VIK-Timrå

Jag kanske borde göra som vissa journalister i den här stan- såga allt och alla! 
Jag förstår inte riktigt varför ingen står bakom killarna och lyfter fram de positiva händelserna. De koncentrerar sig väldigt mycket på det negativa och att peka ut enskilda spelare. Var glada att vi tog 2 poäng istället!! Det kunde lika gärna blivit 1 eller 0...
Och när vi ändå har sågen framme så snälla någon- vad är det med dessa domare?! Jag är mer nervös för vilken domare vi får i matchen än själva matchen i sig.

För att vända på det hela- härligt med tryck i hallen! Och jag tror många var glada över att få träffa spelarna efter matchen och få deras autografer. Match 400 i allsvenskan

Johan kommer väl bli galen på mig som tjatar om match 400 i allsvenskan men jag tycker det är rätt häftigt.
Lite för att han spelat så många matcher i svenska andraligan och lite för att jag hängt med på hela hans resa.

De matcher jag missat kan jag räkna på mina fingrar. 2 hemmamatcher då jag fick Bella sedan är det nog 4 för att jag jobbat eller varit sjuk. De matcher jag inte sett på plats har följts på ett eller annat sätt. Rätt bra statistik ändå! 

För att "fira" det så bakade Bella och jag ett stort berg av kanelbullar!
Rönnby Tigers

Sitter just nu i Kristiansborgshallen och ser på Mathildas innebandy match.
Det känns lite som att vi inte kan ha en enda sportfri dag. Vi vet helt enkelt inte vad det innebär.
Dagen före helgen

Vi kunde inte riktigt lägga ifrån oss mobilerna igår då vi följde händelserna med SSK. En sak kan man i alla fall konstatera och det är att det går fort i hockey. Både på isen och utanför..

Efter lunch tog Johan med sig Bella till Leos medan jag fixade om naglarna. Jag fick en lugn timme och kunde sjunga högt utan att min kära familj fick ont i öronen. Haha!
Före och efterOmgång 15 VIK-SSK

Tänk vad roligt det är med hockey ibland! Speciellt när killarna spelar bra och folk äntligen hittat till ishallen och skapar lite tryck! Stort plus på det.

Men jag kan ändå inte låta bli att ge ett litet minus till dem som nästan sprang ut när klockan visade 19.26. Visst, köerna är inte roliga men kom igen! Har
man sett stan hela matchen och killarna vinner- ja då stannar man till slutsignalen. 

Det största minuset går ändå till huvuddomaren för kvällen! Pinsam insats av karln och jag fick verkligen bita mig i tungan när jag mötte domarna i dörren. 
Det känns som att de alltid kommer undan när de gör ett dåligt jobb. Till skillnad från spelarna/tränarna som får skit för minsta lilla grej. 

Sedan är det konstigt att se en spelare, i ett lag som Johan spelat för, med hans nummer. Kom på mig själv med att titta på #20 i Södertälje ibland. Två säsonger i ett lag raderas inte bort så enkelt.


Det tog 4 år

Vi köpte vår tv första året i Växjö. Sedan dess har den stått på tv-bänken. Men igår så kom den äntligen upp på väggen!
Det blev stor skillnad i rummet bara genom att få upp tvn. Nu ska bara kablarna döljas och sen är vi nöjda.

Det känns lite bättre med vinster

Igår blev det en sväng till Skultuna igen för att se matchen. Jag kan ju inte ändra på något då de vann senast och tur var väl det!

Det var roligt att se på hockey (lite nervöst också) för i vanliga fall så är jag bara nervös. Killarna spelade äntligen som ett lag och spelet flöt på mycket bättre. Istället för att förlora med 5-2 (som sist de möttes) så fick vi vinna med det resultatet. Är det nu vi börjar vinna mer än förlora?

Johan gjorde en ännu bättre match än senast. Han är en defensiv spelare så när han helt plötsligt åkte upp mot mål, och det flera gånger, så blev vi alla överraskade. Riktigt roligt att se honom lite "utanför sin box" så att säga!


Äntligen en vinst!!

Jag åkte ut till Skultuna för att se matchen hos Johans föräldrar. (Jag måste nog göra det på torsdag också...)

Efter flera förluster så kunde de äntligen inkassera 3 poäng. Det var ingen perfekt spelad match men andra och tredje perioden var bland de bättre så här långt in i säsongen.

Johan spelade riktigt bra ikväll så jag gissar att den långa bussresan hem känns lite lättare.Isabella 3 år

Det var två trötta föräldrar som satte sig i soffan i går kväll för att pusta ut och se på film. Men det är väl så det ska vara efter ett barnkalas?

Vi var 31 personer, som mest, i vår lilla trea. Att vi på något vis lyckades få plats med alla barn springandes runt omkring var bra gjort.

Bella har pratat om sina presenter nonstop och vi är så glada över att alla kunde komma! TACK!

En jätteglad treåring!!

På eftermiddagen kom Jennifer och Sebastian så vi avslutade firandet med middag på stan. Det var ett tag sen vi sågs och umgicks så det var jätteroligt att de kunde komma förbi.

DIY

Det börjar kännas mer och mer att vi snart ska gifta oss. Jag vill försöka göra så mycket som möjligt, så tidigt det bara går. Man vill kanske mest bara njuta sista tiden och inte stressa så mycket.

Ända sedan Johan friade så har jag samlat på glasburkar. De ska användas som blomvaser och ljuslyktor. Sedan ska det på ett spetsband längs kanten. Har inte bestämt mig för om de smyckas ut på något mer sätt. Kanske nå glitter eller färg skulle piffa till det ännu mer.

Min glasburkssamling!

Vad är klockan?!

Johan säger hej då och går...jag vet knappt var jag är! 
Bella vaknade vid halv fyra i morse och somnade igen vid halv sju. Så det kanske inte var så konstigt att mitt huvud inte hängde med. Jag är så trött!!

Nu sitter vi i soffan och ser på Sunes jul. 
Johan har åkt för att kolla sin skada ( som börjar bli bättre!)
Sedan får det bli en vilodag och planera lite inför Bellas kalas på lördag.

Sunes jul är en ny favorit här i huset


Inte en lugn stund

Lördagen spenderades hemma hos familjen Williams. Vi såg på killarnas match (säger inget om den) och åt middag.
Bella hade fullt upp med att hålla dem sysselsatta. Det skulle lekas kurragömma, jaga och de skulle delta i hennes picknick stund.

Bella tvingade Ashley att sova!

Idag blev det lunch hos Cecilia och Fredrik. Lite häng i lekparken blev det också...ett måste när solen visar sig.

Johan gjorde det lite mysigt här hemma  och vi var redo för filmkväll.

Efter halva filmen så får han för sig att han ska raka av sig håret. Han är less på "burret". Det blev en kompromiss- rakat med lite längre lugg istället. Jag blev nöjd!


Omgång 9 Vik-Khk

Ja men vad är det som händer på isen!? Det jag såg idag var nog bland det sämsta..vi var ju inte ens nära!
Men det som jag tycker är värst är att Karlskrona inte ens var bra. 
Problemet ikväll var att vi var sämre!

Det är inte alls lika roligt att titta när Johan inte spelar. Jag går först och främst på matcherna för att stötta honom. Förhoppningsvis är han på isen snart igen!

Och när jag ändå är inne på att stötta så hoppas jag att alla skänker en slant till bröstcancerforskningen. Det är viktigt!
Jag har skänkt en slant och prytt ena nageln..


RSS 2.0