Soligt

Då var vi tillbaka i Växjö igen efter två veckor i Södertälje! Nu stannar vi här i 2 månader innan det stora flyttlasset går. Det är lite kaos här hemma men dessa två månader kommer gå så fort att vi (förhoppningsvis) inte tänker på det alltför mycket.

Vi åkte till Västerås -från Södertälje- på en liten snabbvisit (läs: för att tvätta). Vädret visade sig från sin bästa sida så vi var självklart utomhus och Isabella fick inviga sin pool.
The weather was so good this weekend that Isabella had to try her new pool.


Sommar!

Man kan absolut inte klaga på vädret. Det är så härligt med sommarvärme!
Vi var ute halva dagen igår. Johan hade träning på förmiddagen så jag och Isabella gick till en lekplats och provade på gungan för första gången. Lite skärrad i början men sedan var det hur roligt som helst! (jag var nog lite för försiktig..)
Sedan tog vi en liten tur hem till Martina för att hälsa på. Hon åker till Boston snart så det kommer ta ett tag innan vi ses igen.


Promenad

Sitter just nu utanför ishallen och väntar på Johan. De hade bara en träning idag så vi tog en promenad och då hamnade vi här.
Då vi har skugga på balkongen så kan jag passa på att njuta av solens strålar medan jag väntar.


Ädelhet, trohet, allvarsamhet

Sitter och tittar på smycken...inte bra för min stackars själ!
Just nu har jag fastnat för budskapsarmbanden från Mono.Love the bracelets from Mono.


Första dagen

Johan tränar 2ggr/dag så mellan träningarna tog vi en kort promenad. Först gick vi till den polska matbutiken för att se vad de hade. Vi kom hem med lite smått å gott!
Sedan gick vi genom city för att sedan gå till lägenheten. Det var allt vi hann idag..


Då var vi framme!

Då var vi framme i staden som ska bli vårt nya hem för ett tag.
Vi packade bilen full och kom till Södertälje på eftermiddagen. Självklart var lägenheten på tredje våningen - utan hiss! Barnvagnen fick stanna kvar i bilen för varken jag eller Johan hade lust att släpa upp den också. Hur kommer det sig att klubbarna alltid har lägenheter högst upp?

Nu är det inte här vi kommer bo. Det är en av anledningarna till att jag och Isabella följde med upp. Förhoppningsvis hittar vi en lägenheten innan vi åker tillbaka till Växjö.

Solen skiner ute och det vore perfekt att passa på att se stan, medan Johan tränar, men vi är så trötta så vi stannar inne idag.We arrived to Södertälje yesterday. We´re here to find an apartment- hopefully. I trust JJs taste but I really wanna be with him when we look at the apartments.
The weather is perfect but Bella and I are so tired that we´re just gonna stay inside today. The sighteeing will have to wait until tomorrow.
Trötter

Jag hade gärna varit Kloker så jag kunde komma på hur jag inte ska vara Trötter.
Igår jobbade jag för första gången på nästan 8 månader. Det var en kort dag men ändå lite påfrestande då det gäller att komma ihåg allt OCH inte glömma allt nytt de hittat på sedan jag gick på mammaledighet.
Tackar Therese av hela mitt hjärta för att hon kunde ställa upp som barnvakt. Johan är nämligen inte tillbaka förrän på fredag..
Jag tror att Isabella märker att Johan inte är här. (jag gör det iaf!) Hon har varit väldigt mammig av sig och börjar gråta så fort hon inte ser mig. Så länge hon ser någon som hon känner igen så är det lugnt.
Johan skickade en liten snuttefilt med Pingu på posten idag. Pingu är en favorit!Så härligt!!

Idag har vädret varit som en sommardag. Solsken, lagom med vind och molnfritt! Nu ska vi bara hålla tummarna att det inte blir regn och snö. De har ju haft fel förut.

Jag och Isabella passade på att sitta ute en liten stund och njuta av vädret.


Isabellas dop

Nu har jag och datorn funnit varandra igen!
Den fick stanna hemma medan vi var i Västerås, därav det extremt dåliga bloggandet, men nu är vi igång igen.

Anledningen till att vi var i Västerås var för att Isabella skulle döpas. Det kändes enklare ifall vi åkte till staden där alla bor än att be alla åka till Växjö. (Kankse om vi bott i ett slott med 20 rum!)

Sebbe och Angie kom en dag tidigare så fick vi umgås lite mer än bara vid dopet. Det gillas! (och vi tackar så mycket för all hjälp!)
Jag fick för mig att jag skjulle baka allt själv så det var bara att gå upp med tuppen 2 dagar i rad. Jag fick hjälp av Johans mamma för att hinna med allt.


Så här roligt hade vi i köket


Efter allt stök i köket var det mysstund med Sebbe och Angie


På plats i kyrkan där Elin övade med pianisten


En sista titt i spegeln innan det var dags


Emilia ville vara med på sin kusins dop


Vi ville retas lite med våra familjer och vänner. Innan det var dags för oss att gå in så spelades en bröllopsmarsch i några sekunder. Vi vet att vi lyckades lura några stycken!

Elin sjöng "Handens fem fingrar" av Lisa Nilsson. Så fint!!
Sedan var det dags för fika..
...och presentöppning.

Tack alla som var med på Isabellas dop!!


Isabella had her Christening when er were in Västerås. It was easier for us to go there then to take 50 people to Växjö. (We would have need a castle with at least 20 bedrooms)
It was a lot of work with the cakes cos I wanted to do everything by myself. It worked out fine but guess if I was tired after being in the kitchen for 2 days?
We had a great day and wanna thank everybody that came and shared Isabellas Christening with us!

RSS 2.0