Tunisien

Äntligen har jag tagit mig i kragen och fixat alla bilder från Tunisien och satt mig i lung å ro vid datorn. Vädret har varit så fint sedan vi kom hem och det har varit mycket att göra så att sitta vad datorn har inte varit prio ett.

Tunisien
Vi har båda haft det hur skönt som helst. Djerba var litet men det räckte för oss då vi åkte dit för att sola, bada och bara koppla av. Vilket vi gjorde också.

Vi hade inte långt till stranden men ingen av oss kände för att ligga där hela dagarna. Det var mycket djur och aktiviteter på stranden. Istället promenerade vi på stranden och solade vid poolen.Det allra skönaste sättet att ligga i poolen om man bortser från madrasser och ringar.

Varje kväll hade de någon form av föreställning/uppvisning. Vi fick se allt från småbarn dansa till eldslukare. Man blev rätt trött av att ligga och sola hela dagarna (tro det eller ej) så efter showen gick vi och lade oss.

En dag plockade vi upp Maria och Kent och åkte till Houmt Souk för att kolla in deras marknad. Det var så extremt varmt, så vi blev inte långvariga, men vi hann shoppa lite ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0