Lära sig hålla tyst!

Hemkommen efter kvällens match. Förlust igen..

Jag beundrar Johan som är så lugn och inte tar åt sig av allt som skrivs om deras matcher. Jag tar inte heller åt mig men blir så irriterad på folk som ska gnälla på orelevanta saker. Sånt de har noll koll på men ändå ska de ha en åsikt om det. (Måste vara svårt att titta på matchen när man enbart ser fel) Jag hoppas de ser reprisen av matchen. Just saying...

Jag ska frånochmed nu inte skrika mig hes eller ha åsikter. Jag ska göra som jag gjorde precis i början av mitt och Johans förhållande. Sitta tyst och titta på matchen. That's it!!

God natt!!


7 månader

Lillfisen är 7 månader idag! Jag får lite panik över hur fort tiden går. P a n i k.

För 2 dagar sen började hon dra sig uppåt och idag kan hon stå och ta småsteg genom att hålla i sig. Innan vi vet ordet av det så kommer hon väl börja gå. P a n i k igen!!

Killarna har match mot Mora imorgon. Får hoppas att de kan ta och vinna nu!


Jogging

Äntligen klarade jag mina 2,5km!! Nu ska vi bara göra om det så många gånger att jag kan klara 5km. Herregud- vad har jag gett mig in på?

Jag och min bror har tagit tag i det här ordentligt nu. Minst 1 joggingpass i veckan. Helst 2. Sedan ska det in promenader och lite annan träning på det. Sedan resultat på det (och lite sömn) så kanske man kan börja känna sig mer "normal". Hejja oss!!

Killarna hade match igår också. Det gick som i de andra matcherna. Inga mål och förlust. Nu får de (=alla som har med det att göra) skärpa sig och se till att samla in vinster.


Säsongsstart och sommarvärme

Två matcher har spelats och killarna har förlorat båda. Måste säga att med tanke på försäsongens matcher så har det ändå varit överraskande bra spel. Visst, pp och bp har inte varit bra men det brukar alltid ta ett tag att komma in i, tycker jag.

Tifot på premiären var riktigt, riktigt snyggt!! De som jobbat med det kan känna sig stolta!

Idag har killarna egen träning så vi passade på att åka iväg till en lekplats för lite lek och picnic. Solen skiner för fullt och värmer fortfarande så varför inte spendera fm utomhus?


En bättre natt

Josefine har, äntligen, sovit mer ordentligt i natt. Visst, jag vaknade några gånger men det är för att jag varit van vid det men trots det så fick jag sova i längre perioder. Jag skulle inte säga att jag är utvilad men lite piggare. Alltid något.

Igår var vi på öppna förskola igen. Josefine älskade det!
På eftermiddagen tog hon även sina första krypsteg. När hon väl inser vad hon gjort så kommer det bli full rulle här hemma!!


RSS 2.0