Uppsala

Idag har vi varit ute på resande fot igen om än bara över dagen. Destination: Uppsala.
Vi har varit och hälsat på mina gamla arbetskollegor på skolan, Sebbe och Angelica och till sist familjen Hellström. Vi har haft fullt upp!
Isabella fastnade för djuren på gården. Speciellt hästarna...
Nyfikna själar

Oj, så många som varit inne på bloggen! Jag ber om ursäkt att det inte varit mycket att läsa om de senaste dagarna men det är alltid fullt upp när vi är i Västerås på besök.

Idag fyller min lillasyster år så vi har firat henne med tårta och paket! Grattis ännu en gång!
Sedan har det varit full rulle med vardagen. Tiden går väldigt fort när man har barn. Både det ena och det andra ska fixas och vips så har 3 timmar bara flugit iväg. Någon som känner igen sig?

Imorgon blir det middag i Uppsala och på tisdag ska vi träffa prästen och gå igenom allt inför dopet. Sedan ska det även tryckas in 2 träningspass och det är bara början av veckan.


There´s a lot to do while we are home so I´m sorry that there haven´t been much to read on the blog. The time just flies away!
Just wanna say Happy b-day to my little sister that turns 16 today!Nu är det fullt!

Fy tusan så arg jag blev på morgonen när jag inser att min Bvc tid var igår! (skäms)
Sedan har min överdel till dopet krympt i tvätten...jättekul! Men som om inte det skulle vara nog så fick sig Monikas altan en dusch av citronvatten. Det går inte bra nu!
Jag känner att det är för mycket i mitt huvud just nu..

Tidigare idag så träffades mammagruppen för lite fika vid sjön. Isabella och Max skulle få mat så medan vi förberedde allt så satt de små liven och underhöll varandra.


Premiär

Isabella sitter och leker med bankdosan medan jag kollar runt på nätet...Det känns som att jag skulle kunna sitta här hela dagen.
Mina magmuskler fick lite träning igår vilket gör att jag har ont idag. Jag trodde faktiskt att resten av kroppen skulle må sämre då jag igår tog min första joggingtur sedan Isabella föddes. 18 månader utan träning. Ni kan ju själva tänka er..

Nu finns det ingen återvändo utan nu är det bara att träna på! Maggie kommer inte låta mig komma undan heller så jag kan glömma att komma med några ursäkter. Känner mig faktiskt redo för att köra igång ordentligt så det känns riktigt bra!!


I´ve started running again. It feels so good after not doing that much training the last 18 months. My stomach hurts after sit ups but it´s a good feeling. I feel inspired to start training again!


En dag med Thea och Maggie

Jisses vad trött jag var igår. Jag kände inte av det förän det var läggdags. Isabella var helt slut hon med så vi fick alla sova ut ordentligt...

Det blev nästan en heldag med Maggie och Thea igår. En promenad runt sjön, lite strosande på stan, lunch och en lekstund hemma hos oss. Lilltjejerna är ju fortfarande rätt små och märkte knappt av varandra men en gång fann de i alla fall varandras söta små händer.
Bella had a playdate with Thea yesterday. They are so funny to look at while they´re playing.

Tiden går fort!

Konstigt nog så märker man inte av hur fort tiden går i vardagen men så fort det blir någon speciell dag så märks det. Då har tiden verkligen flugit iväg!
Isabella är redan 6 månader. Jag säger som alla andra mammor. Det kändes som att vi var på bb igår och jag höll henne i min famn.Välkommen tillbaka!

Äntligen är det härliga vårvädret tillbaka! Då passar jag på att ta en liten promenad..Johan tränar på andra sidan stan (Växjö är rätt litet) så en promenad dit är precis lagom.

Tur att man fortfarande har lite fart i benen- då hinner man njuta lite av solen innan Johan tränat klart!


RSS 2.0