Söndag

Då var jobbhelgen avslutad...Nu har jag hunnit handla en himla massa toalettpapper (måste ha sett roligt ut när jag cyklade genom hela Växjö), varit ut med hundarna , ätit en sen lunch och nu försöker jag komma på ursäkter, för mig själv, att inte behöva ta tag i tvätten.

Jag har nog aldrig längtat efter att Johan ska komma hem så mycket som jag gjort denna vecka. Fy tusan vad jobbigt det varit med att fixa allt själv!
Tur ialla fall att vädret varit helt okej så jag kunnat gå mina långsamma promenader. Nu är det slut på "runt sjön" för det tar alldeles för lång tid har jag märkt.

Det är alldeles för mycket energi i hundarna för att jag ska orka hänga med..My work for this weekend is over but it starts on monday again.
I´m so glad that JJ is coming back soon from Finland cos I´m to pregnant to do all the stuff at home by myself. I´m gonna sleep for days (at least that what it feels like)
The weather has been fine this week and that was good for the dogs cos my walks aren´t as fast as they used to be. And they´ve got too much energy!
Emelie tipsade!

Har haft Emelie här en sväng ikväll. Det var ju Livet på BB och fascinerad av allt som har med graviditeter att göra så är det riktigt roligt att se såna program med henne. Och då är det jag som är gravid!
Fick även några tips på bloggar. Rätt kul att följa andra tjejer som lever liknande liv som en annan gör.

Nu är det Criminal Minds som gäller och sedan blir det sängen då det är dags för jobb igen!


Emelie stopped by to watch a tv program with me about pregnancy. Kinnda funny that she seems to be more interested and I´m the pregnant one!
Some Criminal Minds and then off to bed..


Sömnproblem

Det är samma visa varje gång Johan ska åka bort på långresor- jag kan inte sova!
Jag har blivit så trygg med att ha han liggandes bredvid mig att när han inte gör det så vet jag inte hur man somnar. Knasigt då jag är helt slut i både kropp och huvud!

Kenzo ligger vid mina fötter och vaktar oss. Pixie, till skillnad från mig, sover som en stock! (antar att hon känner sig trygg med Kenzo)I`m having a hard time sleeping when JJ isn`t home.
Kenzo is my guard and Pixie is sleeping like never before!


Kickoff på Öland

Jag känner mig helt slut efter helgens resor fram och tillbaka så det är rätt skönt att sitta i soffan och bara göra ingenting.
Öland var lite som jag föreställt mig. Men det var riktigt fint i stugan. Sommarlovskänsla.

Johan har åkt iväg till Finland för att spela träningsmatcher i en vecka så det blir jag och hundarna som får umgås med varandra. Det är såna här tillfällen då det är rätt skönt att jag valt att fortsätta jobba ett tag till. Hade nog klättrat på väggarna annars!

Några bilder från vår kickoff med jobbet.


Lite gott slinker alltid ner


Mikaela var glad över tanborstningen medan Linda försöker få ner flaggan


Övertrötta!?


Åsa älskade stugan


Linda, Mikaela och Christel njuter av solen utanför Bo`s.Wanted to tell you that we had a great time on Öland. The weather was perfect!
JJ has gone with his team to Finland for some preseason games. He´s gonna be gone all week so it´s just me, Pixie and Kenzo that are home. It´s times like this that it feels good that I´m still working cos I would be climbing my walls at home if it would be otherwise.

Nu drar jag!

Jag tycker att det ska bli superkul att åka till Öland då jag aldrig varit där. Det är tydligen lite konstigt för folk i Småland att jag inte satt min fot på denna ö. Jag har bara varit på Gotland men då fick jag nämligen höra förklaringen till det. (jag hade ingen aning) Det är för att jag bott "högre upp i landet- runt Sthlm. Kan det verkligen stämma??

Jag har sett dem få mindre färg och bli kortare och kortare...idag satte jag mig vid bordet igen och gjorde en liten tillpiffning. Inget avancerat men ialla fall bättre än innan.


Nu drar jag och mina suddiga och glittriga naglar till Öland!!


I´m going with my coworkers to Öland. I´ve never been there before so I´m really excited.
My nails have been terrible for the last weeks so I put som gel with glitter on so they look better. Always something!
Tack Johan!

Johan måste tycka det är roligt att komma in på jobbet när jag ska sluta. Är då trött efter att ha jobbat, magen är spänd och svullen och jag själv ser ut som fan. Då får man se ett litet leende och sen får man höra att "nu syns det verkligen" eller "vilken tjockis". Helt underbart! Precis vad man vill höra efter jobbet när man känner sig som värst.
(Men å andra sidan så syns det ju faktiskt riktigt ordentligt nu...)
JJ is having so much fun about my stomach. Every chance he get´s to say something and he takes it!
"You can really see that you are pregnant now" or "you´re getting bigger". Don´t you just love hearing that efter a long day at work??
(But on the other side...you can really see a big stomach on me!)

Bla bla bla bla

Jisses vad kallt det var igår! Brandlarmet gick i ishallen och tur att det blev en kortvarig väntan för vädret var inte på vår sida. Nu är nog hösten på g..
Snacket i hallen var lika roligt som vädret. Jag kan inget annat än skratta åt det för om de kan säga vissa saker så vill jag nog inte ens veta vad de tänker. Och då pratar vi om den första träningsmatchen och inget annat. Suck!The guys had the first prectice-game yesterday. The firealarm went on so we had to wait outside and it was cold!
One thing that made me laugh (I have to laugh cos it´s so stupid most of the times) was when I started to listen what the "fans" are saying. It´s really an omg sometimes. And this was the first game..
Inte jag denna gång!

Alla i våra familjer har alltid något att påpeka angående våra skor. Vi tycker inte att det är så farligt men de tycker visst inte samma sak...
Johan överraskade mig med ett till par till samlingen. Han inte jag!För att sedan komma till förvaringen så fick vi införskaffa en ny skohylla. Inte för att vi har för många skor utan för att barnvagnen ska få plats i hallen. (hmm?) Resultatet blev ialla fall riktigt bra.


USA

Då har man suttit och småsnyftat- skyller allt (nästan) på mina kära gravidhormoner för att brorsan nu dragit iväg till andra sidan jordklotet. Det kommer bli som en liten reunion i vinter då vi alla kommer hem för att fira jul.My brother is now on the plane on his way to USA.


RSS 2.0