Försvinn feber!

Fy vad jag känner mig vilsen när Isabella är sjuk! Stackarn kan ju inte prata än så man måste i princip gissa sig fram till allt. Inte det lättaste...

Tanken var att vi skulle åka till Uppsala idag men febern tog över mer och mer så det blev soffan istället. Men tack vare ipaden så har det gått rätt smidigt ändå för allt fokus har varit på film och pussel. Nu håller vi tummarna för att febern håller sig borta!


Leos Lekland

Vi passade på att åka till Leos Lekland med Isabella idag då vädret är tråkigt och Johan är ledig från hockeyn.

Isabella sprang runt och körde sitt medan vi följde efter. Rutschkanan och bollhavet var det roligaste för där spenderade vi massor av tid då en fröken sa "igen" hela tiden.


Blått och silver

Glömde lägga ut bilden på naglarna jag fixade innan London resan.


London

Nu har vi hunnit landa och ladda om- ja, lite i alla fall.

Resan gick smidigt- både fram och tillbaka. Hotellet var perfekt för oss som bara ville ha någonstans att sova, äta frukost och duscha. Det låg centralt men ändå en bit bort från allt oljud. Ett enkelt och bra hotell helt enkelt.

Vi fick med lite av varje på resan. Shopping, sightseeing och en massa mer därtill. Jag och Jennifer trodde inte man kunde ledsna på att shoppa då vi bara hade 3 dagar på oss. Sista dagen orkade vi knappt titta in i skyltfönstren!


Babyshower

Igår hade vi babyshower för Lisa. Det blev enkelt med fika, tävlingar och presentöppning.
Lisa blev vinnare av "inte korsa benen"
tävlingen och Jennifer gissade rätt på "gissa chokladen i blöjan".

RSS 2.0