Lediga dagar!

Jobb, jobb och jobb! Så ser mitt liv ut just nu.

Jag är ledig i 2 dagar och försöker komma ikapp med allt men det är inte så lätt. En dag går till att bara vila upp sig och den andra till alla sysslor man måste hinna med.

Efter midsommar blir det lite lugnare schema men fram tills dess är det bara att tuta och köra.

Jag missade tyvärr Bellas dansföreställning men fick se bilder och video och hon var superduktig! Hon tränade lite hemma dagen innan och fick nog lite mer tips för sedan satt det svåraste steget.

Imorgon har vi inskolning. Jag är faktiskt lite nervös för min egen skull. Jag vet inte riktigt var jag har alla mina känslor. Nu börjar hon bli stor. Panik!! 
Jag vet att det kommer gå bra men det är som sagt mig jag oroar mig för...


Längtar efter helgen!

Näst sista arbetspasset sedan tar jag långhelg! Ska passa på att njuta av vädret och umgås med familj och vänner. Låter kanske lite klyschigt men jag behöver verkligen en paus.


När man varit mammaledig så länge som jag varit så tar det ett tag att komma in i arbetsbubblan igen. Det är superkul men det tar på krafterna i början att lära sig något helt nytt.


Naglar

Jag kan inte förstå hur fort tiden går! Nu är vi inne i maj.

Imorgon är sista lediga dagen innan jag går på mitt sommarschema. Det kommer vara fullt upp framöver. Semester- vad är det?

Jag har även hunnit med lite naglar också.

Igår hade vi babyshower för Ebba. Hon hade inte en susning så der var roligt att se hennes reaktion när vi överraskade henne.

Det blev mat, fika och lite lekar. Supertrevligt!


RSS 2.0