Jul. 30, 2013

Malin fick sina naglar fixade igår och det med leopardmönster på en nagel.


Trötter

Det var så lugnt på jobbet idag -vilket ibland gör att man blir mer trött än när det är mycket att göra. Så nu ligger jag i sängen och väntar på att karln ska fixa klart middagen.


En sväng till Trosa

Johans födelsedag blev en lugn tillställning. Hans föräldrar kom och hälsade på och vi åkte ut till Trosa och åt lunch vid vattnet.


Jul. 21, 2013

Idag fyller världens bästa pappa/sambo 28 år!! Grattis!


Tillbaka i Tälje

Nu har jag jobbat mina första pass på jobbet! Det kändes mycket bättre än jag trodde. Jag var rädd för att ha glömt bort massor men det ploppade upp saker under dagarna och sen var jag varm i kläderna igen.

Imorgon fyller JJ år och det ska självklart firas -och på måndag är vi tillbaka i verkligheten igen för då är semestern slut!


Nya naglar

Satt uppe till ett igår natt för att göra klart mina naglar. Jag har köpt så mycket nytt att velandet tog över totalt och fantasin försvann...
Det fick bli vanliga franska med lite folie i silver och några rhinestones


Hemma igen!

Då har vi så smått kommit tillbaka till vardagen.
Båten var framme i Ystad runt halv nio och sedan var det bara 6 1/2 timme i bilen till Södertälje. Trots att vi var i säng runt 5 så rullar dagen på som vanligt.
Sista två dagarna i Polen var jättefina så vi spenderade den mesta tiden utomhus. Både på stranden och lekplatsen...vilket resulterade i bränd näsa för mig och axlar för Johan!


En paus

Kan inte direkt säga att vi är helt slut då klockan är strax efter ett och vi gått till stan...men ändå så är det skönt att ta en liten paus.
Nu håller jag tummarna för solsken resten av veckan så vi kan ta en paus på stranden!


RSS 2.0