett nytt ställe!
 
Jag och Elin passade på att möblera om hela vardagsrummet medan Danne och Johan var utomhus och "lekte". Rummet blev perfekt och killarna hade kul. Det kunde inte varit bättre!
 
 
 

Mörka färger

Efter att ha haft långa naglar i snart 5 veckor kände jag att det var dags för något nytt. När man har barn underlättar det med kortare naglar (även om det är snyggt med lite längd) så nu fick det bli korta i en snygg lila färg.
Den här hösten blir det mycket rött, lila och blått. Gärna i mörkare nyanser. För att det ska hålla bättre gjorde jag det i gelé.

P.S Glöm inte nagelbandsolja nu när vi går mot lite kallare tider!


Titta, hon provar att gå!

Idag tog Isabella sina första steg!
Det var lite roligt för hon visste inte själv vad hon gjorde. Hon stod vid sin stol i rummet och så skulle hon flytta på sig. Då släpper hon ryggstödet och tar några steg till bordet. Det var väl inget märkvärdigt tyckte hon för hon fortsatte att bläddra i boken.


Stockholm

Igår åkte jag, Johan, Isabella och Martina in till Stockholm för att hälsa på Amy, Dustin och Georgia.
Sist vi sågs var nog i mars så nu var det dags att ses igen. Lika bra att passa på innan säsongen drar igång.
Georgia hade blivit så stor! Det händer mycket med dem små liven på bara några månader.RSS 2.0