Närmar oss slutet

Nu är vi inne i vecka 37 och tiden går sakta men säkert framåt. Det bökar runt ordentligt i magen och det blir inte många timmars sömn på nätterna. Men snart är pyret ute!

I samma veva så är det inte många veckor kvar på säsongen. Den går sakta framåt men tyvärr inte så säkert. Det kan bli riktigt nervöst in i det sista. Hua!


Babyshower

Igår blev vi överraskade med en babyshower. Vi är tre tjejer i laget som är gravida (och är beräknade med endast en månads skillnad) så det var smidigt att kunna ha det för alla samtidigt. 

Det blev lekar och en massa gott att äta. Vi blev lurade till att tro vi skulle ha fika så vi gjorde det till ett knytis. (Trodde vi ja!)
Gottebordet

Vi fick alla en varsin blöjtårta från alla tjejer. Superfina!


Smått less...

Har en sån där olustig känsla i kroppen. Eller kanske inte olustig direkt men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att jag känner som jag gör.
Allt som ska göras görs och sedan hoppas jag på nya tag nästa dag. 
Jag är less på att ha småont och inte kunna göra vardagliga sysslor som jag är van vid. Det börjar bli irriterande.

Att samtidigt ha ett barn som behöver uppmärksamhet och en karl som är frustrerad över hockeyn gör inte saken lättare. Just nu hade det varit smidigare med barnet här än i magen. Det hade i alla fall underlättat min vardag.



Tröttmössa

Runt halv fem i morse så kände jag hur täcket drogs av och upp kryper en lite tjej och viskar "mamma, jag är hungrig". Inte direkt hur jag hade planerat att starta min dag (fast det går aldrig med barn) Vid tio var det dags för lunch. Inte ens i skolan åt man lunch så tidigt...
Så nu ska man sitta och se en match med trötthuvud, en övertrött unge + att karln inte ens spelar. 



Inne i vecka 35

Nu börjar vi smått närma oss slutet. Äntligen!!
Jag går in i vecka 35 idag och känner att det snart kan få bli dags. (Vilken skillnad på barn 1 och 2 då man med första barnet körde lite mer på "go with the flow")
Magen är mycket högre än med Bella. Därför känns det som att det borde vara en pojke, då även allt varit annorlunda jämfört med Bella, men jag har alltid fel så vi får se vad som kommer ut. 
Jag har märkt att jag snarkar så fort jag får chansen, haha! Vaknar av mitt egna "grisljud".

Tacokväll med Ebba och Marcus ikväll och imorgon blir det att hänga i ishallen för match mot Leksand. Får se om mina nerver klarar av det...



Virvelvind!!

Vilken kaoskväll! Fille och NJ sparkade...
Jag är helt slut i huvudet. Fram tills nu känns det som att allt varit en virvelvind med denna säsong. Både för Johan och för laget...Det händer för mycket hela tiden för att man ska orka hänga med. Nu talar jag bara för mig själv men man är ju med i svängarna.

Lite komiskt i det hela med vissa "experter". Hur efterkloka de helt plötsligt blivit. Nu har de svar på allt. Jisses...

Hoppas på ett bra tryck på lördag och att alla inser att de måste fortsätta stötta laget!!


Frustrationen

Att gå in på en klagomur som Twitter efter alla förluster är knappast det roligaste. 
Jag kan förstå folks frustration kring läget (hur tror ni då spelarna/ledarna mfl känner sig? Eller vi vid sidan om som måste stödja våra karlar OCH ha allas klagande runtom?) men att kritisera och gnälla kommer knappast att få laget på rätt spår. Allt de ber om är stöd men vissa tycker att killarna inte förtjänar det. Jag förstår tanken men hur mycket kommer det hjälpa? Är det läge för andra att kritisera/klaga och gnälla för att sedan ha en förhoppning om att det kommer vara till hjälp? Skulle knappast tro det...

Jag brukar jämföra det som med ett äktenskap. For better and for worse.. Det är en självklarhet att få diskutera/spekulera och ibland klaga men det känns som att det börjar gå lite för långt. Engagemanget är det inget fel på men håll det inom rimliga ramar!! 

Kom till ishallen och stötta killarna. De behöver er!



Suck...

Ännu en match där utvisningarna blir avgörande. Ikväll var det riktigt surt då spelet äntligen var bättre! (Säger inte att det var klockrent men jämfört med de senaste 10-15 matcherna så var det roligt att titta och chanser fanns)
Exakt så här känns det efter en förlust...

På måndag är det match igen. Mot Tingsryd. Kan de spela som idag men kanske göra fler mål och skippa onödiga utvisningar så finns det en chans till att de tar med sig poäng hem efter denna roadtrip.


Den goda sötpotatisen

Är hungrig hela tiden men kan inte få i mig så mycket och det gör mig smått frustrerad. Det känns som att man småäter, vilket jag inte alls gillar...

Nu har jag hittat en ny craving. Sötpotatis!
Jag ugnsrostar den med lite kryddor och förvarar den i kylen. 1 potatis räcker till två sallader. För det är just det jag använder den till. Kall som varm.
Spenat, paprika, olivolja och lite balsamico till den supergoda sötpotatisen.


Potatissoppa

Som jag längtat efter denna potatissoppa! Från ingenstans kan jag få ett sug på något- det kan verkligen vara vadsomhelst!
För någon vecka sen var det potatissoppa men då det kom under julen så fanns det inte riktigt tid för soppa- tills idag...
Mamma gav mig en soppkokbok i födelsedagspresent. Den kom till användning idag då jag äntligen fick min potatissoppa (med knaperstekt bacon och hackad gräslök) Mums!!


Hej 2016!!

Födelsedag:

Killarna åkte ner till Malmö för match mot Pantern. Jag firade min födelsedag med Bella och mamma på stan. Det blev födelsedagslunch på Sushi Heaven och fika på Öhrmans. (En bit chokladkaka var ett måste!)
Vi hade alla ett tema: choklad!!

På kvällen var vi ett tjejgäng på Allstar för att se matchen. Födelsedagen avslutades med en långpromenad med syrran och hunden i vintervädret. En bra födelsedag även om jag önskat att killarna vunnit sin match och att jag fått ha min karl hemma.
Supergod ananasdrink!

Johan väckte mig vid halv sex, direkt när han kommit hem, och gav mig min födelsedagspresent. En ny skötväska (som även går att ha som en vanlig väska sen om man vill). Superfin!!

Nyår:
Ebba och Marcus kom över för att fira in det nya året med oss. Det blev en klassisk trerätters, Bingolotto och lite firande av det nya året.
Märks det att jag är extremt orutinerad vad gäller selfiesticks? Men vi hamnade alla på samma bild i alla fall. Haha!

Hoppas alla hade trevligt på nyår och en bra start på 2016!



RSS 2.0