En applåd och en tankeställare

Jag kan inte ens i min vildaste fantasi tänka ut hur min mamma lyckades ta hand om fem barn. Japp, 5!! Stor eloge till henne.

Jag har fullt upp med två barn här hemma och det är knappt så jag hinner med det.
Jag försöker verkligen att agera lite "supermorsa" men det är för att jag vill hinna med allt som jag gjorde innan vi fick Josefine. Och jag gör det men på bekostnad av min stubin (den existerar knappt), min sömn och ibland blir jag bara otrevlig. Den sistnämnda drabbar mest Johan...

Men just att jag är medveten om detta irriterar mig mest för jag fortsätter att köra på. 
Den dagen jag börjar få ordentliga rutiner med Josefine så blir allt enklare men vi är inte där än så jag får helt enkelt försöka varva ner. Lättare sagt än gjort men det är ett måste! Semifinal 1

Syrrans första semifinal var igår. 
Efter att ha vunnit tre raka i kvartsfinalen så var man lite bortskämd med vinster. Igår så fick de storstryk mot Skuru! Men de spelar bäst av fem så minst två matcher återstår.

På lördag är det match två så vi får oss en liten utflykt så vi kan heja fram tjejerna till en vinst. Och en liten tur till Nacka Forum innan matchen tackar man aldrig nej till. (Inte jag i alla fall)

Sista helgen

På måndag börjar Johan sin sommarträning (del 1) så helgen är våra sista lediga dagar innan det drar igång igen. Det innebär alltså att det är 1 1/2 månad kvar till semester!!

Idag ska min syster, som fyllde 20 år igår, firas samt min bror som fyller imorgon. Så med andra ord är det kalas idag.

Josefine blir dessutom två månader idag. Tiden går så sjukt fort! Jag har lite svårt att ta in att det är 8 veckor sedan vi lämnade förlossningen och åkte hem med vår lilla plutt.Våren närmar sig!

Äntligen börjar man känna att det verkligen är vår ute! Så skönt med solens värmande strålar ute.

Igår åt vi frukost på Best Western med några från laget. Det blev en tidig morgon men så värt det med att slippa laga frukost och få trevligt sällskap. 3 timmar senare kände vi att det kanske var dags att åka hem. Hehe, tiden går fort när man har roligt!

Josefine växer så det knakar! Lillan väger nu över 5kg och är 60cm lång. Hon håller jämna steg med sin syster när de var i samma ålder.En dag i Köping

Vi passar fortfarande på att ta det lugnt under Johans ledighet. Det har varit lite förkylningar, aktiviteter och en massa lugn och ro.

Igår åkte vi ut till Köping några timmar för att umgås med Jonte, Angelica och Ture. Bella fastnade för Jonte och ville absolut att han skulle leka med henne.
Gunga gunghäst var en av lekarna!

Josefine tränar för fullt här hemma med sin nacke. Redan andra dagen så kunde hon lyfta på huvudet när hon låg på bröstet. Nu orkar hon ligga, på plan yta, i några minuter. Träningen ger resultat!

Min nya favorit

Fick använda mermaidglittret idag. Älskar den!!
Effekten blir grymt snygg och skiftar olika beroende på vilken bas du använder. Idag blev det nude pink.

Det som snurrar runt i skallen

Samtidigt som jag är trött efter 5 veckors brist på sömn så är skallen alldeles för full med tankar sin snurrar runt. Det som stör mig är att det ibland är tankar som är helt värdelösa. De tar bara upp plats och tid...

Jag tycker själv att jag ändå klarar mig hyfsat bra genom dagarna, trots tröttheten. Skillnaden med Josefine är att vi nu bor "hemma" och kan få lite avlastning. Det är skillnad på att ha ett och två barn...


RSS 2.0