Sala Comedy Club

Johan tog med mig till Sala (jag hade ingen aning om vad han hittat på men var glad över att vi fick tid för oss själva) för att gå på deras Comedy Club. Hasse Brontén var huvudnumret.
Jag ska vara helt ärlig och erkänna att han aldrig varit en av mina favoritkomiker men idag fick han mig att ändra åsikt. Jag skrattade så jag grät!
Hasse är mycket roligare när han kör solo och utan några direktiv.

Även en komiker vid namn Janne Lindskog var där och han var också hur rolig som helst! En norrlänning som verkligen kunde bjuda på sig själv.

Jag är inte lätt att överraska (då jag är ett kontrollfreak) så när Johan lyckas så ska han ha stor cred för det. Vem vet, jag kanske börjar gilla överraskningar?

Inne i v.19

Nu så har vi gått in i vecka 19 och det börjar märkas lite mer att tiden går framåt. Precis som med Bella så kommer det synas ordentligt senare då båda legat lite längre bak.
Det är skönt att inte må illa längre så nu kan man njuta lite mer av graviditeten. Speciellt alla små sparkar man känner då och då. Det är alltid lika mysigt.
Om jag spänner ut magen så syns det, haha!


Dop och födelsedagsmiddag

Huvudet är slut och fötterna likaså. Tyckte jag skulle klä upp mig på Ashleys födelsedagsmiddag och satsa på högklackat. Jodå, det brukar gå an men då har jag inte varit gravid. Glömde bort att fötterna sväller mycket fortare men just för ikväll så var det värt det!

Födelsedagstjejen blev överraskad med middag på Allstar.
Tejas fenomenalt goda nutellatårta!!

Tidigare så var vi på Hugos dop. Han var så söt i sin lilla kostym och skötte sig galant. Prästen var, tydligen, ett VIK-fan så alla i kyrkan började skratta när han kom ut med en halsduk runt halsen.

Hugo med mamma, pappa och gudfar.
Prästen blev nog riktigt glad över att få ta en bild med killarna.


Dags för ännu en helg!

Samtidigt som dagarna känns långsamma så går det framåt. Nu var det dags för helg igen och schemat är fullspäckat!
Igår kväll var vi ett helt gäng hemma hos familjen Uotila. Supertrevligt att bara vara och umgås med gänget.
3 män och en bebis (+hund)

Killarna har träningsledigt i 2 dagar innan det drar igång igen. Skönt att få ha Johan hemma då han annars är borta mer än vanligt.
Alla tror att bara för att någon är skadad så sitter man hemma på baken. Han tränar ibland två pass om dagen och ska ibland även på läkarbesök. Så om någon är extra glad över ledigheten så är det vi!


En behövande vinst!

Efter två perioder så trodde jag att det skulle bli förlust men hoppades ändå på en vändning- helt ärligt så började jag tro att vi kanske var inne i en dålig svacka. Man får ju alltid såna under säsongen. Tänkte då att starten kanske blir som förra årets...men så fel jag fick! (Tack för det!)
I tredje perioden så small de till med fem mål och sen var den matchen avklarad!
Härligt med tryck i hallen!! 

Nya naglar

Här kommer lite nytt som jag fått göra förra veckan. Man märker att hösten är här!




2 veckor kvar

Tiden går så fruktansvärt långsamt..varför ska det alltid vara så? Att man fokuserar så mycket på tiden så  den upplevs alltid till det motsatta. Typiskt!
Det är 2 veckor kvar tills ultraljudet och jag vill vara där idag. Se det lilla knytet som sprattlar där inne.
En liten bula. Jag skulle gissa på att det inte kommer synas ordentligt förrän efter femte månaden. Precis som med Isabella.

2:a vinsten!

Ärligt talat så är det inte alls lika roligt att titta på hockey när inte Johan spelar.  Men å andra sidan så är jag hur lugn som helst (för i vanliga fall är jag ett nervvrak!) 
Starten på denna säsong har varit betydligt bättre och det är riktigt skönt. Förra säsongen så började man fundera vad sjutton det var som hände...

