Thanksgiving

Jennie och Krissy hade väldigt mycket rester efter sin Thanksgiving middag så de bjöd oss på en också. Jisses vad mat! Nu gick man nog upp alla kilon igen, haha!

Rosa

Jag beställde lite nya gel färger för ett tag sedan men har inte hunnit prova alla. Igår tog jag en av de rosa och lade lite bitar folie på ringfingret. Snyggt och enkelt.
Även Lina gjorde om sina. Denna gång blev det glitter i 2 färger.


En eftermiddag i Sthlm

Lina var så snäll och drog iväg mig till Stockholm i några timmar. Så skönt att bara komma iväg och få strosa runt...perfekt med några timmar så man hinner sakna skruttan och karln men ändå få lite egentid. 

Det var riktigt mysigt med all julbelysning och lite kyla i luften.Slapparlördag

Idag har vi inte gjort ett smack! Johan skulle kalla det en bra dag- när han inte behöver göra något. Han kan inte unna sig många såna dagar om året så när chansen dyker upp tar han den. Med all rätt!

Då jag äntligen haft lite tid att förbereda mat så fick det bli rostad sötpotatis, majs, paprika, hemmagjord tzatziki och glaserad kyckling. Sedan blev det marängsviss som avslutning...
Taxinge julmarknad

När man är på en julmarknad så ska man få in lite julkänsla, man ska börja längta och kanske köpa med sig något hem.
Julkänslan har jag haft ett tag nu (men inte tack vare marknaden), längtar gör jag också och jag fick med mig ett armband och glögg MEN det är inte alls samma sak utan snö!! Det blir en helt annan atmosfär med det vita täcket..

Även om vi inte hade snö så hade vi några trevliga timmar på marknaden. Isabella ville absolut rida på en ponny. När hjälmen var på och ponnyn redo så skulle hon inte sitta på ryggen. Men hon klappade den gärna. Mer folie

Isabella tjatade i morse att hon ville fixa naglarna. För att göra något fint men som samtidigt går rätt fort så fick hon också folie på sina naglar. Den där lilltjejen alltså! Resultatet

Jag kunde inte låta bli att lägga folie på resten av naglarna. Färgerna jag hade kvar var väl inte mina förstahandsval men då det bara var ett test så kvittar det...

Så här blev resultatet:Folie på naglar

Medan Isabella sov lekte jag lite med nagelfolie. Ungrackarn har skrapat bort folie från remsan så jag fick använda det lilla som fanns kvar. Det blev lite fläckigt men jag gillar det!
Goodiebag

Theresa kom hem från Chicago med lite smått å gott till oss. En påse full med choklad till kakor och cakepops, en bröllopstidning och kläder till Isabella. 

Tid i hemmet

Det blev en liten sväng på stan med Lina ikväll. Jag kommer oftast inte iväg utan Isabella men Lina drog med mig i några timmar. Riktigt skönt att bara kunna strosa runt i Södertäljes lilla centrum. 

Vi har ingen fungerande klocka i vardagsrummet så detta lilla fynd passade in perfekt!
Bowling

I torsdags var vi ett gäng som åkte till O'learys för att äta och bowla. Killarna hade ledigt på fredagen så varför inte passa på?

Isabella hade nog roligast av oss alla! Hon dansade, klappade händerna och hjälpte oss alla att få ner käglorna. (Inte killarna då de var inne i att få så många strike som möjligt, hehe)

Jag kan inte låta bli att visa Danielles sköna stil. Kärringkastet! 

En dag i köket

Ibland blir det bara så- man är i köket hela dagen. 

Jag passade på att göra dumplings till lunch. Någon enstaka gång har man tur med planeringen. Isabella sov lunch och hundarna var rastade..

Det blev så mycket över att det även blev min kvällsmat. Det var lättare än jag trodde att göra det själv- deg och fyllning.

När Isabella vaknat och ätit lunch så passade vi på att baka hennes favorit-solskensbullar. Hon älskar att hjälpa till och det är så roligt att se henne vilja vara delaktig!
Förlust men nu blir det vila!

Killarna förlorade och det är lite surt med förlust innan uppehållet men nu är de hellediga i helgen. Precis vad de behöver...

Vi ska vara hundvakt men passar ändå på att åka till Västerås. Ibland är det skönt att bara komma iväg även om det inte blir så långvarigt.


RSS 2.0