Helgen

I 10 års tid har vi åkt hem när vi kunnat men det har inte alltid varit så enkelt. Alla vill hinna träffa en ett tag men det har egentligen bara varit stressigt att hinna med allt. 
Nu kan vi göra lite som vi vill.
Då Johan åkte i fredags så planerade vi in att sova hos mamma istället för att vara hemma. Bara för att vi nu kan göra så!
Mamma fick sina naglar omgjorda, vi skrattade som tokar hela kvällen och avslutade vistelsen, på lördagen, med en shoppingtur på Erikslund. Supertrevlig helg!!


Mamma tyckte visst att det var roligt att ta kort på oss när vi grät av skratt!

Har länge längtat efter att ha en Sophora i min ägo. De hade en kvar, i blomaffären, så snälla mamma tyckte jag skulle få "kärringplantan" (floristens ordval, inte mitt) Haha!!

Igår kväll så kom Karolina förbi med Junia. Hon och Bella leker nästan alldeles för bra tillsammans. Det var knappt så vi märkte av dem. 
Det vi däremot märkte av var hur matchen slutade! Men det är sånt som händer så nu är det bara att ta nya tag på tisdag...
Hoppas bara på att killarna kan komma hem tills dess, hehe. Stormen Egon gjorde inte hemresan lätt för dem så de blev kvar i Hudiksvall över natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0