Ge mig styrka!

Jag försöker verkligen samla alla mina krafter till att orka allt i vår vardag. Det är så mycket i huvudet samtidigt som allt runtomkring måste skötas. Städning, matlagning, lek, hundpromenader...


Just nu skulle jag vara vilja ta mitt pick å pack och åka iväg några dagar. Att bara vara. Att t.ex kunna läsa ut en bok utan att behöva stressa eller lägga tillbaka den i hyllan som en dammuppsamlare. Att bara få vara utan en massa måsten. Bara för en stund.

I lördags var jag och Johan på Pinchos. Vi är så dåliga på att prova nya ställen så då passade vi på- utan barn!
Maten var god och drinkarna ännu godare.

Vi åkte faktiskt hem direkt efteråt då Johans pappa skulle upp tidigt för att jobba. Vi såg Gladiatorerna med Bella och fick sedan någon timme för oss själva framför tvn efter att hon somnat. Lite ost och kex med ett glas vin fick avsluta kvällen.


Vill ha vår

Sitter och tittar på vädret...kylan kommer tillbaka! Men typiskt!

Mentalt börjar jag ställa in mig på att våren kommer snart. Det är alltid så efter nyår. Finns det inte kvar massor med snö och är kallt, ja då kan våren faktiskt börja smyga sig på tycker jag.
Ska inte gnälla alltför mycket! Det är ju faktiskt ljusare ute och det är skönt.

Johan har börjat träna lite smått och det går bra. Så himla skönt!!
Satt inne på forumet och läste lite igår. Så tröttsamma människor det finns. Herregud! De kallar sig fans men har noll koll och ljuger gör de också. Tröttsamt!
(Nu gäller det bara vissa) 
Jag skulle vilja bjuda hem dem "fansen" så kan de få se hur ens vardag är. Då kanske de håller tyst framöver. 
Nog om det...

Vickis lägenhet börjar likna något att bo i. Sovrummet är i princip klart och vardagsrummet ligger inte långt efter. Tror hon längtar efter att få bo där på riktigt nu.

Ha en trevlig helg!!


Nyår är över och 2017 börjar ta form

Jaha ja...seg som vanligt med att uppdatera. När det är så mycket så försvinner timmarna på dagarna alldeles för fort!


I vilket fall, ska skärpa mig framöver.

Josefine har börjat gå, fått 4 tänder, börjat borsta tänderna och prova på pottan. Tiden går så fort! Hon har fått ett humör som heter duga. Kommer bli en fröken med skinn på näsan det där!

Bella och Johan var på Disney in Ice Frost. Hon var i sjunde himlen tror jag. Hehe. Hon sa att det var den bästa dagen i hennes liv! Tänk att Frost-eran nu varat i snart 3 år.


Just det! Självaste nyår hade jag glömt.

Vi gjorde en repris från förra året. Ebba och Marcus kom över. Vi åt trerätters, spelade Bingolotto och var ute och skickade iväg våra rislyktor.
Kvällen avslutade vid halv ett och sen var det bums i säng. Så är det med trötta småbarnsföräldrar.


RSS 2.0