Premiär!

Så här såg det ut när Isabella åkte pulka för första gången:


Pulka-tajm!

Idag när vi klev upp hade det snöat så pass mycket att vi kunde ta pulkan och gå ut och åka lite. Rättare sagt så fick Isabella premiäråka!
Hon fick pulkan av Sebbe å Angie i födelsedagspresent och har suttit i den flera gånger, dock inomhus. Det var en ny upplevelse!


"Den lilla tjocka gubben"

Det är nästan så att han hade kunnat vara tomten.
Kort, rund och bar alltid hänglsen. (Det är det första jag kommer att tänka på när jag tänker på morfar)
 
Fast jag har varit beredd på detta enda sedan oktober, när vi hälsade på, så kommer det ändå som en chock. Man kan aldrig vara helt beredd på något sånt här. Jag har kommit en bit på vägen gällande sorgearbetet men man kommer adrig över en förlust av en nära. Aldrig.
 
Jag är glad över att han fick träffa Isabella två gånger även om han inte orkade busa med henne lika mycket sista gången...
 
 
 
Lika bra att ni sköter er, där uppe i himlen, för nu är min morfar där!
 

Skämmes!!!

Är egentligen alldeles för upprörd och förbannad för att skriva men jag måste få ut det någonstans. Tror inte grannarna uppskattar mer skrik!

För att göra en lång historia kort så har jag precis fått höra att jag och mina syskon är orsaken till att våran pappa flyttat till Kanada. Ungefär så skulle man kunna förkorta det hela även om det är mycket annat runt omkring.

Kan bara säga så här: det är inte vi som förlorar något på det här!!


Är vi framme snart?

En promenad som i vanliga fall tar 5 minuter tar ungefär en timme när man har Isabella med sig.
Hon ska gå fram till alla människor, plocka ALLA blad från marken, gå åt ett annat håll, stanna och titta..listan kan göras lång.
Det låter som att det är jobbigt men det är precis tvärtom! Att se hur hon upptäcker världen på sitt sätt är fascinerande..(tror inte hundarna håller med)


Kalas

I helgen åkte vi till Norrköping för att fira brorsans lilltjej Emilia som fyllde 2. Nu bor vi så nära så då vill man passa på att åka så fort vi har möjlighet. Det skiljer bara 11 månader mellan dem och det är så roligt att se vad som sker med ett litet barn under nästan 1 år.
 
 
Man måste prova presenterna på en gång!
 
HelloKitty tårta
 
 
 
 
 
 
 
 

Bada

Johan hade ledigt i 2 dagar så vi passade på att åka och bada med Isabella.
Hon var lite osäker i början då hon inte badat i en så stor och djup bassäng förut men efter ett tag gick det bra. Efter 1 1/2 timme fick hon nog. Hon var så trött av allt plaskande och av alla nya intryck att hon somnade så fort jag satte henne i bilen.


Fyra generationer


Besök här och där

Jag gillar när det är träffar inbokade. Speciellt när de kommer efter varandra med människor i alla dess slag. Vänner, bekanta, släktingar...
 
Först kom Sebbe och Angelica för att fira Isabellas 1-års dag.
 
Sedan hade jag mamma här på besök i några dagar. Med 4 syskon till i familjen så är det inte alltid så lätt att få egentid med mamma. Men ibland har man tur!
 
I fredags blev det en snabbvisit i Västerås. Då passade jag på att ringa en barndomsvän. Hon har också en liten dotter så det blir lite annat när man träffas. Vi hade kunnat prata hela dagen om mammalivet samt om skolåren men timmarna rinner alltid iväg så fort när man har roligt!
 
 
 

RSS 2.0