Dopleksaker men inget dop...än!

Mamma beställde Isabellas doppresent och skickade den till oss på en gång. Hon fick även doppresenter från sin gudmor (min syster), i samma paket, och vi kunde inte låta bli att ge en av leksakerna till Isabella idag. Och som hon har lekt!
Bella got some christening gifts from her godmother (my sister) and my mom today. We couldn´t resist to give her at least on toy to play with. She had so much fun!


Ni skulle bara veta..

Det är lite kaos här hemma men bara lite...
Jag sitter just nu och förösker se när vi kan åka till Köpenhamn. När vi bor så här nära så måste vi ju dit ialla fall en gång! Sommaren är fullbokad så där finns det ingen chans att vi kan trycka in något mer så det måste bli nu.

En fördel med att bo neråt i landet är den tidiga våren. Jag behöver verkligen solen! Jag gissar på att jag inte är den enda?
Isabella har också fått njuta lite av det härliga vårvädret.
Polen

Då var vi tillbaka i Växjö igen efter en 5 dagars tripp till Polen.
Jag kommer nämligen jobba hela sommaren så det finns inte tid till någon resa då. Jag ville verkligen att mormor och morfar skulle få träffa Isabella innan hon blir äldre. Hon är ju mitt i att upptäcka sig själv och världen runt om henne. Mys 

Samtidigt som Johan gillar att vara i Polen så var han nog även glad över att få komma hem. Vi gick väldigt mycket, överallt, varje dag. Vi tog oss till och med en promenad till Tyskland.


På båten


Tittar ut genom fönstret


Promenad i Ahlbeck


Johan i Tyskland, jag i Polen och Isabella i båda ländernaWe went to Poland to visit my grandparents. They were so happy to see us!
Germany is so near so we took a walk and just had to take a picture when I´m in Poland, JJ´s in Germany and Bella is in both countries.
Fullt upp!

Skämmes på mig som inte uppdaterat en enda liten nyhet (inte för att det varit massor!) men vi har haft fullt upp. Säsongen tog slut mycket tidigare än vanligt så killarna blev lediga i 2 1/2 vecka på en gång. Det var vi började planera hela ledigheten. Inte den lättaste uppgiften med 2 hundar och en bebís men jag tycker vi lyckats få ihop det rätt bra.

Jag klev in genom dörren för ett tag sedan, efter en trevlig middag på 4 krogar med "Flash-gänget", och fick lägga lillan. Hon hade protesterat högt alldeles för länge och vara jättetrött. Ibland är det inte lätt att vara liten...

Vi har just nu hela vardagsrummet fullt av väskor (man packar stort för 4 dagar i Västerås) för nu ska det packas igen! Vi har som sagt fullt upp!

Kan själv!!

Vi har det roligt här hemma när det är matdags. Isabella vet vad hon vill! Skeden är hennes och om man tar bort den så ska vi få höra att vi gjort fel. Hon är ju för söt gullungen!


Dop

Johan har åkt iväg för att se hockey (när får man nog liksom!?) och jag har nattat lillan. Nu är det dop-planering som gäller för mig. Tack gode gud för internet!

Det är väldigt mycket som ska klaffa då det är folk från hela landet som ska komma och Elin måste vara ledig då hon ska sjunga. Huvudvärk bara där och då har jag inte ens nämnt kakbordet.
Det är första gången vi gör en sak som familj så vi vill (läs jag) baka allt själv. Det känns bäst just nu men vi får se om jag tycker likadant dagen innan dopet. Hehe!


Kakbord i den här stilen kanske?


We (read I) are planning the Christening for Isabella. It´s not that easy...


Bye bye 2011/12

Då var säsongen slut för denna gång. Det blev förlust mot Luleå och med den förlusten försvann även den sista slutspelsplatsen. Hur kul det än är med hockey så tycker jag samtidigt att det är rätt skönt att det inte blir några fler matcher. Vi kan få ta vardagen som den kommer och bara njuta (innan allt drar igång igen)


Så här såg det ut i den första hemmamatchen. Tiden har gått fort!


No more hockey this season. The guys lost against Luleå and that was it!
I´m glad and kinnda said at the same time. It´s gonna be nice to be, a so called normal family, and just enjoy a few days without hockey.
The picture is from the first homegame in the elitleague.

Man måste bara komma på det

Jag trodde väl aldrig att jag skulle få en sån envis liten unge (jag borde vetat)

Som häromdagen skulle hon få lite päronpurè och nog tusan kom det ut mer ur mun (spotta är kul!) än vad som kom in. Jag kunde inte få det att gå ihop för hon gapade stort varje gång skeden visade sig. Sedan kom vi på att hon kanske kunde ta skeden själv. Så lätt var det!

Trying some food...it took us a while before we understood that she wanted to hold the spoon!


RSS 2.0