Sebbe + Bella

I torsdags var det match mellan Växjö och Luleå. Och i det laget från norr spelar Sebbe- (blivande) gudfar till Isabella- så vi hade turen att få träffa honom innan de lämnade stan.
Isabella var då riktigt nöjd som fick ligga i hans famn och sova i nästan två timmar. Mys!Isabella fick ett par jättesöta tofflor/skor från Angelica och Sebastian.


Tack!

Mini-julafton


Så här såg det ut när Johans föräldrar hälsade på. Mini-julafton! Isabella fick en massa paket med kläder, blöjor och en Brio vagn från Johans farbror och hans familj.

Bella har även blivit bortskämd av Emma, Lenny och Tove:Emelie och Anders skämde bort båda tjejerna igår, i den här familjen, medan Johan var på match. Isabella fick kläder och jag fick en supergod middag!Tack alla för de fina presenterna!!


You could have thought that it was Christmas in october. Isabella got so many gifts. Thank you all!!


2 veckor

Idag är lilltösen 2 veckor gammal.
Det är riktigt läskigt hur fort tiden går. Den bara försvinner iväg men jag har ingen aning om var någonstans!

Nu har min mamma varit här och åkt hem och idag åkte Johans familj tillbaka till Västerås. Då börjar mitt och Johans liv som föräldrar på riktigt (dvs. utan någon hjälp)


Blixtarna är inge roliga...The little babygirl is 2 weeks old today. It´s scary how fast the time is just running away.. (but where does it go?)

Att få sova..

Inatt var den första natten som Isabella inte behövde oss. Hon sov som en stock hela natten vilket resulterade i en utvilad mamma. Riktigt härligt!


Tackar och bockar!

Idag har hundarna fått lite uppmärksamhet och jag tror att de var superglada över det. Therese och Oscar tog med dem till skogen på promenad och vi tackar och bockar så himla mycket för hjälpen!

Medan hundarna var ute i skogen tog vi en liten promenad på Samarkand. Det var skönt att komma ut från huset en snabbis och strosa runt bland folk. Gjorde mitt "största" inköp på länge. 2 nya nappar.

Lite senare kom Sara och Dennis förbi för att säga hej. Bella fick ett litet paket med kläder att växa i. Vi tackar och bockar för det också.
Hem

Det är dags för oss att få åka hem och börja leva vårt nya liv. Läskigt men spännande!


BB

Tidigt idag, 02:57, föddes äntligen vår lilla tös!


5 årDen här killen blir 5 år idag!

It´s Kenzos birthday!


Väntan


Nu är det bara väntan kvar...All we can do is wait...


Smärtan smyger sig på...

Jag blev riktigt nervös en halvtimme innan det var dags att åka till sjukhuset för ett möte på mvc. Det var dags för kontrollen som jag smått förnekat skulle äga rum.
Jag har bara haft lite känningar , som spänd mage, men inte mer än så. Nu, efter undersökningen, så känns det mycket mer! Jag trodde faktiskt inte att det skulle komma så fort men AJ!I had a meeting with my midwife today to see if something had happened. Now, after, I´ve been having a bit more pain and are finally starting to feel something! Let´s just hope that it doesn´t stop...


Spännis

Nu kan bebisen få komma ut! Har haft en jättespänd mage i 2 dagar och det kan väl räcka? Jag är fullt medveten om att det värsta är kvar men just nu känns det som att jag tar smärtan närsomhelst. Allt för att känna något hända..


RSS 2.0