Nytt i glitter

Fixade till Johans mammas naglar när de var här och hälsade på.
Det blev glitter med vita prickar.


Baka muffins

När solen gömmer sig och vädergudarna gråter lite så håller vi oss inomhus. Då är det perfekt att baka lite.

Isabella fick hjälpa till med att slicka rent skedarna och dekorera muffinsen. Hon gjorde det jättebra!


Sommarväder!

Jag klev upp lite tidigare än resten av familjen och gick ut med hundarna på en pw. 17 grader och inte ett moln på himlen! Kunde inte börjat dagen bättre..

Bella älskar cyklar så idag köpte vi en trehjuling så hon kan få cykla själv istället för att sitta bakom oss. (Även om hon gillar det också)

Imorgon är det hockey, Eurovision, fixa naglar, färga håret på Jennifer och lite grillning. Ska bli kul med en planerad heldag och hoppas på att vädergudarna ger oss fint väder.


Sverige-Danmark

Sist vi skulle på hockey blev Isabella så dålig att bara Johan åkte. Igår var vi alla friska så vi gjorde ett andra försök att komma iväg till Globen.

Matchen i sig var väl ingen höjdare men vi vann- det var det viktigaste. Sedan blev det hela lite roligare när vi helt plötsligt ser Jennifer och Sebastian på jumbotronen i "kisscam". Vi fick oss ett gott skratt!!


Nytt igen!

Jag märker att jag kommit in i en nagelperiod igen...kul men det är mycket tid som går åt.
Jag försöker hitta lite nytt och lite annat och det tar sin lilla tid innan man hittat rätt.
Det enklaste sättet är att prova allt på mig själv först och så här blev resultatet med ny gel.


Långtråkigt...

Ibland när jag har långtråkigt och nagelbordet är framme så brukar jag sätta mig och leka lite med dekorationer. Nu var det ett tag sedan men då lillan sover och Johan glor på hockey VM så kan man lika gärna passa på att göra nån nagel iaf..


RSS 2.0