Present!

I lördags kom Josse över för att få sina naglar gjorda och söta hon hade med sig en liten present till bebisen.
Vi tackar så mycket för de söta strumporna!!Efter några veckors försök, för Johan att se de små sparkarna, så lyckades jag pricka in det igår. Antar att det är fler som känner igen sig med att sparkarna upphör när man vill visa andra. Men igår så lyckades det!Josse came over so I could make her nails and she had bought a gift for the baby.
The babysocks are so cute!!
JJ could finally see the baby kicking yesterday. I´ve been trying to show him before but the baby stopped at the same time.


Grillning

Igår kväll hade vi Tom & Christine över för en liten grillkväll. Måste passa på medan det inte regnar i staden..
Pixie fick äntligen en kompis som ville busa ordentligt. Och det gjorde de! Efter någon timme låg de utslagna i lägenheten och tajmingen kunde inte bli bättre för då var det dags för oss att äta.
We invited Tom and Christine for some bbq. The dogs had so much fun playing so when it was time for us to eat they were sleeping.

Röd blomma

Började tröttna på att se alla människor med fina naglar. Och alla har ju fixat dem till avslutningar, firanden, sommaren etc.
I början av graviditeten hade jag mina fixade men någon trevlig hormon tyckte inte de skulle få sitta kvar.

Nu gjorde jag dem igår kväll och får hoppas att de vill sitta kvar. När man är van med långa naglar så vill man inte ha korta.
Så här fick de bli:

I got tired of seeing all beautiful nails around in the city so I decided to try on my own nails again. I didn´t work in the beginning of the pregnancy- Stupid hormones! 
I tried again yesterday so fingers crossed!!En solig söndag

Lite för solbränd på kroppen men den smällen kan jag ta då vi haft en riktig slappsöndag. Vi började med en brunch med Emelie och Anders vid sjön. Lite blåsigt men ändå tillräckligt skönt för att sitta kvar.
Efter det åkte vi till Everdal för minigolf. Då jag verkligen är jättedålig på det så var jag inställd på en fjärdeplats. Men jag var inte långt ifrån tredjeplatsen...2 ynka poäng!!

Hemma blev det lite grillning (i åskvädret med hagelregn) och sedan har vi slappat framför tv:n. Härlig söndag!


We´ve been eating brunch with Emelie and Anders at the lake today. Kinnda windy but the sun was shining so it went fine. We went to Everdal after that for some minigolf. I lost- of course, but it was fun!!5 månader

Nu har vi inne i femte månaden.
Magen har fått en rundare form och det sparkar till lite då och då. Annars så rullar livet på som vanligt...


Ett försök till bild på magen innan jobbet.


Ett leende??

Inte lätt att försöka göra 10 saker samtidigt. Måste ha nya låtar till ipoden, beställa tidningar (vinst på jobbet!), kolla bebissaker, följa hockeyn, blogga och försöka få magen att sluta spänna- vilket är omöjligt men ett önsketänkande. Inte direkt tio saker men alldeles för många!

Nu har vi varit på det andra ultraljudet och fick äntligen se det lilla hjärtat. Allt var ok!
Men ni andra som varit på ul -hade/fick ni en bra upplevelse??

Jag har, i efterhand, blivit mer och mer irriterad/arg på damen vi hade andra gången. Oförskämd och uttråkad! Visst, hon får antagligen höra samma saker hela tiden men hon måste förstå att det är en stor sak när man ligger där och får se sitt barn på skärmen. I mitt fall var det bara "ytterligare ett barn att kolla". Tack å hej!
Nu ska jag väl inte tänka på det för mycket men ett litet leende är väl inte så svårt att bjuda på under sitt arbetspass?
We had a rude lady when we were at the hospital for the ultrasound. She must really hate her job. But we could see the baby and the heart. Everything looked good!

Veckan lång

Hela veckan har bestått av jobb, jobb och jobb. Imorgon är jag äntligen ledig och då har jag ha lite tid ikväll till att fixa med allt jag inte hunnit.
Dagarna blir väldigt lika då Johan har sitt och jag mitt. När vi väl är hemma så vill vi bara ta det lugnt. Vilken tur att det är hockey VM nu också! Hehe

Imorgon är det dags för ultraljud igen. Får hoppas på att det lilla knytet ligger rätt eller flyttar på sig så vi får se allt vi inte kunde se sist.

Nu har den härliga sommarvärmen försvunnit men vi fick några dagar ute i solen. Hundarna älskar bra väder!
It has been a long week with a lot of work. But I´ve got a day of tomorrow so I can finally have some time to do everything except work.
We´re going to see the baby again tomorrow. We couldn´t see the whole heart last time so hopefully we will the second time.

The weather has been great the last week and the dogs love being oustide!

Ensamma!!

Nu är det bara jag och hundarna som är kvar hemma. Johans mamma åkte hem för en liten stund sedan.
Sedan första dagen, i den nya lägenheten, så har vi haft besök. Allt kom på en gång... 

Vi hade aldrig fått ordning på allt så fort om vi inte fått hjälp. Vi tackar å bockar för det! (Nu är det bara det tråkigaste kvar- att gå igenom alla småsaker)

Någon annan som räknar ner till semestern??
We´re finally alone in the apartment- first time since we moved. That´s crazy!
JJ´s parents helped us a lot with cleaning and fixing everything. Thank you so much!!

I want my vacation now...anybody else counting?

Sova??

Usch, så dåligt jag sovit senaste veckan! Jag kan inte hitta någon skön position att sova i. Det slutar alltid med att jag är uppe med tuppen, har nackspärr och vill inget annat än krypa ner i sängen igen för att sova lite. Måste komma på någon lösning till detta för annars kommer Johan att fly hemmet snart.

Jobb idag och sedan är jag ledig i 2 dagar. Så klart så ska vädret vara på Växjövis- regnskurar och moln. Blekfis #1 i år då!
I´m having a hard time sleeping! I ´m trying everything but nothing is working. JJ will get a second apartment cos I´m not gonna be fun to be around.

RSS 2.0