Avklippt!

Det är inte ofta det händer att man har någon ledig timme över till valfritt. Igår så fick jag en liten lucka och då passade jag på att gå till frisören. Det kanske låter konstigt för vissa att man inte hinner gå till frisören men det har inte varit mitt prio ett direkt...

I vilket fall- skulle jag ändå klippa mig så kunde jag göra det ordentligt! Jag har haft ombre i mer än 18 månader så nu klipptes allt bort. Bye bye 20cm slitet hår!
Det svänger fort i hockey!

Igår gick allt väldigt fort!
Johan åkte till träningen som vanligt men fick sedan reda på att han är klar för att spela kvalserien med Västerås.
Plötsligt ändrades allt!

Fördelen med Västerås är att det är vår hemstad och vi har våra familjer där. Nackdelen är att jag jobbar så Johan kommer pendla.
Som tur är jobbar jag inte heltid och har möjlighet till att ändra jobbdagar anpassade efter Johans matchdagar men ännu en gång så blir det ett pusslande för att få allt att falla på plats...

Nu hoppas jag ha möjlighet att iaf få se någon match för kvalserien är det roligaste som finns!!

Solbrillorna på!

Åh vad härligt det är med plusgrader, solsken och torr asfalt (hatar verkligen blöt!!) 
Johan åkte iväg på värmning på morgonen så jag och Bella tog oss en promenad ner till stan. Varför sitta inne när det äntligen liknar vårväder ute?
Några timmar med Malin

Johan var borta hela gårdagen, jag jobbade till på eftermiddagen så på kvällen kom Malin och höll mig och Bella sällskap i några timmar.

Vi hann äta kvällsmat, dricka ett glas vin, snacka och fixa hennes naglar!

Dekorationer

Jag älskar att planera! Och jag vill alltid ha kontroll över vissa saker.
En sak som jag fått kontrollen över är bröllopet. Johan vill vara med när det kommer till de viktigaste sakerna men vilka dekorationer vi har på bordet är inte prio 1 för honom.

Idag kom några pompoms som jag beställt. Det är 465 dagar kvar men om man börjar med alla dessa småsaker nu så slipper jag stressa över dem sen. Jag vill bara kunna njuta de sista månaderna innan bröllopet.

Helgen

Mamma å Co kom förbi i söndags för lite familjehäng. 

Finbesök och en överlycklig unge!

Idag fick vi ett kort finbesök av Sebbe! Bella blev överlycklig över paketet hon fick och ville så gärna bära paketet hela vägen från bilen men det var för tungt.

Det ska bli kul att se hur länge hundarna får gömma sig för jag kan gissa att Bella kommer jaga dem!

Tröttmössa

Kom hem från jobbet och har lyxen att få sushi serverat. Johan hade kommit hem lite tidigare än planerat vilket var perfekt för mig!

Jennie och Krissy kom över igår för att följa killarnas match. Vi käkade mat och babblade på för fullt och plötsligt var klockan halv tre! Nu är man riktigt seg så det blir till att lägga sig tidigt. 


Nytt i nagelväg

Idag hämtade jag ut min lilla beställning på nya rosa färggeleer. Det är alltid lika kul att prova nya färger,- som ett litet barn på julafton!


Anna kom över för att få bort sina gråa naglar och fyllde på med svarta naglar och bladfolie i guld.

Själv provade jag en ny rosa och piffade till ringfingret lite extra med turkost glitter och ett vitt hjärta.
SuperBowl

Idag blev det en riktig slappardag! Vi sov till strax efter nio- hela familjen, och sen åkte vi hem till Krissy och Jake för att se Superbowl.
Ingen utav oss orkade sitta uppe hela natten för att se matchen så vi var ett gäng som såg den idag istället. Vissa av oss mer utvilade än andra, hehe.
RSS 2.0