Det är fortfarande många matcher kvar och det brukar vara efter jul som man märker vilka lag som drar iväg lite i toppen. Det är dit jag längtar som mest!
Då det börjar bli riktigt allvarligt. Det blir mörkt alldeles för tidigt, det är massor med snö ute och man känner en julkänsla som smyger sig på. Dit längtar jag just nu. (Och en karl som är på g tillbaka- om vi har tur!)
Ge mig vinter!!


Hej då förkylning

Har hostat och snorat i snart 2 veckor. Nu, efter att äntligen fått sova en hel natt, så känner jag mig mycket bättre! Lika bra det då nästa vecka är fylld med aktiviteter. Igen...

Johan kom hem strax före sju på morgonen igår. Han sov i några timmar och sen skulle några killar stå på stan en stund, och skriva autografer mm, då Mimer firade 95år.
Bella passade på att få ansiktsmålning medan vi väntade på Johan.


Seriepremiär!

Och så kom dagen till slut. Dagen då man är nervös som tusan över matchen. Det tråkiga är att Johan inte spelar men han är med i Umeå ändå. För att stötta grabbarna och hjälpa till under matchen. Det känns skönt att han slipper sitta hemma och vara nervös med mig (även om han troligen är lika nervös då han inte gillar att stå vid sidan om)

Igår kom syrran efter sin träning för att sova över. Vi hade en liten sushi buffé innan det var läggdags.
Då jag undviker rå fisk, under graviditeten, så fick jag komma på olika varianter på sushi. Man vill ju inte ha endast en variant. Det fick bli tonfisk, crabsticks, bacon och lax. Till det så hade vi gurka, morötter, avokado, kryddig majonnäs, philadelphia ost och soltorkade tomater. Lite röd rom och kryddig majonnäs fick sätta lite extra piff på det hela!



Bebis nr 2

Mitt i allt elände så finns det ett litet frö som just nu växer till sig i min mage.
Bella ska bli storasyster så familjen kommer, till våren, att utökas till 4 personer.
Min lilla genialiska plan är så att Växjö gick upp till SHL medan jag väntade Bella så tänkte hjälpa till lite i Västerås den här gången. Smart va!? Haha!!

Stolt storasyster till våren!!


Lunchdejt! (Med sin mobil)

Sitter på Falkenbergska Kvarnen och njuter av min ceasarsallad med min karl! Det händer inte ofta- det finns en liten liten fördel (för mig) med att han är skadad. Jag tar allt jag får, hehe.
Telefonen får mer uppmärksamhet!

P.S Har en liten hemlighet att avslöja. Kommer inom kort!


Fullt schema nästa vecka!

En riktig slö-söndag och kanske precis vad som behövdes efter igår (och inför nästa vecka då varje dag är inbokad med någon aktivitet)

Jag tog en sväng till Erikslund före matchen för att träffa tjejerna. Så kul att ses igen!
Sedan begav vi oss till hallen för matchen mot Leksand. Johan fick en smäll över handen så efter en period hade han spelat klart. 
Idag var handen lite bättre men svullen som en ballong. Så hoppas på att det ger sig närmsta dagarna nu så han är redo inför seriepremiären på fredag.

Nu ska jag försöka använda mina små celler i huvudet för att komma på någon vettig kvällsmat. Ogillar skarpt när man inte känner för att laga mat men måste..


En match kvar

Igår hade killarna sin näst sista match. Sista är nu på lördag...Igår förlorade de på straffar (vilket inte berör mig för fem öre!) Om folk ändå kunde komma ihåg att det inte är nu vi ska vara som bäst. Är det något jag lärt mig under alla dessa år så är det att, vi på sidan om, inte får ut ett smack av försäsongen. Vi kan vara sämst nu men ändå spela skitbra när säsongen börjar. 

Jag vill bara att dessa försäsongsmatcher ska ta slut så vi kan gå in på allvaret istället. Det är så mycket roligare!



RSS 2.0