Tavlor

Nu har jag äntligen målat det sista på tavlorna och så här blev resultatet:
Måste bara tillägga att det är jätteroligt att ni blir fler och fler som läser min blogg!

Stormen i Växjö

Många skriver om "stormen" just nu och många tycker det är överdrivet.
Jag har all respekt för Moder Jord och tycker faktiskt att det är lite småläskigt med detta väder. Dörrskylten slår mot dörren, smågrenar slår mot fönstren och vinden är inte att leka med! Storm..nja men inte långt ifrån för att vara i Sverige. 
(Sedan beror det väl också på hur man bor och hos oss märks det rätt mycket.)

Jag och Isabella tog en promenad igår och med tanke på vädret så skippade vi den idag. Istället har vi tränat med att hålla upp huvudet, glott på dumburken och nu följer vi Johans match. Isabella sover gott medan jag målar HelloKitty tavlor till hennes rum.
Slänger upp en bild när jag är färdig!I really don´t like the storm that is here right now. I wouldn´t call it a storm but with Swedish eyes it is.
JJ is in Stockholm playing a game. Isabella and I have been watching some tv, training and I´m now painting HelloKitty to have on the walls in Isabellas room. I will show you when I´m done!

Baktanke?.

De senaste 10 minutrarna har lilltösen fått 3 ombyten. 3!!
Nu är hon i babysittern och är supernöjd. Jag börjar tro att det finns en baktanke. Det är som att hon är medveten om att hon nu inte kan ha storlek 50 utan 56 vilket innebär nya kläder. Hon verkar inte slutar förän hon blir nöjd..kan det stämma? Kan de verkligen vara så smarta när de är 6 veckor gamla?


Ullared

Idag tog vi oss en sväng till Ullared för lite shopping! Vi fick nästan med oss allt på listan (som för en gångs skull inte glömdes hemma). Två julklappar kvar och sen är vi klara. Så himla skönt för jag har ingen lust att springa runt i stan med alla andra.


I min ensamhet

Nu är jag helt slut efter att ha fixat julkorten och sedan laddat ner bilder för framkallning. Det sistnämnda blev en total flopp för det tog en evighet att ladda ner bilderna på deras sida. Jag får fixa det på något annat vis för mitt tålamod tog slut.

Johan har dragit hem till Daggen och Isabella sover...
det är väl nu man ska passa på att göra en massa saker som man inte hinner göra annars eller??
I vanliga fall hade jag säkert sprungit runt och donat med både det ena å det andra men inte idag. Jag tänker bara sitta här och låtsas vara Ferdinand (minus blommorna)I tried to download pictures to a website so I could make an album with Bella but it took so long that I got tired of waiting! But I got our christmas cards done. 1/2!
JJ is at a party and Bella is sleeping...tv time for me?


Hockey

Idag har vi varit på Isabellas första hockeymatch. Såklart så skulle matchtröjan vara på!
Växjö fram och tillbaka

Sitter i bilen på väg hemåt...Vi blev tvungna att ställa in alla våra planer under Johans ledighet, ta vårt pick å pack, och åka hem till Västetrås. Det vänder fort ibland!

Det har varit intensiva dagar och Isabella är helt slut. Det är inte lätt att vara liten och ändå försöka hänga med i alla svängar. Tur att hon har den spelande clownen som får henne att sussa gott i bilen.


4 veckor

Det har redan gått 4 veckor sedan Isabella föddes!


Papercut

En helt vanlig söndag som blev allt annat än lugn. Vi hade inget inplanerat så då kan man hitta på i princip vadsomhelst!
Det blev en morgonpromenad med Isabella till Willys, fika med Anders, Emelie, Martina och Steve och sedan en ordentlig sortering av tonvis med papper. Nu längtar jag efter John Blund...


Steve tog en liten powernap efter fikat


Vi börjar se ett slut i detta skede (ni vill inte veta hur det såg ut tidigare)


Isabella blev trött under sorteringen


I didn´t know that I was gonna be this tired at this point cos I was gonna have a do-nothing-today-sunday. But instead we had a long walk (I and Isabella) and then we had coffee with Anders, Emelie, Martina and Steve. 
JJ thought we needed to sort all of our papers this evening so it was just to start...boring but now it´s done. Finally! Gold

Har suttit och tittat på dessa två klockor ett tag men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken som är snyggast. Hjälp!

 


Two goldwatches that I´ve been looking at for a while now and I need some advice..which one would you choose?


RSS 2.0