Finns ingen tid...

Dagarna går verkligen fort nu! Det känns som att jag inte riktigt hänger med...
Imorgon är det min födelsedag så det måste städas och lagas mat innan gästerna kommer. Sedan måste vi fixa inför nyår då vi ska fira det hemma hos oss.
Fixa, fixa, fixa!!

Julafton

Vilken annorlunda julafton vi haft!
Mormor firade julafton med oss i Sverige, folk blir magsjuka till både höger och vänster, akutbesök, massor med snö...denna julafton blev inte som alla andra!
Men vi har ändå haft en trevlig dag med god mat, trevligt sällskap och massor av julklappar!
Tomten fick hålla sig på avstånd då Isabella inte var så förtjust i han. Tur att han bara kom för en kort stund!


Magsjuka...

Sitter med stora påsar under ögonen och en rygg som bara gör ont.
Johan har match ikväll så vi har delat på oss så han inte åker på något och det resulterade i att vi sov inne i vardagsrummet inatt.

Vi får se hur det blir med lilltjejen innan vi åker hem. Hon mår inte alls bra stackarn...

Lite nytt till hemmet!

Vi är inne i en period av byte av våra möbler. Vi har äntligen kommit överens om vilken stil vi BÅDA vill ha! Förut har man skaffat det man behövt men nu kan vi börja forma det lite mer efter vad vi vill ha. (Visst, hade man haft obegränsat med cash så hade man löst det rätt fort)

Jag har länge velat ha en skänk men det måste ha varit den rätta- vilket inte är det lättaste att hitta när man vet vad man vill ha.

Idag överraskade Johan mig med en byrå som är perfekt!
Då vi flyttar ofta så är det svårt att få till det som man vill eftersom ingen lägenhet är den andra lik. Då får man försöka lösa det så bra det går.


9 dagar kvar

Idag trodde jag vi skulle flyga iväg!
Vi var på väg ut från Nacka Forum när vinden och snön tog oss. Vi fick springa in till parkeringshuset för det gick knappt att gå...
Eftersom mamma är i Polen så har jag hjälpt henne med några julklappar till mins syskon. Då Södertäljes utbud inte är bland de bästa så åkte vi iväg i några timmar.
Nu är det bara mormors julklapp som är kvar och sen är vi klara!


FuckCancer


Gävle

Sitter hemma hos Angelica och Sebbe och tittar på när Isabella busar med allt och alla. Hon måste utforska minsta lilla vrå!
Igår hade vi en liten julmiddag och bara tog det lugnt. Eller försökte ialla fall. Lillfröken var uppe så länge hon orkade. Det fanns ingen ro hos henne alls men vid elva så gick det inte längre. Och vid det laget så var vi alla helt slut! Tänk att en ettåring kör slut på fyra vuxna...


Snökaos!

Jag hade hoppats på att snöandet skulle minska så vi kunde gå ut med Isabella och åka pulka. Men det verkar inte som att det blir av för det blåser och är helt vitt ute! Det kommer sluta med en snögubbe som drar en liten snögubbe i pulka.


1:a advent

I vanliga fall brukar granen kläs en vecka före jul men i år ville jag ha allt framme till första advent. Man får en helt annan känsla när allt är framme. Det har ändrats sedan vi fick Isabella. Jag vill ha allt lite längre...
Men jag har en sak kvar som måste utföras- pepparkakshuset! Då jag är lite av en perfektionist så är det inte ok att bara slänga ihop något. Ska nog googla lite för inspiration, hehe


RSS 2.0