Allt på en gång!!

Paniken men även glädjen som uppstår när Josefine helt plötsligt tar ett steg! Igår kväll så tyckte hon att det var dags att visa vad hon går för, hehe.
Tror inte hon själv riktigt var medveten om vad hon gjorde.

Tidigare samma dag så ploppade även tand nr 2 upp. Vi som väntat och väntat på den första. Hoppas bara det kan lugna ner sig lite så det inte blir för mycket. Hon har haft det lite småkämpigt med den första tanden. (Fast å andra sidan kanske det är bra att de kommer på en gång)

Julklapparna är inhandlade. Yes! Blir faktiskt rätt nöjd med mig själv för nu kan jag koncentrera mig på andra saker. Jag slipper även springa runt i butikerna med alla andra stressade människor.


Hänt i veckan

Började skriva men sen somnade jag visst. Typiskt att allt försvann...

Ialla fall så har det varit fullt upp med matcher. Först ut var syrrans match mot Sävehof. Det var en jämn och spännande match. Vid ett tillfälle skrek t.o.m jag till (alldeles för högt också! Oops) Men de vann och det var det viktigaste.

Killarnas matcher har tyvärr inte gått lika bra. Vi var på hallen igår och tittade...ja, man kan säga att det var lite avslaget.
Men när man kommer hem och läser på forum mm så får man, till sin förvåning, läsa att det i princip är Johans fel. Eller han får skit för att de förlorar och han inte spelar. Det komiska i det hela är att han får skit när han spelar också. När ska folk bestämma sig?!

Johan har iaf börjat gå på is så det känns riktigt skönt! Ett till steg i rätt riktning.
Vi fortsätter att ta en dag i taget men just nu längtar jag till jul. Jag längtar efter att få pynta, fixa med julkortet och se på julkalendern. Ge mig julharmoni för jag behöver det!!


2 månader kvar

Nu känner man ute att vintern närmar sig. Det har även kommet lite snö. Bella blev överlycklig över att se att det var lite vitt ute. Det betyder ju att tomten snart kommer!! Hehe

Josefine har börjat stå själv och tar även gåvagnen och går. Blev så paff över att se henne helt plötsligt gå genom vardagsrummet. Jag skulle gissa på att hon kommer gå innan hon fyller ett. Hon vill ju hänga med i syrrans takt.

Jag längtar verkligen efter julen det här året. Att få ha mysstunder med familjen och bara ta det lugnt. Jag känner konstigt nog en harmoni inför sista tiden på året. Vet inte om det är för att jag kommit till insikt att "allt löser sig" samt att det är som det är liksom. Rätt skön känsla måste jag säga.


RSS 2.0