Sjukstuga

Nu har förkylningen hittat hit..både jag och Bella går omkring och hostar och snorar. Fast det är väl tur att det kom nu när Johan är iväg på bortamatch och har matchuppehåll efter det.Potträning+ smart unge= utsliten mamma

Klockan är halv åtta och Isabella ska till att sova..eller?
Hur många gånger hon klev ur sin säng vet jag inte för jag slutade räkna efter 3 gånger. Nu är klockan lite över halv tio och ungen har suttit på toa i säkert 45 min sammanlagt. Jag har sjungt mig hes och hon har inte gjort något alls. (Mer än att säga "pappa annan buss" ett x antal gånger)

Hur får man det hela att gå ihop? Ett barn som vet att hon slipper sova om hon säger "bajs" för då springer vi in på toa och hon får vara vaken en liten stund till.
Jag får nog helt enkelt vänta på mitt Plötsligt -händer -det -moment...

Guld och silver

När hösten verkligen kommit igång så vill man ha lite mörkare färger på naglarna. Nu har min beställning med alla färger inte kommit än så man får nöja sig med glitter.

Lollo ville ha något mörkare men som ändå syntes ordentligt. Det fick bli mörksilvrigt glitter med havsblå paljetter.

Mina var så långa att jag bara filade ner den och lade på ett guldglitter med svarta paljetter. Jag får se vad jag hittar på när beställningen kommer...

Hotellfrukost

Idag blev det en riktig latdag. Med all rätt! 
Men det blev inget ligga-i-sängen-hela-morgonen. Nej, nej, Johan drog upp både mig och Bella och sa att vi äter frukost på hotell idag. 
Vissa gånger är det lyx att kunna sitta vid köksbordet tillsammans men ibland vill man bara slippa allt runtomkring. Plocka fram, steka, koka..ja, ni fattar!
Frieri

Äntligen tog karln sig i kragen och friade!
Jag är inte lätt att överraska men denna gång lyckades han -och det ordentligt!

Jag kom hem från tjejkvällen och kliver in genom dörren. Går in i vardagsrummet och ser att det är röda rosor och tända ljus i hela rummet. Mitt i rummet står Johan på knä och frågar om jag vill gifta mig med honom. Självklart svarade jag "ja"!!

Det roliga är att jag sedan får reda på att nästan hela laget visste om det samt alla i våra familjer...han gjorde det bra. Riktigt bra!
Homeparty med Himmelriket

Oj vad jag behövde en tjejkväll! 
Jag hade bokat ett homeparty för tjejerna i laget så vi också kunde få göra något ihop. Det är alltid mycket lättare för killarna att komma in i laget..

Vi åt och drack gott och skrattade som galningar. Riktigt roligt var det!!Flytta nu!

Ibland så måste man få babbla av sig lite och komma bort från hockeybubblan. Igår var en sån kväll..
Då är det tur att man har Malin. (Som t.o.m är vaken halv ett på natten)
Något som är ännu bättre är att hon snart kommer bo närmare oss! Äntligen!
En hjälpande hand i köket

Har en underbar unge som, nästan alltid, vill vara med i köket och hjälpa till.
Den här gången skulle potatisen läggas upp på plåten och det klarade hon galant! Kalas

Proppmätta och utslagna..
Både jag och Johan ligger i soffan och glor på tv. Kalaset är slut och alla har gått hem. Isabella har redan sovit i en timme.

Det var full rulle hela dagen. Det började med att baka det som inte hanns med igår och som avslutades med pizza och soffläge.

Isabella fick jättefina presenter (tack så himla mycket!!) och hade fullt upp med att leka och äta kakor. Precis som en födelsedag ska vara. Ingen vanlig dag..

Idag fyller världens bästa Isabella 2år!!
7 år

Idag fyller Kenzo 7 år!!Sloppy Joes

Den här söndagen bara försvann! Plötsligt var klockan halv sju på kvällen...

Vi var hemma hos Jake och Krissy i princip hela dagen. Hon skulle visa mig hur hon gör Sloppy Joes. Det är som en hamburgare fast själva köttet är som köttfärssås. Det blir rätt kladdigt när man äter- därutav ordet sloppy.

Johan älskade det och åt sig ordentligt mätt! Alltid kul att prova på något nytt.
Äppeltjuv

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta...
Isabella lekte med sin boll och jag donade lite i köket. Efter ett tag så tyckte jag att det varit tyst alldeles för länge. Jag letade runt i hela lägenheten och hittade henne till sist i vårt sovrum. 

Bakom sängen, i mörkret, sitter hon med ett äpple. Jag vet att hon älskar äpplen och hon får ett om dagen men det räcker tydligen inte. Nu har hon börjat knycka dem och gömmer sig för att få äta dem i fred. Nämnde jag att hon blir två år nästa vecka...?
Sigge

Lina och Fredrik har blivit med hund så jag och Isabella tog en promenad hem till dem för att träffa den lille krabaten. Sigge.

Det var så roligt att se hur han och Bella gick ihop. Hon var hur cool som helst och Sigge kunde inte varit mer nyfiken. Det bästa var nog att han ville ha hennes äpple hela tiden.Mer naglar!

Denna gång i cerise med handmålat mönster och rhinestone. Den andra i vitt med guldmetallic glitter


Och glöm inte att använda nagelolja nu när hösten är här!!

RSS 2.0