I Vida Arena

Under matchen i lördags var vi ett gäng tjejer som sålde "Love for Lokomotiv" armband¨. Vi fick in hela 17000 kr så det en helt okej kväll. Det var roligt att så många uppskattade det hela!


Gänget!

Besök

I går var Maria och hälsade på i de småländska skogarna. Det var riktigt roligt att träffa henne igen och hennes söte Benji! Det var ändå 1 1/2 år sedan...
Vi strosade runt på Samarkand nästan hela dagen och vi hade säkert kunnat göra det ännu längre.

Nu har vi Johans mamma på besök. Obestämd tid. Jag drar ut henne på alla möjliga promenader så nu får det sluta regna så man kan gå runt sjön utan att bli blöt från topp till tå. Jag vill ha vår!!Lugna lördag!

Här hemma händer det inte så mycket mer än det vanliga. Hundpromenader, Isabella och hockey.
Fast allt kommer att ändras nästa vecka så helgen kommer bli lugn. Det blir Melodifestivalen och hockey hemma hos Martina och söndag blir en slappdag. Jag känner verkligen för mjukiskläder!

Isabella älskar sin hoppgunga, och skulle troligtvis kunna sitta i den hela dagen, så det blir nog vår söndagssyssla.


Ha en trevlig helg!!!


Alla hjärtans dag

Fick äntligen ge bort mina Alla hjärtans dag kort!! Som jag kämpat..


Bekvämt ska det va!

Kenzo är i den åldern då han bara strosar runt och lever livet. Allt ska vara så bekvämt som möjligt. Han ser sig som en mini-kung i huset och en sådan ska ha det bästa.
Om de bästa platserna i huset är upptagna så får man leta upp en ny!


Kosta Outlet

Johan hade fått ledigt idag så efter lite lunch på hallen åkte vi till Kosta Outlet. Det blev ingen storshopping men några plagg till sötnosen blev det. (Det blir det alltid!)

När vi kom hem somnade Johan (blev sent eftersom han såg Super Bowl) så jag och Isabella roade oss själva. Hon älskade gungstolen! Ser inte så ut då jag skrämde henne med blixten..
Nu är huset städat så få ska jag också hoppa i säng. Måste ju upp till babymassagen imorgon!


Dag 4 och den sista...

Äntligen är det torsdag!!
Även om Johan inte kommer hem förän inatt så är jag överlycklig över att få lite hjälp igen. Det är inte lätt att få två hundar att anpassa sig till en bebis, gå med dem och barnvagn och kanske inte kunna ge lika mycket uppmärksamhet som vanligt. (de har blivit bortskämda gällande det sistnämnda)
En sak som är säker är att jag sov djupt och länge första natten. Tror även att Isabella var trött för hon gjorde samma sak.


It´s been a crazy time for 4 days without JJ. 2 dogs and a baby...but it´s the last day today and I´m superhappy to have him coming back to help me again! (Maybe I should go away for 4 days? haha)

RSS 2.0