Ett år kvar!

Nu börjar den riktiga nedräkningen! Äntligen är det bara ett år kvar tills man blir fru Jonsson!!
Ett steg framåt

Nu börjar det hända saker!
Hälften av jobbet med lägenheten är klart! Nu ska bara sista papprena skrivas på och sedan är det inflyttning. Äntligen!

Sedan tickar dagarna på. Vi närmar oss bröllop, födelsedagar och vår semester..innan vi vet ordet av det så sitter vi i ishallen igen!


Björnön

Idag åkte vi ut till Björnön på eftermiddagen. Dagmammorna i stan hade fixat skoj för sina barn och självklart var vi på plats.
Bella hade jätteroligt!! De hade sagostund, fiskedamm, tipspromenad, sångstund, blåsa såpbubblor och det bästa av allt- ponnyridning!

En riktigt nöjd tjej!


 

16 juni

Vi har äntligen hittat en lägenhet!! Papprena ska skrivas på, på fredag, och vi får flytta in den 16 juni. Då återstår bara tre veckors väntan...

Västerås barnfestival

Vi bestämde oss för att ta tillvara på det fina vädret och ta en cykeltur till stan. (Bara så ni vet så är det 1,5 mil från Skultuna)
Det skulle vara en massa jippon på stan och Johan är ledig i helgen. 
Bella fick en Hello Kitty ansiktsmålning, hoppade i hoppborgen, fick godis i fiskedammen och när det var dags för oss att äta lunch så hade hon fullt upp med att rita och äta godis.
På vägen hem stannade vi och tittade på kalvarna som betade i hagen. Vi hade en bra familjelördag på Barnens Dag!
Mitt i kaoset

Just nu är allt i kaos..vi har fortfarande inget eget boende så vi lever verkligen i våra resväskor. Lättare sagt än gjort när man har barn!

Jag fick en liten stund över för att fixa mina naglar idag. Vissa kanske tycker det är larvigt att man bryr sig så mycket om en sån, egentligen liten sak, men för mig är det som terapi.

Jag hade dock inte orken att sitta hela  eftermiddagen så det fick bli korta med rosa och blått glitter. Glada färger i kaoset!Så trött, så trött...

Just nu sitter jag i gungstolen och väntar på Johan. Han är på väg från Västerås med flyttbilen så vi kan få klart med all packning. Vi har inget som håller oss kvar här och Johan börjar träna med laget så nu vill vi bara komma härifrån!

Det värsta är inte flytten utan att vi är så förbaskat trötta!! Igår natt åkte jag och Johans mamma till Ullared. Efter en 24h resa så fick vi sova ca 6h för att sedan åka till Södertälje. 
Vi fick med oss tre väskor hem men bara med bra saker. För en gång skull handlade vi inget som var onödigt. Vet inte riktigt hur det gick till men någon gång ska väl vara den första.

Vi slapp stå i kö men så åkte vi mitt i veckan också!


Bara bra och nödvändiga köp!


Bella fick äntligen sin efterlängtade prinsessoutfit.Dags att packa!

För 12 år sedan träffade jag Johan. Han bodde då i Skultuna och jag i Västerås. Efter studenten flyttade jag till Timrå, då Johan spelade där...
Efter det har det blivit åtta flyttar på 10 år och nu är vi tillbaka där allt började. I Västerås. 
Kontraktet skrevs på idag så nu är allt äntligen klart!En nageldag i Västerås

Jag lovade syrran att jag skulle ta med mina nagelsaker och fixa hennes och några kompisars naglar.
Efter 8h sittandes så har jag träsmak i baken. Haha! Men nu är allas naglar gjorda. (Mammas tar jag när det är lugn och ro)

När sommaren närmar sig så blir det alltid lite ljusare och mer färgglada naglar. Här är resultaten:
1 maj 2014

Nu börjar det gå fort här! Idag är det första maj...

Valborg blev inget spektakulärt alls för vår del. Strosade runt på stan, gjorde ett snabbesök på akuten och åt en god middag.
Bella har fått halsfluss så nu blir det att vara hemma och äta medicin.

För min del är det jobb hela dagen. Tror inte på mycket folk och vädret är inte det roligaste...

RSS 2.0