Vuxna

En kväll stod jag i köket, med förkläde på, och stekte pannkakor. Vi skulle åka och bada dagen efter.
Johan sitter i kökssoffan med ipaden och vi pratar om både det ena och det andra. Då slog det mig!
-Vi är 30 år, har två barn och håller för tillfället på att planera inför morgondagen.

Jag fick en riktigt reality check där och då. Jag insåg verkligen att vi är vuxna. Inte gamla nog att klara oss själva utan V U X N A.

När man är så inne i sitt liv så rullar det oftast bara på. Man utför alla sysslor etc och dagarna går. Tills du står i köket med en stekspade i handen.


Nu drar det igång igen!

Slut på semestern!! Idag börjar killarna säsongen med att ha tester..hoppas de håller till inomhus för ute är det redan 28 grader.

Apropå vädret- vilken sommarvärme som äntligen nått hit! Det är nästan så man önskat lite vind då det blivit lite för varmt. Sista två dagarna har vi varit och badat för att svalka av oss.

Jag har varit nyfiken på hur det skulle gå för Bella efter vi var i Gävle. Bada i pool och sjö/grop är inte riktigt samma sak. Men det spelade visst ingen roll för Bella inte. Hon hoppade i och badade för fullt.

Det är så roligt att se vad hon lyckats åstadkomma den här sommaren. Hon har lärt sig att cykla, bada och att nästan kunna knäppa med fingrarna. Det är bra jobbat för en fyraåring.

Stolta föräldrar till denna duktiga tjej!!


Borta bra men hemma bäst?

Nu har vi varit hemma i några dagar. Det mesta är undanplockat och vi har hunnit komma tillbaka in i vardagen lite smått..

Samtidigt som det är så skönt att vara hemma så har jag en liten lust av att åka tillbaka. Inte bara för min skull utan mest för Isabellas. Det här året fick hon uppleva "semester i Polen" och kunde njuta av den så mycket mer än de tidigare somrarna. Det blev en helt annan känsla för mig som förälder att kunna se skillnaderna och vad hon fick ut av det.


Swinoujscie 2016

Sitter i bilen och väntar på att Bella ska somna. Envisa och nyfikna unge!!
Regnet öser ner just nu- var inte direkt det vädret vi önskade oss på hemvägen.

När vi lämnade Polen så sken solen och vi kunde knappt stå ute för solen brände i ansiktet och på armarna.

Nu är den biten av semestern över och som vanligt så känns det som att vi kunnat stanna någon vecka till.
Samtidigt så ska det bli skönt att komma hem och försöka återgå till vårt liv här hemma innan Johans semester är slut. (Och få sova i sin egen säng!!)


Tatueringar

När det är semester så är det vila och njuta som gäller. Samtidigt så måste man fixa sånt som inte hinns under säsongen. I vårt fall så gäller det tatueringar. Både Vicki och Johan börjar sina säsonger samtidigt så de har inte många chanser att fixa något.
Nu gjorde de båda sina samma dag. Så med andra ord fick vi andra vänta och se dem lida. Hehe

Eftersom jag ammar så vill jag inte göra något nu (och man ska helst inte göra under tiden) så jag har ett helt år på mig att planera fram ett fint mönster som ska på armen.


En dag på stranden

Vädret var på topp idag så efter frukost tog vi vårt pick o pack och promenerade ner till stranden. Bella var mer än redo att använda alla sina nya saker!

Sedan blev det den obligatoriska glassen på hemvägen. Det går inte att låta bli att köpa en för de är så goda!! En blandning mellan mjukglass och isglass. Låter kanske lite knasigt men det är det bästa de kommit på i glassväg.


RSS 2.0